Svájci posta - kérésre elektronikusan is jöhet a levél

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fölösleges menõzni vele, hogy te mennyire tudsz németül.

> Elnézést kérek a németül nem tudóktól, amiért nem fordítom le, de nem vagyok az SG ingyenes fordítója.

A sok szövegelés helyett 6 magyar szóval leírhattad volna, hogy mi volt hibás a cikkben, és még anyázást se kaptál volna, hanem sok embernek segítettél volna vele. Sajnos az utóbbi nem elterjedt népszokás mifelénk, inkább a beszólogatás (mint ahogy én is teszem 😊.
Igen...csodálom,hogy nem tünt fel<#hehe> Vsgy azt se tudod mit csinálsz?
Csak a boritékot szkennelik be ha jól értem. A levél kibontása az már levéltitok megsértésének számit. Szóval azt tuti nem szkennelik be max a feladó engedélyével tehetik meg.
KillerBee
Már amennyiben hülyeség az, amit te nem értesz. <#lama>

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

Akkor csak szórakozásból két fas*vakarás közbe írogattál pár hülyeséget

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Csak akkor bontják fel, ha külön kéred.

KillerBee
Helyesbítettem valamit?

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

Akkor már inkább magyarul. Google translate:

"A svájci posta nyilvántartások biztonságos szkennelés központjában zárt borítékot elektronikusan, és a borítékot, meg a felhasználók e-mailben."

XD

LZ forever

[HUN]FaTaL
Legalább angolul írtad volna, mert én pl. egy kanyit nem tudok németül.

Google translate:

"The Swiss postal records in a secure scanning center closed envelopes electronically and provides the envelope view the users via e-mail."

"Upon request, the envelope is opened and made available as a PDF."

http://goo.gl/gd6Zi5

Benedekco
akkó meg minek linkelted be, talán az SG ingyenes helyesbítõje vagy?

Mé há nem?

Én meg akkor remélem, hogy törlik a leveled 😊

LZ forever

KillerBee
"A posta minden levelet digitalizál, anélkül, hogy kinyitnák a borítékokat. A küldeményeket ezután PDF-fájlként mentik le"

Bizony érdemes lett volna alaposabban elolvasni az eredeti hírt:

"Die Schweizerische Post erfasst in einem sicheren Scanning-Center die geschlossenen Umschläge elektronisch und stellt die Couvertansicht den Nutzerinnen und Nutzern via E-Mail zu."

"Auf Wunsch wird die Sendung geöffnet und als PDF zugänglich gemacht."

Elnézést kérek a németül nem tudóktól, amiért nem fordítom le, de nem vagyok az SG ingyenes fordítója.

belegyûrik a zUSBébe oszt hadd szójjon <#hehe><#hehe>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

mousee
Magyarországon a sima posta se mindig jut el oda, ahova kéne 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Tikal
Itthon még arra sincs lehetoseg hogy feladott csomagot nyomonkovessek mashol ez már alapszolgaltatas

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
egyszerûen, felbontják😊

legalábbis faq-ban ezt írják, szóval a cikkben elírás van

erre én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan csinálják.

CybeRick
Kizárt hogy Magyarországon ilyen rendszer elterjedne 😊
Akkor már jó a hagyományos levelezés, vagy ha digitális, akkor meg email. Egyébként MO-on arra van lehetõség hogy elsõbbségi levél feladása esetén neten keresztül lekérjük a kézbesítés állapotát.
A postai szkennelõs témától a hideg is kiráz. Nagy testvér azt lát amit akar...

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Hogyan tudják a boríték kinyitása nélkül bescannelni a levelet? (gondolom valamilyen átvilágítással, de egy többszörösen összehajtott, színezett levélnél ez mégis hogy mûködik?)