Nem akarnak árat csökkenteni a konzolgyártók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"használom még vagy 3-4 évig (ha csak nem jön ki az sm 4.0)"
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
am meg inkább összerakatok 250-300k ft-ból 1 PCPaks atomerõmûvet, és használom még vagy 3-4 évig (ha csak nem jön ki az sm 4.0), netezek - sg-t olvasok vele <#worship>#worship>, házit írok, jáccom, a játékokat olcsóbban veszem meg!!! kontroller kell? nem 20k ft-ért veszem meg, hnem 7-8k-ért 1 optimálisat, nem kell nekem, h rajta legyen 1 ps v x360 embléma, jó a Logitech is!
a másik a wii. oan szinten elindult a rablás irányába! lehet már hozzá venni kardot, ütõket, wiiftitet, puskát! jó hogy nincs vibrátor v mûpina hófehérben! és mindezt 10-15-20k ft darabáron!!! <#integet2>#integet2>
emberek, ez azért nem mehet! <#szomoru1>#szomoru1>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Én nem tudok róla, hogy fel lenne törve, egy BR író meg már nem egy ökör ára. Ha lenne mit írni vele (pl Ps3 game? 😄) akkor vennének is egy csomóan.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A
Ha lenne warez már 2x annyi fogyott volna belõle, mint x360-ból (fõleg ha multizni is lehet vele)... Felesleges ezt másra fogni (persze - fõleg nálunk - az ár is közre játszik, de inkább a warez hiánya a döntõ).
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A
Itt látható hogy jó helyen 20 font alatt, ami postaköltséggel miegymással 7000 forint. Magyarországon az van, hogy egy tesco kitesz egy pc játékot drágán kb senki sem venné meg, míg ha kitesz egy konzoljátékot drágán, akkor sokan megveszik.
A
Nem csak MM Fukar EWorld 576 jatekbolt letezik!!
A
Ennyit az olcsó játékokról...
Kurvára nem veszem meg... ÉS csodálkoznak, ha a jónép warezol..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
A Sony szerintem elõbb majd egy Slim-el akar profitálni, és csak késõbb árat csökkenteni.
A Microsoft akkor és annyit csökkent mint a Sony, még ha ehhez ingyen is kell osztogatniuk a 360-at.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Minek warez?????
Az arakat igyis-ugyis csokkenteni fogjak!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szánalom, aki nextgen konzolon warezol.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.