50
Segítségnyújtás, ha már a Google is tanácstalan
-
Manus63 #50 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Pár napja néhány YouTube videó nem indul el a Chrome alatt.
Eddig simán ment bármilyen videó, most viszont van olyan, amelyet csak tölt, tölt, de nem indít el.
Explorer alatt viszont elindulnak.
Pl. ez sem indul el: https://www.youtube.com/watch?v=VBwWIhokdKo
Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba?
Köszi előre is! :-) -
Hi. Hogy tegyek win8.1-et egy tök üres, optikai meghajtó mentes gépre? Illetve van a win8.1-nek próbaverziója, ami egy hónapig megy aktiváció nélkül? -
roberrtto #48 sziasztok!
Elég komoly gondom lenne és sűrgősen kellene segítség!
Van egy programom és a tárhelyemet átkültöztették egy másik szerverre.
A gondom az, hogy van egy exe file, ahol át kellene írni a szerver nevet, de sajnos én ehhez nem értek.
Ha valaki tud segíteni fizetnék 5000 Ft-ot! Teamviewerrel gondoltam a dolgot!
[email protected], vagy ide a fórumba írjatok. -
Maxxximus #47 Helló!
25megabites netről váltottam 50esre, de wifin maradt 25, kábelen 50et mér..
áramtalanítottam, de nem használt..a routerem egy Tp-link, TL-WR340GD típus..
miben lehet a hiba? Segítsen valaki légyszi! Előre is köszönöm! -
Addye #46 Üdv mindenkinek!
[color=red]Remélem nem sértek meg senkit, főleg nem szabályt![/color]
Óriási nagy kérésem lenne mindazokhoz, akiknek van facebook hozzáférésük és kedvük/lehetőségük, hogy megtekintsék.
A kép tulajdonosa indult egy pályázaton, mely abból áll, hogy képet kellett készíteni, majd feltölteni a pályázat indítójának oldalára, és facebookon lájk/tetszik gobbal lehet szavazni. A link (kép) a következő:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=193315994070880&set=a.189499857785827.45975.168413356561144&type=3&theater
Nagy szüksége lenne a nyereményre az iskola miatt. Kérek mindenkit, aki tud segíteni, segítsen. Elnézést, ha valakit megzavartam ezzel, ígérem, hogy még egy ilyen nem lesz, ha ez sikerül. Ebben Ti nagyot tudnátok segíteni :)
Óriási nagy köszönet! -
zeneimádó22 #45 Sziasztok!
Neten próbáltam meg jegyet venni a cirque du soleil-re, nem akarom megadni a számlaszámom, ezért a megrendelem-bemegyek érte verziót választottam. Választottam volna, mert hiába kattintok rá nem engedi...ilyenkor mi van? Ha lelépek az oldalról, akkor törlődik a rendelésem? -
léthé #44 Sziasztok!!Nekem az a gondom ,hogy beköttetem UPC Fiber Power 120-as csomagot és csak 5-10 megával jön !! a szerelök akik "nagyon" értenek hozzá azt mondták windows hiba Segitene valaki ebben -
Babyke0806 #43 Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyre írok-e (ha nem: sorry).
Szóval az lenne a problémám,hogy: egyik nap meg akartam hallgatni a régi zenéimet, (amiket egy külső winchesteren tárolok) és néhány vhogy megváltozott v felülíródott (fogalmam sincs), mert pl.: egy rock zene helyett is (ugyanazt) a trance zenét játsza le. tehát megváltozott a tartalma. a lejátszóban stimmel az előadó és a szám címe, csak épp a zene nem. vmelyiket pedig meg sem nyitja. (régen itunes-t használtam, most media player-t . nem tudom, hogy ez számít-e.)
Találkozott vki ezzel a jelenséggel? ha igen mitől van és mit tegyek? (azon kívül,h töltsem le újra a zenéket..)
Előre is köszi a segítséget!!! -
Várd meg a beiratkozást, ezernyi ajánlatot fognak adni, diákszámlák, ilyesmik - 1-2 évig elengedik a számlavezetési díjat, jár hozzá mobilfeltöltés, meg hasonlók. Aztán ha lejár, akkor 5 perc alatt beszállsz máshova, és folytatod amíg egyetemista vagy - nem gond szeptemberenként bankot váltani, ha van jobb ajánlat. -
#41 Én az OTPnél vagyok, de úgy hallottam a K&H meg az Erste jobb:) bár nézzél ajánlatokat, kártyadíj, kamat, kezelési költség ügyben. Főleg az utolsó. Az szabja meg, hogy mennyit vonnak le, ha tranzakciód van:) -
szandy90 #40 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék tőletek kérni.Úgy tudom,hogy az ösztöndíj miatt bankszámlát kellene nyitnom.Viszont nem vagyok jártas a témában.Hol lenne érdemes nyitni.
Ti hol bankoltok?
Köszi
-
Hi!
Abba a hibába estem a fórumomnál, hogy kivan írva oda felülre, hogy "bejelentkezve:tmartin" ahol itt az van írva, hogy "Ez az általán...". Ezt hogyan tudom eltűntetni? Mivel nekem a Téma karbantartása menünél nem engedi kitörölni azt a HTML kódot ami ezt léthrehozta, mármint kitörlöm és nem engedi hogy rányomjak a mehet gombra.
Szerintetek ezt meglehet valahogy csinálni? Ha igen hogyan? -
Üdvözletem
a problémám a következő.
vettem a minap egy ilyet
xp van rajta, mint láthatjátok. de a wifit az istennek se tudom rajta beállítani. arra már rájöttem, hogy az alján egy csúszkával lehet be/kikapcsolni. amikor elhúzom, a képernyőn megjelenik egy embléma, és ennyi. nem világít a wifi ledje.
a kékfog üzemel rendesen, az világít, csak ez nem. waths the problem? -
ok! akkor sorry! -
Nem a fogam kezd el fajni, hanem a fejem.
Mar talaltam rola leirast, Brain_freeze neven -
Immigrants #35 Miért van az hogy bizt mentést csináltam egy játékról pontosabban két fájláról és tovább törli mint magát a játékot -
A videókártyának nem sok köze van a hanghoz. Ha alaplapi hangkártya van (integrált) akkor az alaplap CD-jéről kell fellrakni a drivert.
Ha külön hangkártya van a gépben akkor a hozzá kapott CD-ről. Videókártyánál ugyanígy. -
ja és privátba léci,mert nem mindig figyelem... -
valaki segítsen!
újraraktam a gépem és most nincs hangja...
videovezérlő vga kompatibilis:Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Mit lehet ilyenkor tenni?
vagy adjatok valami linket ahol tudnak válaszolni,léci
előre is köszi -
#31 nemtudja valaki, hogy mi a Ginger naplója című sorozat német neve?:D vagy esetleg hogy melyik oldalról lehet letölteni magyarul, vagy németül? -
Szösz-mösz? Porcica?
-
ok van ilyen is, de van olyan is amikor elég ha egy kis hideg éri a fogat vagy az ínyt. szerintem a kettő az más, de nem kötözködöm, mert nem vagyok biztos a dolgomban. :-) -
Nem a foga az érzékeny, hanem ha gyorsan eszel vagy iszol sok hideget ez akkor jelentkezik. Agyfagyásnak hívják bár kicsit morbid, de így van. :)
Amúgy? -
lehűl a szájpadlásod -
over 9000 -
Myron #25 hogy kell 4chan-ban 7-est beírni? de azt a 7-est amit tényleg úgy néz ki mint a 7-es és nem ilyen kis hetes meg bekarikázott hetes meg görbe hetes -
:-D rossz volt a tippem. énis most néztem meg :-) -
Sensodyne -
a fogad érzékeny a hidegre. vannak ilyen emberek, de vannak jó fogkrémek rá. valami e betűs ha jól emlékszem. (talán elmex de csak tipp) -
Miert kezd el fajni a fejem, hogyha sok fagylaltot eszem ?
nem is igazabol faj, olyan mintha megfagyna az agyam :o
-
miért? a ki van fent legtovább topikban is van valami hasonló. -
Hát.. ja! :D -
de van! csak az a moderátoroké xD -
mi a manó
-
EZ itt az SG.. szerintem összekevered egy másik fórummal! 
Itt sosem lesz pontrendszer! :( -
#15 kösz:) -
Csesza #14 beírod a Moderátor figyelmébe! topikba
topik linkkel, mindennel 1üt -
moderátorok figyelmébe topikba beírod.
eddig kétszer segítettem, kéne vmi pontrendszer :D -
#12 és azt hogy? csak ide postoljam be, hátha elolvassa, vagy felkell keresnem?:) -
Már te sehogy! Kérj meg egy modit! :)