16
-
#16 Jöhet! -
#15 Kicsit elkésett az SG a képekkel, de elnézzük (: -
scagnetti #14 Attól még lehet valakinek nagyon friss a hír. Teszem fel nem olvas más portált csak ezt, mert ezt szokta meg. -
CaptainRumi #13 nem is azt mondtam, hogy úgy próbálja beállítani, hogy NÁLUNK ELŐSZÖR: CSAK ITT CSAK MOST... hanem, hogy mintha aznap kerülne frissen (pl a Mickey Rourke-os kép az most kivételesen azonnal felkerült ide is...többivel miért nem lehet ezt?)
miért kell előkapni majdnem egy hetes híreket? cikkhiány van? -
Herczi #12 Egyáltalán nem úgy próbálják eladni. "Van képünk hozzá" mindig ezt írják ki, nincs ott, hogy "csak nálunk", "most előszőr" stb. Engem annyira nem érdekelnek a filmes hírek, hogy percenkét kutassak utánuk, szóval nekem szinte mindegy mikor kerül ki. Gondolom ezzel, vannak így egy páran. -
CaptainRumi #11 Ha annyira emlékeznél akkor is az volt a bajom(ha egyáltalán rám gondolsz,) hogy nem időben kerülnek ki a dolgok...
szerencsére nem itt értesülök először a dolgokról szóval akár mindegy is lehetne az egész...de akkor másoknak ne úgy próbálják eladni mint a legfrissebb filmhírek
(most ez nem el áll fent, de volt rá példa) -
sandor8206 #10 szeretem az ilyen ókori-fantasys-mitlógiai cuccokat, még a régieket is simán megnézem a gagyi stop-motion trükkeikkel, de még úgy is nagyon élvezem őket :-) Örülők, hogy halivúd újra felfedezi ez a műfajt. Készül valami másik cucc is, ha jól hallottam, csak most nem ugrik be hogy mi! -
scagnetti #9 IMDB megmondja: Louis Leterrier a rendező.
Eddigi rendezései: Danny the Dog, Transporter 2, The Incredible Hulk -
bub1988 #8 h a filmről is legyen már szó, ki is rendezi a filmet nem tudjátok?
részemrőbiztos moziba nézős lesz, főleg Liam Nesson miatt.
kiváncsian várom milyen lesz a remake (az eredeti változat nagy kedvencem). -
#7 nem értem mi a faszért kell sírni mert egy hír kicsit később kerül ki mint máshol... nem mindenki néz 52342341 híroldalt, valakinek még új... -
Johnny Maize #6 Szerintem is -
winnie #5 nincs odaírva, hogy mikor. mi legyen a petíciónk tárgya? ami 6 óránál frissebb, azt rakják ki, de a 6 óra 1 perceset már ne és soha ne is értesüljön róla az olvasó? (előttem van anno egy fórumozó panaszos sóhaja, amikor vagy háromszor kérdezett rá, hogy hol van xy film előzetese vagy első képei vagy nem tudom, miért nem kerülnek ki, pedig. vajon ki volt az a fórumozó, aki napokon át követelőzött?)
ha jól nézem van napi 3 filmes hír. ha egy nap érkezik 5, akkor inkább 2 sose kerüljön ki, mert "tegnapi"? (és ugyebár egy nap nem 5, hanem 50 van.) -
Loverman #4 háhááá de ki nem szarja le? -
CaptainRumi #3 "Megérkezett az első két kép a Sam Worthington főszereplésével forgatott itánok harca feldolgozásából"
háháááá de már mikor.... -
opeca #2 Az eredetit még mind a mai napig meg-megnézem. Reméljük csak hozzá fognak tenni! -
Drakeamarth #1 Várom, fasza kis látványmúvi lesz.