Készül a Mission: Impossible 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Én örülök hogy Tom Cruise fog játszani a 4 -ben is! Kicsit elment a kedvem mikor kiderült hogy a 3 volt az utolsó! Meg hát õ játszik már az elsõ rész óta szóval felesleges új karaktert beletenni.
Tropusi viharba geci nagyot játszott, állítom ha több szerepe lett volna rdj-nek lehet nem lett volna esélye. Alapból a maszkirozás is jó volt,aki elõtte nem vágta szereplõlistát nem biztos h egybõl rájött h ki a boss. Igaz maga a film a film nem mondható TM filmjének, de legalább meg mutatta h tud õ játszani is, ha akar. Amugy meg nem tudom miért erõltetti az "akció" filmeket, legalábbis nekem eddig nem nagyon jöttek be ,igaz izlésekés pofonok(kivétel talán a top-gun, igaz az már klaszikus film is),de jó lenne ha lehetne még látni ilyen szerepekbe Tom-ot, mint amibe a troposi vihar volt.
Az MI3 az MI sorozat talán legjobb része, az az ami a legközelebb áll az eredeti MI filinghez.
Nekem az MI3 simán bejött, sokkal jobb volt, mint az elsõ 2 rész. A Vatikános jelenet szerintem simán hozta a sorozat színvonalát, szóval azért már megéri megnézni. 😊
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
sztem is
Sztem is.
szerintem meg rettenetesen szar 😛
A Valkûr pl. tök jó volt.