Van képünk hozzá: Titánok harca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöhet!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Kicsit elkésett az SG a képekkel, de elnézzük (:
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Attól még lehet valakinek nagyon friss a hír. Teszem fel nem olvas más portált csak ezt, mert ezt szokta meg.
nem is azt mondtam, hogy úgy próbálja beállítani, hogy NÁLUNK ELÕSZÖR: CSAK ITT CSAK MOST... hanem, hogy mintha aznap kerülne frissen (pl a Mickey Rourke-os kép az most kivételesen azonnal felkerült ide is...többivel miért nem lehet ezt?)
miért kell elõkapni majdnem egy hetes híreket? cikkhiány van?
miért kell elõkapni majdnem egy hetes híreket? cikkhiány van?
Egyáltalán nem úgy próbálják eladni. "Van képünk hozzá" mindig ezt írják ki, nincs ott, hogy "csak nálunk", "most elõszõr" stb. Engem annyira nem érdekelnek a filmes hírek, hogy percenkét kutassak utánuk, szóval nekem szinte mindegy mikor kerül ki. Gondolom ezzel, vannak így egy páran.
Ha annyira emlékeznél akkor is az volt a bajom(ha egyáltalán rám gondolsz,) hogy nem idõben kerülnek ki a dolgok...
szerencsére nem itt értesülök elõször a dolgokról szóval akár mindegy is lehetne az egész...de akkor másoknak ne úgy próbálják eladni mint a legfrissebb filmhírek
(most ez nem el áll fent, de volt rá példa)
szerencsére nem itt értesülök elõször a dolgokról szóval akár mindegy is lehetne az egész...de akkor másoknak ne úgy próbálják eladni mint a legfrissebb filmhírek
(most ez nem el áll fent, de volt rá példa)
szeretem az ilyen ókori-fantasys-mitlógiai cuccokat, még a régieket is simán megnézem a gagyi stop-motion trükkeikkel, de még úgy is nagyon élvezem õket :-) Örülõk, hogy halivúd újra felfedezi ez a mûfajt. Készül valami másik cucc is, ha jól hallottam, csak most nem ugrik be hogy mi!
IMDB megmondja: Louis Leterrier a rendezõ.
Eddigi rendezései: Danny the Dog, Transporter 2, The Incredible Hulk
Eddigi rendezései: Danny the Dog, Transporter 2, The Incredible Hulk
h a filmrõl is legyen már szó, ki is rendezi a filmet nem tudjátok?
részemrõbiztos moziba nézõs lesz, fõleg Liam Nesson miatt.
kiváncsian várom milyen lesz a remake (az eredeti változat nagy kedvencem).
részemrõbiztos moziba nézõs lesz, fõleg Liam Nesson miatt.
kiváncsian várom milyen lesz a remake (az eredeti változat nagy kedvencem).
nem értem mi a faszért kell sírni mert egy hír kicsit késõbb kerül ki mint máshol... nem mindenki néz 52342341 híroldalt, valakinek még új...
@
Szerintem is
nincs odaírva, hogy mikor. mi legyen a petíciónk tárgya? ami 6 óránál frissebb, azt rakják ki, de a 6 óra 1 perceset már ne és soha ne is értesüljön róla az olvasó? (elõttem van anno egy fórumozó panaszos sóhaja, amikor vagy háromszor kérdezett rá, hogy hol van xy film elõzetese vagy elsõ képei vagy nem tudom, miért nem kerülnek ki, pedig. vajon ki volt az a fórumozó, aki napokon át követelõzött?)
ha jól nézem van napi 3 filmes hír. ha egy nap érkezik 5, akkor inkább 2 sose kerüljön ki, mert "tegnapi"? (és ugyebár egy nap nem 5, hanem 50 van.)
ha jól nézem van napi 3 filmes hír. ha egy nap érkezik 5, akkor inkább 2 sose kerüljön ki, mert "tegnapi"? (és ugyebár egy nap nem 5, hanem 50 van.)
háhááá de ki nem szarja le?
"Megérkezett az elsõ két kép a Sam Worthington fõszereplésével forgatott itánok harca feldolgozásából"
háháááá de már mikor....<#banplz>#banplz>
háháááá de már mikor....<#banplz>#banplz>
Az eredetit még mind a mai napig meg-megnézem. Reméljük csak hozzá fognak tenni!
Várom, fasza kis látványmúvi lesz.