35
Necessary Force a Wheelman készítőitől
  • Prince23
    #35
    Befagyasztva :(
  • Prince23
    #34
    DEBUT GAMEPLAY
  • SötétBarom
    #33
    Mert a döntő pozícióban inkompetens faszkalapok vannak, akik annyit tudnak a játékiparról, hogy megfelelő névvel bármit el lehet adni. Ennek meg nem volt neve. -.-
  • grebber
    #32
    De nem értem ha a wheelman-t megszerezték akkor a látatlanban is jobbnak tűnő Necessary Force-t miért hagyták veszni ez számomra rejtély.
  • SötétBarom
    #31
    (HW Insider) A Warner Bros. végül 49 milliót fizetett ki a Midwaynek az eredeti 33 milcsi helyett, minden ingóságra való tekintettel. Az összes Midway szellemi tulajdon az övék: Mortal Kombat, Wheelman, Gauntlet, Joust, Spy Hunter és az Area 51. A Midway Seattle stúdiót is megvették, amely a This Is Vegas című - Sin City szex, korrupció és szerencsejáték birodalom építő szimulátort fejleszti. A Csikágói cégfőhadiszállást, ez a menedzsment rész, felszámolják, innen a Midway dolgozóinak 20%-át bocsájtják el. Az eddig kétségbeesetten a vásárlócsalogató Necessary Force-on dolgozó összes Midway Newcastle, UK stúdió dolgozót menesztik, ők a Midway munkatársainak 25%-át tették ki. A Mortal Kombatra koncentráló Midway Chicago fejlesztőstúdió, százegynéhány dolgozójával és Ed Boon - millió dollár bónusszal a helyén tartott sztárdizájnerrel - tovább serénykedik a következő Mortal Kombat 9 projekten, amelyről Boon panaszolta, hogy szerinte túl erőszakos. A karácsony környékén érkező hent-bunyó alkotás már a Warner Bros. névjegyével fut és titokzatos módon óriási üzleti sikernek érződik, mely könnyen visszahozhatja a Mortal Kombat 1-2 idők dicsőségét.

    Ennyi volt. :|
  • gfreak
    #30
    ehhh....gondolom az amerikai midway meg nem fogja átvenni....
  • grebber
    #29
    Bezárt a Midway Newcastle!!!

    Kapcsolódó játékok: The Wheelman
    Sajnos a Necessary Force bejelentése nem bizonyult elég csábítónak, így a Midway Newcastle kénytelen volt lehúzni a rolót.

    A hányattatott sorsú Midway stúdió egyik belső fejlesztőstúdiója megpróbált mindent a fennmaradásért. A Warner Bros. ugyan megmentette a cég amerikai szekcióját, de a Midway Newcastle sajnos magára maradt.

    A Wheelman fejlesztőcsapata még egy új játék terveit is bemutatta, ami egy kicsit Max Payne beütésű, megkeseredett zsaru sztori lett volna. Sajnos a Necessary Force nem volt elég ahhoz, hogy valaki ajánlatot tegyen a stúdióra, így a srácok szétszéledtek. Emlékezzünk egy perces néma üldögéléssel az egykor jónevű stúdió utolsó mohikánjától.

    info: Gamestar

  • Prince23
    #28
    Állítólag 3 hónapja készítika cuccost, szal erősen "pre-alfa" stádiumban van. Ha kiadót lel, tuti a megjelenés is. Bár a Midwanek elég rossz most az anyagi helyzete, de hátha akad egy jó kis kiadó nekik...
  • gfreak
    #27
    hangulat fasza, kéne pár ingame hoyg lássuk vajon sikerül-e visszaadniuk ami lejön a conceptből...

    ...lelkesedni akkor fogok, amikor bejelentik hogy tuti elkészül :D
  • SZilaJMaGGoT
    #26
    Húúúú ha ingame is hozzák ezt a hangulatot, akkor valami istenkirály egy játék lesz!!!
  • sambauer
    #25
    legtöbb csak artwork, majd ingame képeknél én is ugrálok :D
  • Prince23
    #24
    HAHÓ, ÚJ KÉPEK JÖTTEK

    :DD

    Vélemény?
  • Prince23
    #23
    Új képek
    Na ez odavág, kell! Midway remélem nem bukik meg...
  • SZilaJMaGGoT
    #22
    Jah, hülyeség, hogy tömeg játék lenne... Persze(sajnos) előfordulhat, hogy valaki csak egy újabb GTA-klónt lát benne(ahogyan sokan a wheelman-t is a gta-hoz viszonyították, pedig az "csak" egy vin diesel szimulátor, s éppen azért árkád :) )... Bár ha egy kiadónak van esze akkor nyilvánvalóan észre veszi benne a lehetőséget pontosan azért amiket te is leírtál... Valamint true crime óta ha jól tudom nem volt egy darab "zsarus-gta" sem...
  • Prince23
    #21
    Nem tudom hogy vagytok vele, de én látok benne nagy reményeket, ha egy kiadónak a vezére lennék (mondjuk Ubisoftnak, ejjj de jó lenne má), egyből igent mondanék az NF-re... ez a noir feldobja nagyon a gammát, és nem lehet azt mondani rá, hogy ez tiszta max payne. egy jó tröténet kell hozzá és meg is vagyunk. És tuti m,ultival jön ki, erre mérget vehetünk (alapból a multi opciós játékokat veszik a gamerek). Én se venném meg pl a prototype-ot, mivel csak single van neki
  • SZilaJMaGGoT
    #20
    Öööö... Mért te hogy képzelnél el egy ilyen "rendőr-akcióhős szimulátort"??
  • SZilaJMaGGoT
    #19
    Így már igazad van, én konkrétan csak a játékok szintjén gondolkodtam nem a csapat pénzügyi helyzetén...
  • gfreak
    #18
    árkádnak árkád...de nem mind fos..a Sufferinf pl. nekem bejött nagyon
  • Prince23
    #17
  • n3whous3
    #16
    midway játékok mind arkád fosok
  • Prince23
    #15
    Talán azért mert a Midway nagy szarban van? Tovább is van mondjam még?
    Hátha nem csukják be a kapuit a Midwaynek...
  • grebber
    #14
    "A Wheelmanért felelős Midway Newcastle stúdió brutálisan módosított Unreal 3 motorral próbál kiadót találni. Mentőövként fejlesztik a Necessary Force című rendőrrel hentelős akciójátékot. Nagy tapasztalatuk van Unreal3 téren, ami meg is látszik a kiadott tréleren.

    Három havi munka van benne és legalább 35 emberév tapasztalattal rendelkezve uralkodnak az UnrealTech felett. A stúdió magja már 10 éve együtt van és 2 éve dolgozik egy stúdióban a jelenlegi csapat. Este kilencig nyomják a munkát, hátha sikerül befektetőt találni. A történet egy becsületes rendőrről szól, akit nem lehet megvesztegetni. Gengsztereken pofozza át magát, és próbálja megmenteni a várost.

    A Warner Bros. ugyan felajánlott a Midwayért 33 millió dollárt, ám ebben nincs benne a fenti stúdió, sem a San Diegoi csoport. Tárgyalásokat folytat a Newcastle, ahogy valószínűleg a San Diegoi csapat is. Rengeteg az érdeklődő fél, ám közeledésük ki is merül a "Jól néz ki, de ezekből a játékokból most telített a piac" megjegyzésekben. Hajajj.. termékpozícionálás a piacon, egyedi alkotással kell kijönni, különben nem veszik a tömegcuccot. Vezetőjük, a Necessary Force fejlesztését irányító Craig Duncan szerint, ha 100ezer dollárt nyomtak volna a kezébe annyiszor, ahány alkalommal pénzemberek kijelentették: "Bárcsak egy éve jöttetek volna ki ezzel, megvettünk volna benneteket!", abból Duncan már felvásárolhatta volna a Midwaytól önállóra az egész stúdiót.

    Azért nyomják ennyire keményen, mert a Wheelmant kifejlesztő Midway Newcastle stúdiónak már csak két hete van rá, hogy kiadót találjon, utána be kell zárniuk a kapukat. Nem tudják tovább fizetni a csapatot."

    info: Hardwired
  • SZilaJMaGGoT
    #13
    De ez nem a wheelman, egy kiadó nyílvánvaló, hogy megnézi milyen játékról is van szó(különben mi alapján döntenék el, hogy kiadják e vagy sem?? :/), s ha a wheelmant kiadták akkor ez lazán sokkal több eséllyel indul... Különben minden fejlesztőcsapatnak voltak bukó játékai, és ezek általában olyan dolgok amiket nemtudnak előre megjósolni, hogy kinek mi fog tettszeni(ugyebár valaki érthetetlenül istenít okádék játékokat).
  • gfreak
    #12
    ja, szívás...de nem hiszem hogy nagyon sokat kell ugrálniuk kiadóért...az Alan Wake nagyon messze, a Max Payne 3-ért nem őrülnek meg az emberek..a Stranglehold óta nem volt PC-n jól legyártott futkározós lövöldözde...a Godfather 2 olyan lett, amilyen, a GTA4 ugyan nagyon fasza game (portolás ide-oda), ez a "Sin City" hangulat már kellett
  • Prince23
    #11
    Egyébként lehet nem lesz belőle semmi, nincs kiadójuk:( És lehet nem is lesz, látvána Whelman isteni szereplésén
  • VRSDM
    #10
    nagyonistenes! a vidi alapján persze. :/
  • haxoror
    #9
    /fav
  • SZilaJMaGGoT
    #8
    Hát nem sajna... :/
  • SZilaJMaGGoT
    #7
    True Crime nálam jópár ponton elbukott, de maga az alapötlet(és végülis néhány eleme is a játéknak) valóban jó volt.
  • gfreak
    #6
    jónak tűnik...főleg hogy az LA Noir úgysem készül el PCre
  • Cat 02 #5
    Ha olyasmi lesz mint a True Crime akkor még jó is kisülhet belőle.
  • rooney8
    #4
    Jöhet :)
  • Prince23
    #3
    Jónak tűnik, legalábbis Wheelmantől 100x jobbnak. Havas táj? Jöhet ezerrel.
    Trailer
  • SZilaJMaGGoT
    #2
    Abszolút bejövős!!! Wheelman se volt rossz, de ez sokkal kiforrottabnak tűnik már így 3 hónap fejlesztés után is!!! És persze megvan benne a max payne világból elhagyott noir hangulat, szóval nálam abszolút befutónak tűnik!!!
  • grebber
    #1
    Necessary Force a Wheelman készítőitől!

    A Midway Newcastle csapatának köszönhetően újabb megkeseredett zsaru pokoljárását élhetjük át.
    Most, hogy a jó öreg Max szinte teljesen kivetkőzik önmagából (Max Payne 3), talán lesz némi létjogosultsága egy másik kiégett zsarunak is.
    A felemás fogadtatásban részesült The Wheelman révén ismert Midway Newcastle három hónapja dolgozik már a Necessary Force című alkotáson, s Craig Duncan stúdiófőnök szerint máris játszható. A szavai szerint több potenciális vevő nyálelválasztását is beindító alkotás képes lesz annak ellenére újat mutatni, hogy az öntörvényű, a saját feje után menő, megkeseredett zsaru figuráját már számtalan mozifilm dolgozta fel. Játékok terén már kevesebb ilyen alkotást tudnánk összeszámolni, arról nem is szólva, hogy az esetleges összehasonlítási alapot nyújtó riválisokkal szemben a Necessary Force nyílt, szabadon bejárható játéktérrel rendelkezik.
    A hivatalos oldal egyelőre nem túl informatív, így a kedvcsináló filmen kívül másra ne nagyon számítsatok.

    Hivatalos oldal

    info: Gamestar