Van hozzá képünk: Heroes 4. évad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahogy mondani szokták, a hülye okoskodik, az okos hülyéskedik...

😉

már leírták pár helyen, hogy ez miért nem valósítható meg.

(illene tudni, hogy az, ami valaki szerint plothole, más szerint 100-féleképp igazolható. spanyolviaszt nem szokás felfedezni.)
Tudom hogy már unjátok, de azért csak beírom ide is.. szal hiába csûrik-csavarják a dolgot, azt a tényt nem tudják megmásítani hogy Claire és Sylar vérével bárkit fel lehet támasztani 😄 Szóval lehetne annyi esze Clairnek hogy ha annyira segiteni akar a világon mint 2. meg 3. évad végén - elején akkor mehetne szépen sorban a korházakba halottakat támasztani felfelé 😄
sorozat. lehet minden rész akciódús. miért ne lehetne? ellenben attól, hogy valami akciódús, nem biztos, hogy jó.
Sorozat. Nem lehet mindent rész extra akciódus! ÉN nézem, és nézni is fogom! Szeretem!
Tényleg voltak unalmas és felesleges részek a 3 évadban, de én még mindig szeretem a sorozatot.
Kíváncsian várom a folytatást.
Szerintem még mindig jó, még mindig érdekes. Igen, én nézem 😊
SPOILERES

Az utolsó évad, vagy fejezet már gyatra volt. Petrelli papa haláláig volt frenetikus a sorozat, onnantól, mikor azzal a "Szökés-Fegyencjárat" kezdéssel újítottak, elvesztette a lendületét és hangulatát. Családi szappanopera lett belõle, üres, semmitmondó epizódokkal, üresjáratokkal (pl. Petrelli mama múltidézése húgáról, sírásás), egyedül a végét pörgették fel a kis csatával és a csavarral. De csak azért, hogy a megmaradt rajongókat még ott tartsák a következõ évadra. Számomra egyetlenegy sorozatnak nem hervadt eddig a hangulata és lendülete, és az a LOST. A Hõsök bírta vele a tempót egy ideig, mostanra már kifulladt. Pedig lehetne még benne fantázia. Úgy tûnik, az írógárda lecserélése nem tett neki jót.
Nézi ezt még valaki?
bertino
hû meg ha

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!