Készül a Mirror's Edge 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JA és remélem a 2-õben megfogják azt is oldani hogy lehetne olyan hogy szabad kószálás és akkor arra lehetne parkourozni amerre akarsz és akkor csinálsz küldit amikor akarsz.
Magam is parkourozok és nagyon élvezem csak kár hogy itt magyarországon nem lehet jót pk-ázni mert eléggé szar meg minden a játékot végigtoltam egyszer tetcett de lehetett volna több verekedés a város tetcett jólvolt megcsinálva kímélte a szemet a fehér szín.Várom a 2-õt remélem jó lesz és hát ha Faith lesz a fõszereplõ az se baj de mást is látnék .
Hegi90
Az elsõrészben három dolog tetszett:
- a környezet (ami mostmár szar lesz)
- a fõhõs (elfelejthetjük)
- parkour.

A parkourt pedig pár küldetés után meguntam.

Ennyit a mirror's edge-rõl. Trailerek alapján túl sokat vártam tõle talán, de mind1.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tehát így a gazdasági válság alatt oda is eljutottunk, hogy akkor is kap egy játék folytatást, ha jóformán bukta az egész...? Király. Éljen az ötlettelenség.
Taybore
Nekem nagyon bejött a stílus, a mozgáskultúra és a látvány is (fõleg, ha valaki ki tudta használni a PhysX-et). A történet viszont tényleg túl lineárisra sikeredett, meg a lehetõségeknek se volt túl nagy az a bizonyos tárháza.
Kíváncsian várom a 2. részt.

Aranyköpések: http://aranykopesek.com

Balumann
Igen, gyakorlatilag szép és jó volt sok minden a játékban. De az a sok lehetõség amit ígértek, gyakorlatilag kimerült abban, hogy szaltóval ugrasz fel egy helyre, vagy felmászol a csövön. Ennél lineárisabb már csak úgy lehetett volna, ha magától megy és nekünk scak az ugrást meg a különbözõ gombokat kell lenyomni a megfelelõ idõben... 😄
Meg valami normálisabb AI -t is tehetnének, mert azok gyakorlatilag a megadott útvonalon malmoztak végig.

ffxi
Elment kategória. Jöhet a 2. rész. De 4k-nál többet nem adok érte. Várok még 😛

Fákjúal!

A grafika nekem is tetszett.
Egy szabadabb játékteret viszont rakhatnának bele mondjuk..

https://twitter.com/foodlfg

NEOreg3
pont hogy a sterilitás miatt volt egyedi és szép a grafikája

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(