3
  • Vorpal
    #3
    Van kiskorú a családban és nem volt számára egyértelmű - le kellett ülni és elbeszélgetni vele - ahogy néha a felnőtt állampolgárokkal is.
  • bakagaijin
    #2
    Nyilván ezért teszik kötelezővé a személyes (!) regisztrációt a SecondLife gyerek változatánál a TeenLife-nál. Hogy még véletlenül se sérüljön a személyes adataik védelme :))).
  • B0nFire
    #1
    Nem hiszem, hogy azt tanítani kéne, hogy "Fiam, ne tegyél fel magadról kompromittáló képet, mert kompromittálni fogod vele magad." Ez annyira egyszerű mint az 1x1.

    Csak éppen egyre dívik az a szokás - ugye fényképezőgépe már mindenkinek van (rajtam kívül) -, hogy nyilvános közösségi oldalra felteszi a köcsög a pornográf képét jasszból, aztán meg amikor viszontlátja a napiszaron a beszólásokkal együtt, már nem tetszik neki; fenyegető leveleket irkál, hogy így meg úgy, be lesz záratva a napiszar, és különben is visszaélnek az ő személyiségi jogaival, meg a többi bullshit. Csak éppen azt felejti ki a képletből, hogy az ominózus képet ő töltötte fel, ráadásul olyan oldalra, amelyek legtöbbjének a szabályzata is tiltja obszcén vagy másokat megbotránkoztató képek feltöltését (iwiw, myvip, facebook) mivel gyakorlatilag bárki, így kisgyerekek is láthatják. És liberalizmus ide vagy oda, az én gyerekem ne lásson egymást lecidázó köcsög képeket, mert még esetleg követné a rossz példát! A delikvens pedig eleve már a közösségi oldal szabályzatát is megszegi, amiért már bünti járna, és még neki áll feljebb.