Grafikus erőműveket jósol az nVidia 2015-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk úgy hogy van egy szakállas turbános szmájli, és annak egy másik sima szmájli éppen a kezébe ad valamit, és ez az egész egy tilos jelben 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Minél nagyobb graf teljesítményt kell kihasználni, annál hosszabb a fejlesztési idõ és emellett még a játékkínálat is felhígul sablonos játékokkal... Egyes embereknek kifejezetten ellenérdekükben áll optimalizált kódokat írni/íratni.
Akkor még a technológia nem állt készen rá, DX10 nagyon gyenge volt (DX9-rõl ne is beszéljünk), DX 10.1 pedig még sehol, pedig ha nativ DX 10.1-ben csinálták volna akkor valószinûleg most egy 4870-en maximumon menne FullHDben, AA-val (DX10.1-ben kb. 30-40%-kal gyorsabb ugyanaz a kód mint DX10-ben és szinte ingyen van benne az AA).
Ezt a fajta grafikát már nem birja se DX9 se DX10, csak úgy ha lennebb veszed a beállitásokat.
Mivel a következõ motort már AMD-hez igazitják inkább, ezért az valószinû legalább DX10.1-es lesz, de lehet hogy DX11. Jobban fog kinézni és legalább úgy fog menni. Persze ha nem cseszik el nagyon.😊
Most van egy 1 eves gepem amit 120-ert vettem akkor. Oszi jatekok meg mindig nagy felbontason, maxon fognak menni. Aztan 2010 eleje ugyanugy uborkaszezon, tehat leghamarabb a 2010 ev vegi jatekoknal kell kompromisszumokat kotni. Konkluzio: 120 ezres gep 3 evig maxon visz mindent a legpesszimistabb esetben is. De, ha tenyleg 2012 -ben jon az uj generacio, akkor meg tovabb is.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Abit I-N73V, Core 2 Quad q6600 2,4 GHZ, 250 GB sata, 320 GB 2,5\", 4GB Kingmax, Samsung super multi, Benq 22\" FULL HD TFT WIN7 OP
Én egy laptopról irok, amiben egy radeon x1270 IGP van (kb 5 éves technológia, shader 2-t támogat, megosztott memóriás) és kijelentem minimális beállitások mellett elfogadhtóan ment a Crysis. Ellentétben például egy Unreal 3 engine-nel ami a shader 2 miatt meg se mukkant, vagy még sorolhatnám (szinte minden ami az elmúlt 2 évbõl van).
anyagi helyzetem
nevelésemet
etnikai hozzátartozásomat
vallásomat (mintha nem lenne olyan mindegy)
és hogy milyen VGA-t vennék, ha lenne rá pénzem.
csak azért írtam, mert manapság már pofátlanság, hogy az egy-két éves gép használhatatlan, matuzsálem és cserélni való, mert a legújabb játékok egyszerûen nem az hogy kis felbontásban/részletességben indulnak csak el, hanem sehogy.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...