172
Minden program jöhet ide, amit ti is csak éppen találtatok a neten, és nagyon hasznos vagy érdekes , de lehet, h sokan nem ismerik. Talán te is találsz itt neked valót.
  • Szabi1991
    kiválasztod a "egér használata" játékot, és a bal fölső sarokba bizgerálod a balklikk jelet :D
  • qetuol
    ReactOS

Windowst helyettesítő (vele kompatibilis) ingyenes oprendzser. Még alfastádiumban van, de jó lesz =D (remélhetőleg).
  • FZoleee
    ennél a proginál hogy lehet klikkelni? :DDD
  • hunbasser
    baszod,be is üzemelem mindjárt a webcamet :Ddddddd
  • Szabi84
    nekem van egy program ami egy betű megnyomására nagyítóvá változtatja a kurzort, de nem tudom melyik betű az vagy mivel lehet előhozni, ha valaki tudja, írja már le, köszi
  • kuci06
    +fav jó topiknak hangzik :D

#3 - loál :D

• Apus
    jóféle
  • Szabi1991
    nem könnyű sg-zni vele, de nem kell hozzá se bill, se egér :DDD
  • Sharkhunter
    Itt van pl a Celestia, egy nagyon hasznos csillagászati program, amelyben nem csak a naprendszerben szelhetjük át a bolygókat, hanem sok infót tudhatunk meg az objektumokról, emellett az időt felgyorsítva nézhetjük, ahogy a bolygók keringenek a nap körül.
    Mindenen felül még a Tejútrendszert kívülről figyelhetjük, aztán más galaxisokat is meglátogathatunk.
    Akit kicsit is érdekel a csillagászat, annak kötelező!

http://www.shatters.net/celestia/
  • Szabi1991
    Camspace

• Alexease
    Szabadidore egy kis game, a legjobb:)

Crayon Physics Deluxe - Infok, kepek, videok
  • Sharkhunter
    Sziasztok, mostanában azon gondolkoztam, h mennyi érdekes és fontos programot találtam a neten, és mennyi lehet még ezeken kívül, amit nem ismerek, de biztos, h hasznos lenne számomra.

Bizonyára a ti gépeiteken is van pár olyan progi, amik talán jól jöhetnek másoknak is, de nem sokan ismerik ezeket.

Ez a topik azzal a céllal jött létre, h itt mindenki megmutassa a nem mindenki által ismert, de annál hasznosabb és érdekesebb programokat.

Egy progi neve után érdemes berakni egy rövid leírást, de a legjobb az lenne, ha linkeket, képeket, v akár videókat is beraknátok mellé.