Ennyire durva lesz a [rec] 2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó anyag letöltöm majd az internetrõl.
ez jobbnak tunik mint az elso hulladek resz.
"és csodálkoznak, h a kutya nem jár moziba...."
nem csodálkozik senki. ezt mindig a warezelõk írják. mármint, hogy csodálkoznak. a hazai filmforgalmazók köszönik, jól vannak, évrõl-évre nõ a bevételük. a nagyoknak. a kicsik szívnak, de az õ filmjeiket még a warezelõk sem töltik, mert azok már igényesebbek.
nem csodálkozik senki. ezt mindig a warezelõk írják. mármint, hogy csodálkoznak. a hazai filmforgalmazók köszönik, jól vannak, évrõl-évre nõ a bevételük. a nagyoknak. a kicsik szívnak, de az õ filmjeiket még a warezelõk sem töltik, mert azok már igényesebbek.
Wáóh! <#wow1>#wow1> Jól indul. Sz'tem a REC jobb, mint az amerikai feldolgozás (Karantén). A mo-i bemutató meg pont le van x@rva. Hónapokkal a premier elõtt megnézzük... és csodálkoznak, h a kutya nem jár moziba....Várom, várom! 😄
Spanyolok nem bénák a horrorba, volt benne egy -két komoly rész, de inkább az tetszett, hogy baromi jól operált a klisékkel. Mert egy klisé halmaz, de viszont ki tudta használni.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Nagyon durva volt az elsõ rész is. Bazeg tesóm behív a szobályába hogy nézzük meg a REC-et. Mondom mi a faszomat? De õ nem volt hajlandó semmit sem elárulni a filmrõl. Tehát úgy ültem le megnézni a filmet hogy azt sem tudtam vígjátékot vagy hardcore bukkake partit fogok látni. Tulajdonképpen együtt éltem át az egészet a szereplõkkel. Nagyon nagyot ütött így.
Baromi jó volt az elsõ rész ezek szerint a 2. rész is nagyot szól,mostanában a horror filmek elég gyengék kivéve a Tükröt,és a Túlvilág szülötte...😊
^.^ szerintem nem lesz olyan rossz, elsõ is tetszett, másodikat is meg fogom nézni
practitioner of the forbidden arts of death
elfogult😄
ahogy én elnézem, lesz benne fél perc lövöldözés. többrõl nem tudunk.
lol hhááát ahogy elnéztem ezt a bemutatot ez is csak egy ujabb agyatlan lövöldözés lesz ha ijet akarnak csinálni akkor inkább a holtak hajnala 2 csinálják
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Na ebben legalább van mire fogni hogy a film 90%ban tök sötétség lesz, és majd szépen a nézõ kitalálja hogy mit lát.
"Ez aztán a szubjektív vélemény! "
hát, bémeg. milyen legyen a vélemény, ha nem szubjektív???
hát, bémeg. milyen legyen a vélemény, ha nem szubjektív???
kérdem én, mi ez a fosh?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szerintem is nagyon jó volt az elsõ.
elment egynek az elsõ rész, de korántsem volt olyan fosatós, mint amilyennek beígérték
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez aztán a szubjektív vélemény! Szeintem is simán alázza a mostani amcsi horrorokat.
jólessz , több zombi tobb fegyó, ötbb gyilok...<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
imádtam az egyet is ütötte kb az összes mostani amcsi horrort
Jólesz! Végre nem a szokásos amcsi történet : egy házba új család költözik amiben már szellemek laknak 😄 (kicsit Doo,-os lesz de nem baj)
Gépfegyver, my ass! Az géppisztoly!
az 1. is egy sz*r volt