Több szereplő lép át a Gyűrűk urából a Hobbitba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Sorozatként más tészta, de filmként... Egyszerre 32 óra 😊 "

Ugyan, mirõl beszélsz, az nem is olyan sok, reggeli és vacsora között le is zavarom...(itt értem: Hétfõ és Péntek) <#idiota>
Sorozatként más tészta, de filmként... Egyszerre 32 óra 😊
Tower Guard
Szilmarilokból sorozatot kellene csinálniuk. Lenne legalább 4 évados.
Szerintem kasszasiker lenne!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Remélem hogy megfilmesítik a Szilmarilokat is. Abból egy kibaszott jó filmet lehetne csinálni!!
Várom a 2 Hobbitot is persze 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

úgy már más, az elég nagyratörõ terv lenne, bár biztos van low budget ismeretterjesztõ biblikus sorozat is😊
Ne állj le winnie-vel bármirõl vitázni. Életveszélyes 😄
Félreértettél, nem Biblia részleteket megfilmesíteni, hanem A Bibliát megfilmesíteni (remélem érezhetõ a különbség). De ha létezik ilyen film is akkor bocsánat.
Amúgy az a három történet amit lentebb felsoroltam, szintén a Szilmarilokban található, illetve legalábbis részleteiben.
várjátok meg míg majd a szilmarilokból akarnak filmet csinálni(persze 1 részest)

" Ez olyan volumenû baromság mintha a Kalevalát vagy éppen a Bibliát akarnám megfilmesíteni."

nem mintha nem lett volna kalevala és biblia film. attól, hogy neked nem menne, másnak még mehetne. vannak nálad kreatívabbak is hollywoodban. gondolom.
"jaj, ne. már mindenben õ szerepel, meg ch. bale. únom."

jó meglátás. bale-t 4 év alatt 4-szer láthattad itthon moziban. mcgregort pedig 4 év alatt... 4-szer.

8 film készült vona az elmúlt 4 évben?
Szilmarilokat megfilmesíteni? Eszeteknél vagytok? Ez olyan volumenû baromság mintha a Kalevalát vagy éppen a Bibliát akarnám megfilmesíteni. Ellenben van három majdnem befejezett összefüggõ története Tolkiennek az elsõ korból, ezekbõl viszont már lehetne ütõs filmeket készíteni. Gondolin bukása, Beren és Lúthien, Húrin gyermekei (ez utóbbi nemrég jelent meg magyarul, mindenkinek ajánlom figyelmébe, egész más hangulata van mint a GyU-nak).
jaj, ne. már mindenben õ szerepel, meg ch. bale. únom.

senkinemertemmit.blog.hu

ProGabe
Bilbó szerepére Ewan McGregort csiripelik a madarak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Chocho
A baj csak az ezekkel a feldolgozásokkal, hogy nagyon-nagyon sokba kerülnének. Maga a Hobbit se olcsó mulatság.

Gaming is believing.

Támogatnám egy 6-7 részes Szilmarilok filmváltozatának létrejöttét. 😄
Én nálam is kb 3. szorra állt össze minden és addigra nagyon élvezetes is lett csak az eleje amolyan görög mitológia szerûen szájbarágó és nevekkel teli.
Tény hogy a Szilmarilok nem egy egyszeri olvasmány. Márcsak az a rengeteg név ami benne szerepel, épp elég megjegyezni. Viszont tényleg nagyon jó történetek vannak benne, amik egyenként kitennének 2 órányi játékidõs mozifilmeket. És amíg dollárjeleket látnak a stúdiófõnökök, addig biztosak lehetünk benne, hogy a Szilmarilokból is lesz film.
Chocho
Én természetesen az elõzõ ötletre gondoltam. Aztán lehet ahhoz méh folytatást eszkábálni, van elég Szilmaring. Az már más kérdés, hogy ennek örülünk-e vagy sem.

Gaming is believing.

A Szilmarilok ismerõinek ajánlom figyelmébe az Elveszett Mesék Könyvét, csak hogy kicsit más oldalról, bõvebben is megismerkedhessenek a mesékkel. (amennyiben nem ismerik az említett kiadványt...)

Egyébként Szilmarilokból simán lehet 30 filmet leforgatni! Én már várom! 😄
*harmadikra

Egyébként második elolvasásra már egész érthetõ, harmadik meg már szerintem baromi jó 😊

a függelékek tudtommal nem összefüggõ történetet mesélnek el, tehát vagy hozzá kell írniuk, hogy egy épkézláb sztori összejöjjön vagy pedig az animatrix példáján egymástól független kisfilmekbõl kell megcsinálni. elsõ esetben már nem lesz nevezhetõ feldolgozásnak, a másodikban meg szelektálni kell, mi kerül bele és mi nem.

Chocho
Ha siker lesz, még a függelékeket is simán megfilmesíthetik. 😊

Gaming is believing.

Csak Szilmarilok film ne legyen 😊 Egyszer elég volt végigolvasni. Ha kikérdeznék, csúnyán elvéreznék 😄
De Hobbit , tünde mértékben az a 60 év teljesen más mint a való világban lévõ embereké sõt a dúnadánok is sokkal tovább élnek pl Aragorn 87 éves mint a könyvbõl és a bõvített két toronyból kiderül.
Fehér Tanácsról, Dol Goldur boszorkánymesterérõl. (aki a GYU-ban is feltûnik így vagy úgy. 😄 ) De lehet hogy valahogy belepasszírozzák a 2. felébe a Hobbitnak. Szarumánt mondjuk nehezen oldanák meg Christopher Leevel múltkor interjúban mesélte hogy imádta Új-Zélandot de még egyszser 86-87 évesen már nagyon fárasztónak és elviselhetetlennek tartaná az odafelé tartó 14 órás utat.
Remélem Ian Holm (Bilbó) is benne lessz. Az 1 ban is szépen fiatalra (fiatalabbra) volt maszkírozva az elején szóval nem lenne rossz. + állítólag eleve olyan 60 éves kora körül indult el a kalandra szóval nem lenne feltûnõ hogy kicsit öreg.

Jó hogy a fõbb arcok átjönnek mert ha pl Ganfalfot valaki más játszotta volna az eléggé illúzióromboló lett volna a filmben... Úgyis csak pár szereplõ van akik mind2 filmben szerepelnek szóval ha õk nem változnak az már fél siker...
BaliBoy
Furcsa is lett volna egy összekötõ film. Mert mi alapján forgatnák le? A függelékbõl? 😄 Na meg több évet összefoglaló filmet csinálni hülyeség.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

finaltrekker
A cikk író azt írja, hogy 1 hobbit film lett volna és egy összekötõ film a Hobbit és a Gyûrûk Ura között, de most 2 Hobbit film lesz.

Lesz így is összekötõ film? Gyakorlatilag egy újabb trilógia készül?

www..KALOZOK.com

Addig még mennyit is kell aludni? 😊