9
-
giga123 #9 JA és remélem a 2-őben megfogják azt is oldani hogy lehetne olyan hogy szabad kószálás és akkor arra lehetne parkourozni amerre akarsz és akkor csinálsz küldit amikor akarsz. -
giga123 #8 Magam is parkourozok és nagyon élvezem csak kár hogy itt magyarországon nem lehet jót pk-ázni mert eléggé szar meg minden a játékot végigtoltam egyszer tetcett de lehetett volna több verekedés a város tetcett jólvolt megcsinálva kímélte a szemet a fehér szín.Várom a 2-őt remélem jó lesz és hát ha Faith lesz a főszereplő az se baj de mást is látnék . -
#7 Az elsőrészben három dolog tetszett:
- a környezet (ami mostmár szar lesz)
- a főhős (elfelejthetjük)
- parkour.
A parkourt pedig pár küldetés után meguntam.
Ennyit a mirror's edge-ről. Trailerek alapján túl sokat vártam tőle talán, de mind1. -
nohea #6 Tehát így a gazdasági válság alatt oda is eljutottunk, hogy akkor is kap egy játék folytatást, ha jóformán bukta az egész...? Király. Éljen az ötlettelenség. -
#5 Nekem nagyon bejött a stílus, a mozgáskultúra és a látvány is (főleg, ha valaki ki tudta használni a PhysX-et). A történet viszont tényleg túl lineárisra sikeredett, meg a lehetőségeknek se volt túl nagy az a bizonyos tárháza.
Kíváncsian várom a 2. részt. -
#4 Igen, gyakorlatilag szép és jó volt sok minden a játékban. De az a sok lehetőség amit ígértek, gyakorlatilag kimerült abban, hogy szaltóval ugrasz fel egy helyre, vagy felmászol a csövön. Ennél lineárisabb már csak úgy lehetett volna, ha magától megy és nekünk scak az ugrást meg a különböző gombokat kell lenyomni a megfelelő időben... :D
Meg valami normálisabb AI -t is tehetnének, mert azok gyakorlatilag a megadott útvonalon malmoztak végig. -
#3 Elment kategória. Jöhet a 2. rész. De 4k-nál többet nem adok érte. Várok még :P -
FoodLFG #2 A grafika nekem is tetszett.
Egy szabadabb játékteret viszont rakhatnának bele mondjuk.. -
#1 pont hogy a sterilitás miatt volt egyedi és szép a grafikája