22
  • Narxis
    "250-300k ft-ból"

"használom még vagy 3-4 évig (ha csak nem jön ki az sm 4.0)"

• Sir Ny
    nincs még wiibrátor? ejj-ejj, ez így tényleg nem mehet!
  • Maniello
    Mondjatok bármit, sztem egy ps3-ér sok a 100k ft! persze, szép graf, de ennyi!!! ps3at nem biztos h vennék, monnyuk láttam pár jó autószimulátort, ami ösztönözne, de az ár beszél...

am meg inkább összerakatok 250-300k ft-ból 1 PCPaks atomerőművet, és használom még vagy 3-4 évig (ha csak nem jön ki az sm 4.0), netezek - sg-t olvasok vele , házit írok, jáccom, a játékokat olcsóbban veszem meg!!! kontroller kell? nem 20k ft-ért veszem meg, hnem 7-8k-ért 1 optimálisat, nem kell nekem, h rajta legyen 1 ps v x360 embléma, jó a Logitech is!

a másik a wii. oan szinten elindult a rablás irányába! lehet már hozzá venni kardot, ütőket, wiiftitet, puskát! jó hogy nincs vibrátor v műpina hófehérben! és mindezt 10-15-20k ft darabáron!!!

emberek, ez azért nem mehet!
  • Sir Ny
    Ki? Mit? Mikor? Hol? Miért? Hogyan?
  • Ersiman
    Az szimplán betudható az emberi butaságnak. A többség nálunk bedől a tecnoblablának, és azt hiszi attól fog jót játszani, ha erőgépet vesz.
  • rudymester
    Én egy hete vettem használtan fele ennyiért. Ráadásul bevittem pár régi játékomat és így még olcsóbban megúsztam. Az 576-ban egyébként annyi, amennyit írtál, de adnak hozzá 2 ajándék játékot...
  • narumon
    "az már nagyon rég fel van törve. inkább occsó blu-ray író kéne. "

Én nem tudok róla, hogy fel lenne törve, egy BR író meg már nem egy ökör ára. Ha lenne mit írni vele (pl Ps3 game? :D) akkor vennének is egy csomóan.
  • zola2000
    Na és akkor mi van a wiivel, ami még annyira sem elterjedt magyarországon mint a ps3, pedig aztán wiire nagyon egyszerű feltenni egy softmodot, hogy lejátsza a "biztonsági mentéseket" a disc chanell.
  • Balumann
    Hát persze...
    Ha lenne warez már 2x annyi fogyott volna belőle, mint x360-ból (főleg ha multizni is lehet vele)... Felesleges ezt másra fogni (persze - főleg nálunk - az ár is közre játszik, de inkább a warez hiánya a döntő).
  • Narxis
  • Sir Ny
    az már nagyon rég fel van törve. inkább occsó blu-ray író kéne.
  • zola2000
    Sőt az angol tescoban 18 font, ami 5900 forint lenne!!! De meg lehet nézni pl a resident evil 5-öt is, ami szintén rendelhető 10000 forint körül is (és új, nem használt). Ha rákeresel a sims3-ra ami pc, azt meg pl nem lehet találni 30 font alatt, az empire total war is eléggé drága, tehát külföldön pont ugyanannyiba kerülnek a pc játékok mint nálunk a pc játékok, és a konzoljátékok is ugyanannyiba, míg azok nálunk valamiért el vannak szállva, de aki eredetivel akar játszani olcsón, annak WEBSHOP!!!
  • zola2000
    http://www.pricetracker.co.uk/compare-prices/121379/

Itt látható hogy jó helyen 20 font alatt, ami postaköltséggel miegymással 7000 forint. Magyarországon az van, hogy egy tesco kitesz egy pc játékot drágán kb senki sem venné meg, míg ha kitesz egy konzoljátékot drágán, akkor sokan megveszik.
  • FuryAlpha
    Jo helyen kell keresgelni.
    Nem csak MM Fukar EWorld 576 jatekbolt letezik!!
  • zola2000
    Azért érdekes, hogy boxra több eladott játék jut egy gépre, mint ps3ra, pedig ps3mon nincs is warez. Egyedül wiin veti vissza komolyabban az eladásokat a warez.
  • bigjoe
    Xbox 360 Fable 2 -> 16 126 Ft

Ennyit az olcsó játékokról...

Kurvára nem veszem meg... ÉS csodálkoznak, ha a jónép warezol..
  • Ruley
    A Nintendóból most már kinézem hogy tényleg ezen az áron adják a Wii-t a generáció végéig, főleg hogy most év végén a saját eladási rekordjaikat is meg fogják dönteni.

A Sony szerintem előbb majd egy Slim-el akar profitálni, és csak később árat csökkenteni.

A Microsoft akkor és annyit csökkent mint a Sony, még ha ehhez ingyen is kell osztogatniuk a 360-at.
  • Tomazoe
    Miről beszélsz? Hol lenne kevés exkluzív játék? Nézz már körbe a játékok között, meg mennyi fog megjelleni!! Ez már rég lejárt duma!
  • FuryAlpha
    mar 3k tol kapsz uj origi-folias jatekot barmek next gen konzolra!
    Minek warez?????
    Az arakat igyis-ugyis csokkenteni fogjak!
  • Tinman #3
    A Sony veszte egyértelműen a túl kevés exclusive cím és a némileg gyengébb külcsín a multiplatform címeknél.
  • Tinman #2
    ... ami reméljük soha nem fog bekövetkezni.
    Szánalom, aki nextgen konzolon warezol.
  • Szefmester
    kellene a ps3hoz egy kis feltört másolásvédelem, és egyből megugrana az eladás..