25
-
Zoliz #25 Jó anyag letöltöm majd az internetről. -
FuryAlpha #24 ez jobbnak tunik mint az elso hulladek resz. -
winnie #23 "és csodálkoznak, h a kutya nem jár moziba...."
nem csodálkozik senki. ezt mindig a warezelők írják. mármint, hogy csodálkoznak. a hazai filmforgalmazók köszönik, jól vannak, évről-évre nő a bevételük. a nagyoknak. a kicsik szívnak, de az ő filmjeiket még a warezelők sem töltik, mert azok már igényesebbek. -
god25 #22 Wáóh! Jól indul. Sz'tem a REC jobb, mint az amerikai feldolgozás (Karantén). A mo-i bemutató meg pont le van x@rva. Hónapokkal a premier előtt megnézzük... és csodálkoznak, h a kutya nem jár moziba....Várom, várom! :D -
pixx #21 Spanyolok nem bénák a horrorba, volt benne egy -két komoly rész, de inkább az tetszett, hogy baromi jól operált a klisékkel. Mert egy klisé halmaz, de viszont ki tudta használni. -
Lami #20 Nagyon durva volt az első rész is. Bazeg tesóm behív a szobályába hogy nézzük meg a REC-et. Mondom mi a faszomat? De ő nem volt hajlandó semmit sem elárulni a filmről. Tehát úgy ültem le megnézni a filmet hogy azt sem tudtam vígjátékot vagy hardcore bukkake partit fogok látni. Tulajdonképpen együtt éltem át az egészet a szereplőkkel. Nagyon nagyot ütött így. -
királyka #19 Baromi jó volt az első rész ezek szerint a 2. rész is nagyot szól,mostanában a horror filmek elég gyengék kivéve a Tükröt,és a Túlvilág szülötte...:) -
#18 ^.^ szerintem nem lesz olyan rossz, első is tetszett, másodikat is meg fogom nézni -
neoG #17 elfogult:D -
winnie #16 ahogy én elnézem, lesz benne fél perc lövöldözés. többről nem tudunk. -
kissssss #15 lol hhááát ahogy elnéztem ezt a bemutatot ez is csak egy ujabb agyatlan lövöldözés lesz ha ijet akarnak csinálni akkor inkább a holtak hajnala 2 csinálják -
AZTA #14 Na ebben legalább van mire fogni hogy a film 90%ban tök sötétség lesz, és majd szépen a néző kitalálja hogy mit lát. -
winnie #12 "Ez aztán a szubjektív vélemény! "
hát, bémeg. milyen legyen a vélemény, ha nem szubjektív??? -
Micsu #11 kérdem én, mi ez a fosh? -
Johnny Maize #10 Szerintem is nagyon jó volt az első. -
#9 Nekem nagyon tetszett az első rész, olyan jó kis általános horror film volt. Várom a 2-t. -
#8 elment egynek az első rész, de korántsem volt olyan fosatós, mint amilyennek beígérték -
#7 Akárcsak a te véleményed. -
scagnetti #6 Ez aztán a szubjektív vélemény! Szeintem is simán alázza a mostani amcsi horrorokat. -
dissigxx #5 jólessz , több zombi tobb fegyó, ötbb gyilok... -
makemebad09250 #4 imádtam az egyet is ütötte kb az összes mostani amcsi horrort -
morden #3 Jólesz! Végre nem a szokásos amcsi történet : egy házba új család költözik amiben már szellemek laknak :D (kicsit Doo,-os lesz de nem baj) -
Razide #2 Gépfegyver, my ass! Az géppisztoly! -
BM #1 az 1. is egy sz*r volt