Necessary Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Next PC upgrade: 2022
Ennyi volt. :|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Racism is a weapon of mass destruction!
Kapcsolódó játékok: The Wheelman
Sajnos a Necessary Force bejelentése nem bizonyult elég csábítónak, így a Midway Newcastle kénytelen volt lehúzni a rolót.
A hányattatott sorsú Midway stúdió egyik belsõ fejlesztõstúdiója megpróbált mindent a fennmaradásért. A Warner Bros. ugyan megmentette a cég amerikai szekcióját, de a Midway Newcastle sajnos magára maradt.
A Wheelman fejlesztõcsapata még egy új játék terveit is bemutatta, ami egy kicsit Max Payne beütésû, megkeseredett zsaru sztori lett volna. Sajnos a Necessary Force nem volt elég ahhoz, hogy valaki ajánlatot tegyen a stúdióra, így a srácok szétszéledtek. Emlékezzünk egy perces néma üldögéléssel az egykor jónevû stúdió utolsó mohikánjától.
info: Gamestar
<#rinya>#rinya><#schmoll2>#schmoll2>
...lelkesedni akkor fogok, amikor bejelentik hogy tuti elkészül 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Na ez odavág, kell! Midway remélem nem bukik meg...
Hátha nem csukják be a kapuit a Midwaynek...
Három havi munka van benne és legalább 35 emberév tapasztalattal rendelkezve uralkodnak az UnrealTech felett. A stúdió magja már 10 éve együtt van és 2 éve dolgozik egy stúdióban a jelenlegi csapat. Este kilencig nyomják a munkát, hátha sikerül befektetõt találni. A történet egy becsületes rendõrrõl szól, akit nem lehet megvesztegetni. Gengsztereken pofozza át magát, és próbálja megmenteni a várost.
A Warner Bros. ugyan felajánlott a Midwayért 33 millió dollárt, ám ebben nincs benne a fenti stúdió, sem a San Diegoi csoport. Tárgyalásokat folytat a Newcastle, ahogy valószínûleg a San Diegoi csapat is. Rengeteg az érdeklõdõ fél, ám közeledésük ki is merül a "Jól néz ki, de ezekbõl a játékokból most telített a piac" megjegyzésekben. Hajajj.. termékpozícionálás a piacon, egyedi alkotással kell kijönni, különben nem veszik a tömegcuccot. Vezetõjük, a Necessary Force fejlesztését irányító Craig Duncan szerint, ha 100ezer dollárt nyomtak volna a kezébe annyiszor, ahány alkalommal pénzemberek kijelentették: "Bárcsak egy éve jöttetek volna ki ezzel, megvettünk volna benneteket!", abból Duncan már felvásárolhatta volna a Midwaytól önállóra az egész stúdiót.
Azért nyomják ennyire keményen, mert a Wheelmant kifejlesztõ Midway Newcastle stúdiónak már csak két hete van rá, hogy kiadót találjon, utána be kell zárniuk a kapukat. Nem tudják tovább fizetni a csapatot."
info: Hardwired
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Trailer
A Midway Newcastle csapatának köszönhetõen újabb megkeseredett zsaru pokoljárását élhetjük át.
Most, hogy a jó öreg Max szinte teljesen kivetkõzik önmagából (Max Payne 3), talán lesz némi létjogosultsága egy másik kiégett zsarunak is.
A felemás fogadtatásban részesült The Wheelman révén ismert Midway Newcastle három hónapja dolgozik már a Necessary Force címû alkotáson, s Craig Duncan stúdiófõnök szerint máris játszható. A szavai szerint több potenciális vevõ nyálelválasztását is beindító alkotás képes lesz annak ellenére újat mutatni, hogy az öntörvényû, a saját feje után menõ, megkeseredett zsaru figuráját már számtalan mozifilm dolgozta fel. Játékok terén már kevesebb ilyen alkotást tudnánk összeszámolni, arról nem is szólva, hogy az esetleges összehasonlítási alapot nyújtó riválisokkal szemben a Necessary Force nyílt, szabadon bejárható játéktérrel rendelkezik.
A hivatalos oldal egyelõre nem túl informatív, így a kedvcsináló filmen kívül másra ne nagyon számítsatok.
Hivatalos oldal
info: Gamestar