9
-
#9 Nálam most: Noti + iPhone + Asztali gép
14 évesen a következők voltak:
1. walkmann
2. magnó
3. kis feketefehér tv
4. számítógép
5. mobiltelefon
6. tetris
7. diszkmen
8. digitális óra
9. tamagocsi :D:D
11. videójáték (valami sega klón)
-
torcipepe #8 walkman-t az elmúlt 10 évben még képen sem láttam, pedig nekem is volt.
Off: miért nincs fejhallgatós szmájli?? -
#7 - walkman
- discman
- 2 db mp3/mp4 player (1db 1 GB-os, 1 db bővíthető 16GB-os)
- 1 db mp3 player (2 GB-os)
- asztali számítógép
- TV
- DVD-lejátszó
- 2 db mobiltelefon
- digitális fényképezőgép
- rádiós ébresztőóra
- számtalan elektronikus játék (többjátékos, téglapotyogtatós, sudoku, sakk, interaktív állatgondozós, stb.)
- walkie-talkie
Csak gyorsan összeszedve, de ennél biztosan több ketyere is van a fiókjaikban...
Jóllehet a gyerekeim már 17 és 18 évesek, de ezek már megvoltak nekik 14 éves korukban is (talán 1 mobil és 1 mp3/mp4 lejátszón kívül, ezeket azóta szerezték)
Ja, és (csak pontosításképpen) mindkét gyereknek saját, külön számítógépe van, és minden cucca külön a sajátja!!!
Szerintem a magyar gyerekek sincsenek rosszabbul eleresztve, mint az amcsik.
-
TeDDyRuSh #6 Ha van egy benzines, 1,5 lovad generátorom a szobámba, az kütyünek számít? -
torcipepe #5 az mennyinek számít hogy a szobám úgy néz ki, mint egy számítógép szerviz kombinálva egy bontóval és jópár számítógépre való alkatrész fekszik mindenhol?? -
#4 Nekem van 1 telefon, 1 mp3 player, az asztali gép azt csókolom. Ahhoz annyi, hogy van joy és fejmozgásérzékelő. (Digitális fgép kettő is van itthon, de egyik sem az enyém.) -
bippo #3 mondjuk: tévé, 1 vagy 2 konzol, 1v.2 kézikonzol, 1v.2 mobil, ipod, otthoni sztereó, sz.gép, noti, pda, fényképezőgép.
De bakker, ebből egy 4-14 éves gyereknél a fele fölösleges. -
bippo #2 Tekintve, hogy a tévé is annak számított, akkor gondolom az ilyen nagyobbak is kütyünek számítanak (gadget).
Vagy nagyon pazarolnak vagy minden kiegészítő külön elemnek számít, nekem is nehezemre esik 11-et felsorolni, és ez csak az átlag. -
#1 És fel sem tudok sorolni 11-et. Mi a fene lehet az a sok vacak? Vagy egyből több is van? Mi számít kütyünek? Pl. a számítógép az egy kütyü minden hozzávalóval? Vagy pl. a joystick és fejmozgásérzékelő az már +?