108
-
#68 jó persze, most kitaláltáok hogy online tartalmak meg minden, de ez még elég messze van ;)))
amúgy:
"A fejlesztést nem lehet következő generációsként jellemezni, hiszen minden játék futni fog a jelenleg kapható példányokon is, kivéve azokat, amelyek már kifejezetten erre a változatra készülnek."
milyen mondat ez? én meg mindig fejen állva pisilek, kivéve amikor nem. -
#67 naoszt minek neked a 120 megabit, ha a P2P meg korlátozva van? :) -
puntocsento #66 #43: azért más szolgáltatónál is van elég gyors net. én pl. a digi-nél vagyok 4.500ft-ot fizetek 50/25MB-os netért. 2000perc/200perc (hálózaton belűl/helyi hívás) ingyen beszélgetés. és 91/57Mega a valós sebesség. http://kep.ivpicture.hu/125919.jpg
-
#65 "3 városban, bazzee xDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
ez a nap poénja volt."
Öööö akkor talán felsorolhatnád, hogy hol szolgáltatnak olyan bazi sok kábeles internetet. Kiváncsian várom. Lehet hogy a 3 mint szám vicces, de országos lefedettségben a béka feneke alatt van 50m-el. Szerintem a 10%-ot sem éri el és akkor sokat mondtam. -
#64 "azért nem gáz szerintetek hogy az új box "csak" eléri a PS3 szintjét?"
Nem jól értelmezed, az új processzor fogja elérni a PS3 cell számítási szintjét. A videokártya az xben eddig is jobb volt mint a ps3ban, ebbe meg még brutálisabb kerülne, tehát összességében azért ez az új gép egy bőven erősebb konzol lenne mint a ps3. Az x360 kb egyszinten van a ps3-al összeségében. Lehet, hogy a ps3 raw powerben erősebb, dehát ugye egy játéknál ez keveset számít. -
tucky1 #63 Nem a tv-s szolgáltatásról van szó. -
#62 3 városban, bazzee xDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
ez a nap poénja volt. -
#61 Shane szerint 2015 előtt nem nagyon lesz új konzol, bármit is állítsanak itt egyes jól értesült emberek."
Ez önmagában bizonyíték hogy a cáfolásukat nem lehet komolyan venni. -
Major #60 "Az utóbbi napokban mindenféle híresztelések kaptak lábra, de a Microsoft mindent tagad.
A nyilatkozatot Shane Kim tette, és célja az volt, hogy eloszlassa a téveszméket, gátat vessen a spekulációknak, és megnyugtasson minden Xbox 360 tulajt. Az egész kálvária egy másik nyilatkozat kapcsán keletkezett, melyből arra lehetett következtetni, hogy a Natal egy új konzol perifériája lesz.
Shane Kim megnyugtatott mindenkit: új Xbox-ról szó sincs, a Natal a jelenleg is kapható Xbox 360 mellé érkezik. A kavarodást az okozhatta, hogy a Microsoft legalább akkora hírverést tervez csapni a Natal körül, mint tette azt az Xbox 360 esetében. Shane elmondása szerint a jövőre érkező Natal inkább olyasmi lesz, mintha újra piacra dobnák az Xbox 360-at. Hatalmas show-k, party-k, és egyéb magyarul nem jól hangzó események követik majd egymást, és az óriási hype remélhetőleg mindenkit vásárlásra buzdít. Shane szerint 2015 előtt nem nagyon lesz új konzol, bármit is állítsanak itt egyes jól értesült emberek." -
#59 remélem olvasa a forumot valami értelmes ms munkatárs. Üzenem Billinek, hogy a dvd-rom allá ne rakjanak grafikus chipet mert csak egymást melegitik és megfönek :):) -
#58 "A fejlesztést nem lehet következő generációsként jellemezni, hiszen minden játék futni fog a jelenleg kapható példányokon is, kivéve azokat, amelyek már kifejezetten erre a változatra készülnek."
ja, akkor a sima x360 se nextgen, mert mennek az xbox1-es gammák, kivéve amit az újra írtak? vagy ez hogy van? akkor a gépem nem nextgen, mert c64 emulátorral mennek a régi gémek, csak amihez új kell, azokhoz nem?
wtf? -
InterFoxSOFT #57 Valaki el tudja nekem mondani vagy tud egy megfelelő cikket linkelni, hogy a PS3 miért feltörhetetlen? -
Szefmester #56 azért nem gáz szerintetek hogy az új box "csak" eléri a PS3 szintjét? a 32GB-s SSD meg elég gáz.. kicsit aprócska.. és hiába gyors a mérete lesz a korlát.. DVD pedig nekik csak azért kell hogy fel tudják törni.. ez sajnos hülyén hangzik de logikus.. ha csinálnának egy olyan gépet ami csak annyira erős, vagy kicsivel erősebb mint a ps3 és szintén feltörhetetlen a védelme.. valszeg a többség inkább ps3at venne.. pláne ha megismétli az M$ a kompatibilitási problémákat.. mellesleg mintha a bd is képes lenne a dvd olvasására.. -
roliika #55 Tesék csaknektek csakma egy kicsit korrektebb cikk. -
#54 nem ennyit tudnak, ennyit adnak. Többnek jelenleg nincs értelme, főleg úgy hogy még a 8 megás csomagot se képes nagyon sok szerver kiszolgálni. 120 mbitet meg semmilyen. p2p-re se jó a brutális 12-es asszimmetrikussága miatt, ergo az egész olyan mint babakocsira a spoiler. -
BlackRose #53 http://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_Global
... not a very Japanese company :) -
#52 csak még mielőtt elszabadulnak az indulatok. a microsoft cáfolta ezt a hírt, és 2015-öt mondott új konzolra. -
roliika #51 Hátakkor ők ennyit tudnak.. -
#50 fura, mintha a t kábelnet extra már több mint 1 hónapja docsis 3-al nyomná a 25/5mbitet... -
#49 milyen országosat? Fél budapesten EGYÁLTALÁN nincs is upc, semmilyen nemhogy 120 megás... Max nedves álmaikban érnek el országos lefedettséget, sőt 10%-os lefedettséget is. -
roliika #48 Ne felejtsük el hogy a UPC tulaja japó, és komolyan gondolja amit el szokott tervezni...japánban már használják a Docsis 3.0-t ittmeg most fogják neki köszönhetően, mert még lehet évekig tökölés lett volna. -
#47 ejha. szégyen az a 10mbites feltöltés. t offline-nál meg 25 is van, ahol van már optika... és az így az elején se sokkal kevesebb terület, mint amit a upc-nek 10 év alatt sikerült összehoznia... -
roliika #46 2010 végére országos lefedettséget akarnak ilyen sebességgel. Jelenleg Budapesten lesz elérhető, és pár nagyobb városban. -
#45 De a lényeg, hogy ahogy tudom, amcsiban még gázabb a helyzet ilyen szempontból!
Szal ennek a majd letőttök 50-100GB-t stuffot a netről dolognak, nem sok esélye van. -
#44 UPC asszem van kb 3 városban? Szóval sajnos nem tényező. Az ország nagy része internetileg erősen le van szarva. -
roliika #43 Hát akkor ezek a szolgáltatók igen hamar bajban lesznek. Köv hóban beindul a UPC 120 megabites netje... toffline megcsak nézegethet, meg a többi igen magas színvonalú szolgáltató.
look : Olvasni, meglepődni... -
#42 Hát ja. P2P-hez nem tudom mit szólna a M$, bár asszem nekik is van valami ilyesmi szabványuk, amit valszeg senki nem használ.:)
Lényeg viszont, hogy a kiszivárgott specifikációban továbbra sem szerepel a HDD, már csak ezért is teljesen elméleti a vita. 32GB SSD meg egy darab BD lemezt sem tesz ki! -
#41 :D
Na legalább ezekben a témákban egyezika véleményünk!:) -
#40 Húha na ezt még nem is hallottam. Hát ha szóban elég vállalni akkor még oké de én maradnék hölgyeknél minden szinten :) A cihológusok meg bekaphassák, mert látens buzi mind :D -
#39 énnekem nem kell felfüggeszteni játékot közben, cfos kell, és kábelneten semmi gond. A szervermegállás ellen van egy jól bevált ellenszer, a p2p. -
#38 Pedig de, pszichológusok szerint a férfi anál szerete, látens buziságot jelez. :) -
#37 Ez már nem Offtopic egy kicsit? :D -
#36 Hallottam, ennek megfelelően használom is :D -
#35 Nem halottad még?
A segg a jövő p*nája!
:D -
#34 Magából a gépből jelenleg csak a Nintendónak van haszna. A Sony elvileg még mindíg bukik rendesen. A M$ meg cakumpúder lexarja az egész konzol üzletág nyereségességét, amikor a PC szoftverekből 15-20Mrd $ tiszta nyeresége van évente!
A M$ simán fingathatná a varezhuszárokat, mint ahogy már meg is tette 1-2X. Csak jelenleg azért eladnak annyi szoftvert, hogy nagyjából egálba van a nyereség/kiadás ennél a részlegnél.
A varez meg marha jó, mert egyrészt az emberke az ő gépükön szocializálódik. Másrészt amíg varezolt Boxot használ, addig sem vesz PS-t, de ha az sem mert van mindkettő gépe, akkor is a multiplatform címek gyak kiesnek a PS számára, így a Sonynak ebből minimális bevétele lesz. Bevételkiesést jelent, de közben az ellenfelet hatékonyan gyengíti, miközben még úgy is tűnik, hogy a cég a legfőbb áldozat.
A M$-nek mindíg is eléggé ambivalens kapcsolata volt a varezzal. A korbács és a mézesmadzag taktikáját alkalmazza itt is, de valójában nem a júzer ellen használja alapvetően, hanem a vetélytársak ellen! -
#33 Szerintem sokmindennel nincs tisztába...a legtöbb játék azért nagyobb BD -n mert nincs tömörítve:) amúgymeg 40-50 gigás játékokat nem hiszem hogy leszokott kapni,mivel hogy a ps3 ra nincs warez..más játék meg nincs nagyon ebben a mennyiségben:) -
#32 Fejlett tömörítési formátumok?:) Igaz egy 50Gb filmet is lelehet konvolni 8GB de az olyan is lesz.Amúgy nem tudom hányan rendelkeznek olyan nettel hogy ezt megengedhesék...arról nem is beszélve hogy mondok pár címet akkor ami nem fér rá 1 dvd-re Kezdjük a sony eggyik legelső játékával Resistance,már ezsem fért rá(PS3) de tömörítés nélkül szinte eggyik se férne rá:)Főleg hogy most egyre többen írnak új játékmotort,egyre hoszabb és tartalmasabb játékok.Filmeknél kiváló minőség,sokféle nyelv,kiváló minőségben...tömérdek extra...hát ez csak a BD nek köszönhető. -
#31 Hé, nem is igénytelen az anál :D -
#30 Nekem is ilyesmi netem van, csak akkor online játék+gyak minden más internetes aktivitás felfüggesztve. Ha nem csak tőttessz ezerrel, akkor meg 3-4 nap is lenne egy játék.
Aztán ugye megjelenéskor el akarnak adni mondjuk 1 milliót a játékból, mindenki tölt ezerrel, a net meg megáll, a cég szerverei meg elfüstölnek.
Azért ilyenre még nem vagyunk felkészülve szerintem.
Másrészt eztet most hogy érted? Minnél nagyobb anál igénytelenebb?
Na de ez már a szekszben sem így van, kérem!
:D -
#29 Kivéve a HDMI csatolót.