25
  • Julius Caesar
    hát nekem már a második is tök uncsi volt, és szimplán nem értem mi az élvezet abba, hogy kipucoltatom a budit. az ember akkor már csinálja igaziból, hasznos is meg örül is neki. főleg hogy a simek (simsek? hogy is van ez az egyes/többesszám?) élete budi-munkahely-kaja bűvös háromszögében telnek. nemtom mit esznek benne az emberek, semmi olyat nem nyújt, amit a valóságban megtehetnék. semmi bomb defuse vagy d-day, semmi gigamega gyorsulás vagy világhódítás. de ez az én véleményem.
  • neoG
    megint jöttél vitát szítani???
  • pepe792
    Ahhoz képest hogy napokkal ezelőtt arról beszéltek, hogy a kalózverzió milyen károkat okoz, ebből semmi nem látszik, mert rekordokat döntöget...
  • Cat 02 #22
    Megvetted alap Sims-et+ a kieget. Felpakolod mind2-t és megy a game a kieg lemezével, simát meg eladhatod :)
  • zola2000
    Az mmot mondtam, sokszor hallok panaszkodni pcseket, hogy mostanában nem sok szimulátor van pcre, a régi jó játékhoz meg jó a régi pcm...
  • wednes
    Saját házon belül(EA) rekord az eladási adat. Abban igazad van, hogy ez nincs feltüntetve a cikkben.
  • tomcsa4
    És a régi jó játékokért, ami úgy látszik, neked semmit nem jelent. Szégyen :- :)
  • Falcon87
    Szimulátorokért, MMO-kért. De ne kezdődjön már el az örök PC vs Konzol vita, mert szívrohamot kapok
  • zola2000
    De mi ez a hőbörgés? fel kéne fogni, hogy nagyobbrészt erről szól a pc (meg a wowról). Konzolon el tudnak adni adni akciójátékokból egy hét alatt 3-4 milliókat (pl cod4, halo3, gta4 lett ilyesmi első heti siker). Aki a simset nem szereti az minek játszik pcn?
  • tomcsa4
    De miért gondoljátok, hogy a sims rajongók megvették az összes kieget? Valaki ezt+azt, valaki amazt, akkor volt gondolmo, aki 3-4et is vett. Megnézném hány olyan ember van a világon, aki az összeset megvette.

Az meg tényleg figyelemre méltó, hogy warezról elérhető, ámde mégis fogy, mint állat. Ez van, akinek tetszik, vegye is meg és szórakozzon jól.
  • Tinman #15
    "Hét nap alatt 1,4 millió eladott Sims 3"

Szerintünk megérett a Föld a teljes dezintegrálásra.

• Zombee
    Az mellékes, hogy az alapjátékból mennyit adtak el , a cikk PC-s eladási rekordot említ, de az eredmény fele a WoW kiegészítőjének. Mivel pusztán arról van szó, hogy miből mennyi kelt el az első héten PC-re, mindegy, hogy alapjáték, vagy kiegészítő.
    Egyébként semmi meglepő nincs a magas eladott példányszámban, a Sims kezdettől fogva a csúcson van, az évek során egyre nőtt a híre, rajongótábora. A stratégia viszont gusztustalan, kiadnak mindig egy új alapjátékot jobb grafikával, meg pár új lehetőséggel (najó, ahogy elnézem, ezúttal viszonylag sok van), de bulizni és nyaralni mindig csak a következő kiegészítőben lehet. Nálam az ilyesmi mindig irritál, hogy egy folytatásban nincs benne az, ami egy korábbi kiegészítőben benne volt. Persze az a hülye, aki mindent megvesz, az EA-t nem hibáztatom, profitorientált cég, és rájöttek, miből jön a nagy lé. Én ugyanezt tenném. Kit érdekelnek a fanyalgók, mikor befolyt 4 milliárd dollár?
    Az egy más kérdés, hogy a játék maga szerintem elég egysíkú, a legelső Sims-el bohóckodtam anno rövid ideig, de elég is volt, nem is töltöttem le csak 2 kiegészítőt:). A Sims 2-őt kíváncsiságból sem töltöttem le, ezt sem fogom.
    Úgyhogy most bekaphatja az, aki szerint a torrentezők mindent leszednek, csak mert ingyen van...
  • cateran
    "Tehát teljes értékű." idiota..probalj vele jatszani alapjatek nelkul...Tudod hany kieg jelent meg dobozosan? De ki nem szarja le, ha az alapjatek nelkul szart se er? A WoW-bol meg mennyi is kelt el az 1. heten? (mas kerdes hogy utana mar tarolt rendesen) A Sims 3 eladasi rekordja azert is meglepo,mert vagy 2 hete letoltheto torrentrol
  • skorktr
    De itt nem írják h csak életszimulátor kategória. Hanem h minden eddigi pc-s játék. Tehát a wow is beletartozik, és az lényegtelen h kieg vagy sem mivel külön dobozosan jelent meg. Tehát teljes értékű.
  • Cat #11
    Az MMO, ráadásul egy kiegészítő.
  • skorktr
    Hát ez hülyeség.....: 1,4 millió példányt adtak el a szakemberek körében is nagy sikert aratott Sims 3 című "életszimulátor" játékból az első héten, ezzel a Sims 3 megdöntött minden eddigi elsőhetes PC-s eladási rekordot.

EZ sehol se rekord, már ne is haragudjatok, hiszen a WoW: Wrath Of The Lich King-böl az első megjelenési nap eladtak 2,8 millió darabot.

http://index.hu/tech/blog/2008/11/21/eladasi_rekord_a_wrath_of_the_lich_king
    http://www.sg.hu/cikkek/64086
  • Narxis
    Mindjárt hozni fogja a legyek és a szar példáját. :D

Nekem semmi bajom a Sims 3-mal, lehet vele jót játszani, de nem az én stílusom. Aki megvette annak meg egészségére.
  • neoG
    Ja...tök szar.azért veszik ennyien.vagy.ööö.várj!eszembe jutott valami!lehet,hogy tetszik nekik, és szeretnek vele játszani!bakke...mekkora 5let
  • Falcon87
    Inkább szar. Már leírták előttem, de leírom én is. Azt gondoltam, hogy az EA mégse hülye, legrosszabb esetben is ugyanaz lesz mint a sims2+a kiegészítői. De nem. Ugyanaz mint a kettő, kicsit jobb grafikával, meg átrendezett huddal. Ja, meg bejárható a város, és egy kicsivel több lehetőség. Mint egy újabb kiegészítő. Nem vagyok rajongója a sims sorozatnak, sőt, de én azt hittem, hogy egy normális játékot kapunk kézhez. Nem így lett. Még szerencse, hogy nem vettem meg... Szegény 1,4 millió átbaszott ember...
  • Lost Lont
    Megértem, ha valaki szereti a játékot, de tíz-húsz-harminc kiegészítő vásárlása már enyhén lehúzásnak hangzik, pláne harmadik nekifutás esetén. Persze sosem az a hülye, aki lehetőséget ad a hülyeségre, hanem aki bedől neki...
  • kiskelgyo
    runny: hehe én is ezen gondolkoztam.
    amúgy az EA tényleg kicsit genyó, megjelent a 2. plusz egy tonna kiegészítő, erre a hármat megint fapadosban adják ki, semmi olyan nincs benne, ami a 2. résznél külön kiegészítő volt (ha jól vettem észre), tehát megint kiadják újra az összes ötletet csak most a 3. rész kiegészítőjeként. Sok bőr van még azon a rókán...
  • runny
    Akkor hogy is van ez a "megjelenés előtti kiszivárgás milliárdos károkat okoz" szlogen?
  • toto2700
    ...arany
  • Picizöldfül
    fa?
  • ADAMEX9
    Pedig egy rakás .....