172
Minden program jöhet ide, amit ti is csak éppen találtatok a neten, és nagyon hasznos vagy érdekes , de lehet, h sokan nem ismerik. Talán te is találsz itt neked valót.
-
polarka #172 FF addon oldalak színének egyszerű sötétre váltására. -
#171 arról beszélgetnek ott -
polarka #170 köszönöm, várom h legyen FF-on is -
#169 related -
polarka #168 Én ezt láttam és jól jön: SG helper
Jó kis script, ami hasznos (főleg tudományosban), h a fogyatékosok hsz-ait eltüntesse.
A probléma, h most nekem vmiért nem müxik FF-on. Ha vki esetleg kipróbálja elmondhatná, h ő is ezt tapasztalja-e. Esetleg akinek van kedve hozzá frissíthetné a scriptet,h okés legyen. -
Apocalipto #167 Valószínűnek tartom hogy így van. -
polarka #166 Mostanában váltott. Lehet, h 24 órát kell működjön a gép hozzá. -
Szikorarobi #165 Spiceworks En hasznalom. Nekem tetszik. -
Apocalipto #164 Akkor passz. Nekem max fél órára szokott beállítva lenni. -
polarka #163
-
Apocalipto #162 Én meg arra tudok következtetni, hogy esetlegesen úgy van beállítva az energiatakarékosságnál a séma, hogy a háttérkép csere ki van kapcsolva....... -
polarka #161 Most tettem fel win7-et és nem találok olyan beállítási lehetőséget, h minden induláskor vagy minden nap változtassa a háttérképet.
Beállítottam 1 napra és már vagy 2 napja nem változtatott semmit, ebből arra tok következtetni, h folyamatos működés mellett vált 1 naponként.
Röviden: szar az alap háttérkép kezelő -
Apocalipto #160 Icloud - Ingyenes online számítógép magánszemélyeknek
Már elég rég óta nem néztem rá, elég sokat fejlődött, sebesség tekintetében is :) Teljesen jó "program". -
polarka #159 Itt, épp most láttam egy jó kis progit, ami megkönnyíti a több ablak elhelyezését a képernyőn. Gridmove a neve és innen letölthető. -
Apocalipto #158 Ezzel érezhetően gyorsul a számítógép, szerintem a legjobb defrag program. -
BenceYCE #157 Mitől jobb ez mint más? Defrag-ok közt mi számít jónak? Melyik mivel tud többet? -
Apocalipto #156 Megjelent a JKDefrag utódjának szánt MyDefrag első stabil változata, letöltés a Weboldalon
-
#155 köszi, Photomatix Pro -
Orionk #154 szép kép lett, photoshop? -
#153 Munkam soran tegnap talalkoztam ezzel a csodaval: Hiren!s Boot CD
Szerintem ha kell, a kavet is megfozi nektek :D Letoltese majd barmely torrent oldalrol. ITseknek erosen ajánlott. -
#152 Néha gondolkoztam azon, milye3n lenne, ha lenne egy ilyen szoftom! :D
Köszi! :) -
polarka #151 openwith.org
Ha nem tudod milyen (ingyenes) progival nyithatsz meg egy adott kiterjesztést. Telepíthető változata is van, ami a helyi menüben elérhető. -
#150 Hát jó... már mind1! :D -
Apocalipto #149 Mert beírtam VLC topikba :D -
#148 Hát így igen! :D
De miért is törölted? :D -
Apocalipto #147 Ez most olyan volt mintha magadban beszélnél :D ASD -
#146 Format után az első közt van, ami megy fel a friss partícióra! :) -
#145 Nekem z10, és én se nagyon szeretem.. :D -
#144 nem semmi :) ennyire mesterkélt kép nekem nem akar összejönni :) -
#143 azaz, de nem szeretem :(
z20 -
#142 Konica? :o -
#141 -
#140 -
#139 sztem fotók topik, bár lehet psbe is. köszi :) -
#138 ezt láttam már valahol... nem a psworks-be tetted be egyszer? amúgy faja -
#137 ezt én csináltam-e :)
-
#136 majd kiderül ha megpróbálom, még sose próbálkoztam hdr imitálással -
#135 Jaja, azt elfelejtettem mondani, hogy természetesen a kivánt végeredmény nem mindig az amit láttni akartunk. Ezek a progik csak egyszerü és gyors összerakásra jók, aki profi, persze hogy nem így csinálja a csodás képeit :)
Na meg a hozott anyag se mindegy :D Ha állvány nélkül csináljuk a képeket, akkor még ezzekkel a progikkal is meg lehet szenvedni egy-egy elfogadható hdr képért. -
#134 :D
Ezzel csak az a rossz, hogy leírás nélkül nagyon nehéz megcsinálni. -
#133 nekem meg ez jött jól :D