Ötvös Tibor

Készül a Mission: Impossible 4

J.J. Abrams óriásit robbantott a Star Trek megújításával, és ezt látván Tom Cruise minden követ megmozgatott, hogy a várakozások alatt teljesített Mission Impossible 3 után a direktor elvállalja a negyedik rész elkészítését.

A színész végül csak félig járt sikerrel, hisze Abrams - jelen állás szerint - mindösszesen a produceri teendőket látja csak el. A karrierje csúcsán lévő rendező-producer mindenesetre pozitívan nyilatkozott az újabb közös munkáról és elmondása szerint valami nagyon ütőssel készülnek.



Tom Cruise-ra rá is férne már egy valódi siker, hiszen a Világok harca óta nem igazán sikerült megnyernie magának a közönséget. A Mission Impossible 3 hazájában elbukott, a Gyávák és hősök üres széksorok előtt forgott, a Valkűr pedig épp csak visszahozta a beleölt pénzt.

Ott volt viszont a Trópusi vihar, melyben egy teljesen új arcát mutatta meg és a közönség bizony nagyon értékelte (igazából csak Robert Downey Jr.-t nem játszotta le a vászonról). Szóval ha kicsit változtatnak a Mission Impossible 4-en és valóban valami újat mutatnak, akkor még jól is elsülhet a dolog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dav1d #12
    http://est.hu/cikk/42942/mission__impossible_4__cruise_helyett_pitt
  • Mipi #11
    Én örülök hogy Tom Cruise fog játszani a 4 -ben is! Kicsit elment a kedvem mikor kiderült hogy a 3 volt az utolsó! Meg hát ő játszik már az első rész óta szóval felesleges új karaktert beletenni.
  • diablo1336 #10
    Tropusi viharba geci nagyot játszott, állítom ha több szerepe lett volna rdj-nek lehet nem lett volna esélye. Alapból a maszkirozás is jó volt,aki előtte nem vágta szereplőlistát nem biztos h egyből rájött h ki a boss. Igaz maga a film a film nem mondható TM filmjének, de legalább meg mutatta h tud ő játszani is, ha akar. Amugy meg nem tudom miért erőltetti az "akció" filmeket, legalábbis nekem eddig nem nagyon jöttek be ,igaz izlésekés pofonok(kivétel talán a top-gun, igaz az már klaszikus film is),de jó lenne ha lehetne még látni ilyen szerepekbe Tom-ot, mint amibe a troposi vihar volt.
  • Alfa Of NS #9
    Az MI3 az MI sorozat talán legjobb része, az az ami a legközelebb áll az eredeti MI filinghez.
  • Neton #8
    Nekem az MI3 simán bejött, sokkal jobb volt, mint az első 2 rész. A Vatikános jelenet szerintem simán hozta a sorozat színvonalát, szóval azért már megéri megnézni. :)
  • Danecay #7
    Szerintem a M:I:3 sem volt olyan rossz, mint amennyire lehúzták.
  • craesh #6
    amúgy a tropusi viharban télleg kurva jo volt cruise :D
  • craesh #5
    sztem is
  • sandor8206 #4
    sztem is
  • Reg5 #3
    Sztem is.