Szekeres Viktor

Ennyire durva lesz a [rec] 2?

Miközben készítik a [rec]-feldolgozásának folytatását, a Karantén 2-t, a [rec] második része már a premierre is készen áll, hiszen decemberben, teljes titoktartás mellett elkészült, s egy ideje végre igazi előzetest is láthatunk a filmből.

Az októberre tervezett európai premiert több országban is élvezhetik a horror, azon belül is a zombis műfaj rajongói, de nálunk, az első rész forgalmazásából kiindulva, minden bizonnyal jóval többet kell várni a bemutatóra.


A (ki tudja, hogy mennyire félrevezető) rövidke előzetes képsoraiból kitűnik, hogy ezúttal nem a sejtelmesség fogja átjárni Jaume Balagueró és Paco Plaza rendezők filmjét, hanem a kőkemény darálás, bár sejthető, hogy nem csak gépfegyveres kommandósok sisakra szerelt kamerái segítségével fogjuk látni a történéseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #25
    Jó anyag letöltöm majd az internetről.
  • FuryAlpha #24
    ez jobbnak tunik mint az elso hulladek resz.
  • winnie #23
    "és csodálkoznak, h a kutya nem jár moziba...."

    nem csodálkozik senki. ezt mindig a warezelők írják. mármint, hogy csodálkoznak. a hazai filmforgalmazók köszönik, jól vannak, évről-évre nő a bevételük. a nagyoknak. a kicsik szívnak, de az ő filmjeiket még a warezelők sem töltik, mert azok már igényesebbek.
  • god25 #22
    Wáóh! Jól indul. Sz'tem a REC jobb, mint az amerikai feldolgozás (Karantén). A mo-i bemutató meg pont le van x@rva. Hónapokkal a premier előtt megnézzük... és csodálkoznak, h a kutya nem jár moziba....Várom, várom! :D
  • pixx #21
    Spanyolok nem bénák a horrorba, volt benne egy -két komoly rész, de inkább az tetszett, hogy baromi jól operált a klisékkel. Mert egy klisé halmaz, de viszont ki tudta használni.
  • Lami #20
    Nagyon durva volt az első rész is. Bazeg tesóm behív a szobályába hogy nézzük meg a REC-et. Mondom mi a faszomat? De ő nem volt hajlandó semmit sem elárulni a filmről. Tehát úgy ültem le megnézni a filmet hogy azt sem tudtam vígjátékot vagy hardcore bukkake partit fogok látni. Tulajdonképpen együtt éltem át az egészet a szereplőkkel. Nagyon nagyot ütött így.
  • királyka #19
    Baromi jó volt az első rész ezek szerint a 2. rész is nagyot szól,mostanában a horror filmek elég gyengék kivéve a Tükröt,és a Túlvilág szülötte...:)
  • Frosty01 #18
    ^.^ szerintem nem lesz olyan rossz, első is tetszett, másodikat is meg fogom nézni
  • neoG #17
    elfogult:D
  • winnie #16
    ahogy én elnézem, lesz benne fél perc lövöldözés. többről nem tudunk.