Akusztikus fekete lyukat alkottak

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hangsebesség egy fix érték (a Földön), és köze sincs a tárgyak méretéhez.

A cikk iszonyú nagy baromság.
Hát szerintem ez 4xes dolog stimmel. Gondoljatok arra, mekkora az az atom. Na most ha az tesz meg 3mm-es távolságot egy másodperc alatt, ami a saját méretének sokezerszerese, akkor az mégis kibaszott nagy sebesség, olyan, mintha ti városokat futnátok keresztül másodpercek alatt! Úgyhogy mégiscsak óvatosan azokkal a kommentekkel!

Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack

fontos megemlíteni, hogy a tudósok nem az ûrszemét ellen próbálják védeni a világûrben lévõ ûrhajó személyzetét, hanem az eltévedt csigák okozzák a legnagyobb fejtörést! :D
én is megnézném a forrást ahonnan ezt a szemetet összeollózta a cikkíró :D én eddig nem gondoltam, hogy a természet alkot, egy eddig teljesen félreértett teremtményt, a 'CSIGÁT', amely képes a hangsebesség 4szeresével mászni! valószínûsítem, hogy amikor szabad szemmel látjuk, csak pihenik az elõzõ utat!
<#banplz>
nyugi fiuk mindjárt meg jönnek az önjelölt sg tudósok és meg mondják a tutit hogy az meg amaz nem úgy van komolyan már alig várom.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

immovable
Tök jó. Hangnál sokkal gyorsabban tudok futni.<#idiota>
Ez hihetetlen...
"...másodpercenkénti 3 milliméteres sebességgel, ami a hangsebesség több mint négyszerese."
Biztos?
← ElőzőOldal 3 / 3