57
SuperStars V8 Racing
  • lacica
    PL:a beállításokat.
  • bulba
    Menteni hol, mit?
    Minden nagyobb lépésnél autosave van.
  • lacica
    Sziasztok!!Miért nem lehet menteni?Valaki?
  • sombre
    sziasztok!
    nem tudom volt-e már vkinek olyan problémája h elindítja a játékot, elindul az intro de csak a hangot hallod és visszadob a tálcára egy hibaüzenettel. mi lehet a problémára a megoldás? előre is köszi!
  • steweee
    köszi szépen

de amúgy töröltem, mert nem jött be így se :) marad a tdu és az nfs...
  • bulba
    TCS (ASR): kipörgésgátló
    ESC (ESP): menetstabilizátor
  • steweee
    vki segítsen már nekem

mi az a TCS és ESC a driving aids-ban ?

másik kettő egyértelmű...
  • Danecay
    támogatott kormányok listája:

# LOGITECH DRIVING FORCE
    # LOGITECH DRIVING FORCE EX/RX
    # LOGITECH DRIVING FORMULA EX
    # LOGITECH DRIVING FORCE PRO
    # LOGITECH DRIVING FORCE GT
    # LOGITECH G25 RACING WHEEL
    # LOGITECH G27 RACING WHEEL
    # THRUSTMASTER FERRARI F430 FORCE FEEDBACK – PC
    # MICROSOFT XBOX 360 WIRELESS RACING WHEEL (with Wi-Fi adapter)
    # THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK CLUTCH RACING  WHEEL – PC
    # SAITEK R660 GT MOTORSPORT FORCE FEEDBACK
    # SAITEK R440 FORCE FEEDBACK WHEEL
  • HUN BECSEHELY
    Nekem nem ismeri fel a Kormányt.Vagyis fel ismeri,csak nem tudom beállítani.Nincs valami Patch?
  • HUN BECSEHELY
    Kormánnyal nyomod?
  • adamfesto
    Tényleg nagyon jó. Nem a legszebb, nem a legjobb de egyben van és a fej-fej melletti csaták nagyon jók.
  • hpnx9020
    Ezzel egyedül vagy a világon mert mindenhol lehúzták ahol csak lehetett.
  • Danecay
    Úgy néz ki a sérülésmodellezésre mentek rá többek között mint ahogyan a lentebb beszúrt videó első képkockáján látható is feliratozva, továbbá a dinamikusan változó időjárásra és a felszáradó ideális ívekre + immáron kapunk belső nézetet is, és remélhetőleg komolyabb kormánytámogatást, ami az előző részben nagy hiányosság volt.
  • bulba
    Háát, így első blikkre nem sok újdonságot tartalmaz, éppenhogy csak felülről súrolja a patch határát. Vagy legalábbis nem sok derült ki eddig.
    Ettől függetlenül tutira ki fogom próbálni, az "első rész" az elmúlt évek legélvezhetőbb pályaversenyjátéka volt, számomra.
  • Danecay
    Nos megérkezett a DEMO, de egyelőre csak XBOX-ra és az is csak az Xbox LIVE Gold tagoknak érhető el.
  • Danecay
    A tegnapi nap folyamán elméletileg meg kellett volna jelenjen a superstars v8 next challenge demo-ja, de sajnos én még nem találkoztam vele.

• Lambonorbi
    Letöltöttem és tök jó!
  • Lambonorbi
    Szerinted THEPIRATEBAY-ról érdemes letölteni??
  • Alexease
    Google => kereses => 1-2. talalat es mar lehet is tolteni.

Ha mar a szuleid megveszik a szamitogepet, fizetik az internetet, etetnek-itatnak, legalabb annyi faradtsagot vegyel, hogy tanuld meg hasznalni;))))
  • Lambonorbi
    Adsz linket?
  • Alexease
    Az internetrol...
  • Lambonorbi
    Hello!Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Superstars V8 Racing-et????
  • Alexease
    Egy autos jatektol, eleg kellemetlen hianyossag:)))))

"SUPERSTARS« V8 RACING doesn't support LOGITECH G25 RACING WHEEL's pedals, please disconnect them and use the buttons on the steering wheel."
  • fery02
    Letörlöd a levesbe.

Am szerintem beállításokba ez is kikapcsolható szerintem, valami Penalty néven, de ha kikapcsolod, még inkább értelmetlen lesz a játék.
  • bali19
    hogy lehet aszt csinálni hogy ne írja ki hogy penalty és ne számolnoj visza 6 tól?
  • fery02
    Ti is érzitek meg látjátok játék közben az autó tetején az antenna körül lévő aurát?
  • nyuny01 #31
    Nekem egy 1,3 G-ás változat van meg azt írták hogy demo"hát nem tudom",és van motorháztető nézet!Kormánnyal sem egy rFactor,de ha próbáltad a Grid-et vagy a Dirt-öt ,annál sokkal élvezhetőbb!
  • Alexease
    Bar nekem a kormany nem mukodott, de erzesre nem volt olyan rossz (persze nem szim:P). Ha mukodne a kormany, es legalabb motorhaztetonezet lenne, mar csak a hangulata, a latvany, az idojaras miatt is korozgetnek vele.

Talan a veglegesbe javitanak valamit es/vagy lesz patch hozza, akkor majd ujraprobalom...
  • nyuny01 #29
    Nekem sikerült beállítanom a kormányt,nem szimulátor az tény,de ahogy te is írtad nagyon szép a grafikája,és szerintem hangulatra sem rossz!"Így el lehet vele körözgetni"!

hpnx!

a játék 26.-án jön ki,nem értem hogy vetted le a polcról a gamet!
  • fery02
    Ilyen téren nem is szidja senki se a játékot. Viszont szinte mondhatni, szó szerint minden mást szidnak. :)
  • hpnx9020
    Kicsit nézz körül pesten mit-hol mennyiért lehet megvenni és "előrendelni"
    De kösz az infot,legközelebb megnézem hova írok.
  • norbi2fraktal
    nem rossz a grafikája, haverom gépén max-on megy:: Celeron 2.8, 1.2giga ram,x1650pro...35-40Fps---... tehát jl van optimalizőlva, nekem a színminőség nagyon bejött
  • fery02
    Amúgy most már tényleg érdekel a játék, mert elég szépen nézne ki pedig. Ráadásul azt mondjátok kifejezetten billentyűzetre készült. Nekem meg csak billentyűzetem van.
  • fery02
    epic fail
  • bulba
    "Én visszavittem a boltba kis kiabálás de visszakaptam az árát."

Szerintem rossz topicban vagy, mert ez még csak előrendelhető.
  • hpnx9020
    Köszönöm,hogy belinkelted.
  • hpnx9020
    Tényleg azt mondjátok,hogy ez jó?:2009-ben 2d s háttér pircegős élek akadozó árnyékeffekt bocsánat tükröződés effekt az autón 2d-s mozdulatlan nézők,kihalt boxutca,silány ütközések 5.1 ben élvezhetetlen hangefektek.........gyerekek 34 vagyok sokmindent láttam már......f12002,Colin Mcrae 04 inkább ezek ps2-n.Lassan felteszem a kérdést miért is kelett az "új"konzolgeneráció?Fejlesszek én jobbat?A pénzemért elvárnám az élvezhető játékokat akik fejlesztőnek nevezik magukat.Ezeket ezért nem lincselik meg?Komolyan!.Silány szar szemét.Szégyen a nextgenre de legfőképp a Programozóira.Azt meg,hogy pofátlanúl lenyomják a torkunkon vérlázító.Én visszavittem a boltba kis kiabálás de visszakaptam az árát.Ezt még warezolni sem érdemes.
  • Alexease
    "Nekem megvan a jatek" - ennek akkor lenne ertelme, ha megvetted volna. De igy senkit nem erdekel...
  • bency
    Nekem megvan a jatek,csak nagyon akadozik,de nagyon vagany!!!!!!!!!Foleg a BMW M5,meg ezek az autok!
  • bulba
    Én is meglestem a játékot, és nekem kivételesen tetszik.
    Az irányítása a kedvencem. Végre egy játék ami jól irányítható billentyűzettel, de azért normálisan viselkedik a kocsi. Nincsenek irreálisan rövid féktávok, és a kocsik kanyarsebessége sem irreálisan magas. Bezzeg a Grid és társai...
    Pályából és autóból tényleg kevés van. Hiába van egy játékban n+1 verda és pálya, ha egyszer a szar irányítás miatt élvezhetetlen...? (ez csak a szubjektív véleményem)
    Ráadásul arról sem szabadna megfeledkezni, hogy ez egy budget árkategóriás játék.
    Ami tényleg nagy hiba az az, hogy nincs belső nézet sem visszapillantó tükör. A kormányt én sem tudtam rendesen beállítani, ami tényleg ciki a készítőkre nézve, főleg hogy a kormányomat kiemelten támogatja a játék.
    Szerintem ezt mindenképpen javítják egy peccsel, ha nem az már tényleg irtózatosan nagy pofátlanság lenne. Egyébként más pontokon is látszik, hogy a játék nincs teljesen kész, mert pl a menüben a verseny után csak lefelé lehet lépkedni.