SuperStars V8 Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden nagyobb lépésnél autosave van.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
nem tudom volt-e már vkinek olyan problémája h elindítja a játékot, elindul az intro de csak a hangot hallod és visszadob a tálcára egy hibaüzenettel. mi lehet a problémára a megoldás? elõre is köszi!
de amúgy töröltem, mert nem jött be így se 😊 marad a tdu és az nfs...
ESC (ESP): menetstabilizátor
mi az a TCS és ESC a driving aids-ban ?
másik kettõ egyértelmû...
# LOGITECH DRIVING FORCE
# LOGITECH DRIVING FORCE EX/RX
# LOGITECH DRIVING FORMULA EX
# LOGITECH DRIVING FORCE PRO
# LOGITECH DRIVING FORCE GT
# LOGITECH G25 RACING WHEEL
# LOGITECH G27 RACING WHEEL
# THRUSTMASTER FERRARI F430 FORCE FEEDBACK – PC
# MICROSOFT XBOX 360 WIRELESS RACING WHEEL (with Wi-Fi adapter)
# THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK CLUTCH RACING WHEEL – PC
# SAITEK R660 GT MOTORSPORT FORCE FEEDBACK
# SAITEK R440 FORCE FEEDBACK WHEEL
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Ettõl függetlenül tutira ki fogom próbálni, az "elsõ rész" az elmúlt évek legélvezhetõbb pályaversenyjátéka volt, számomra.
Ha mar a szuleid megveszik a szamitogepet, fizetik az internetet, etetnek-itatnak, legalabb annyi faradtsagot vegyel, hogy tanuld meg hasznalni😉)))
"SUPERSTARS« V8 RACING doesn't support LOGITECH G25 RACING WHEEL's pedals, please disconnect them and use the buttons on the steering wheel."
Am szerintem beállításokba ez is kikapcsolható szerintem, valami Penalty néven, de ha kikapcsolod, még inkább értelmetlen lesz a játék.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Talan a veglegesbe javitanak valamit es/vagy lesz patch hozza, akkor majd ujraprobalom...
hpnx!
a játék 26.-án jön ki,nem értem hogy vetted le a polcról a gamet!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
De kösz az infot,legközelebb megnézem hova írok.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Szerintem rossz topicban vagy, mert ez még csak elõrendelhetõ.
:) Semmi okosság :P
Az irányítása a kedvencem. Végre egy játék ami jól irányítható billentyûzettel, de azért normálisan viselkedik a kocsi. Nincsenek irreálisan rövid féktávok, és a kocsik kanyarsebessége sem irreálisan magas. Bezzeg a Grid és társai...
Pályából és autóból tényleg kevés van. Hiába van egy játékban n+1 verda és pálya, ha egyszer a szar irányítás miatt élvezhetetlen...? (ez csak a szubjektív véleményem)
Ráadásul arról sem szabadna megfeledkezni, hogy ez egy budget árkategóriás játék.
Ami tényleg nagy hiba az az, hogy nincs belsõ nézet sem visszapillantó tükör. A kormányt én sem tudtam rendesen beállítani, ami tényleg ciki a készítõkre nézve, fõleg hogy a kormányomat kiemelten támogatja a játék.
Szerintem ezt mindenképpen javítják egy peccsel, ha nem az már tényleg irtózatosan nagy pofátlanság lenne. Egyébként más pontokon is látszik, hogy a játék nincs teljesen kész, mert pl a menüben a verseny után csak lefelé lehet lépkedni.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?