10
  • winnie
    az év poénja.
  • Darogen
    "esz nem szoknya.... ez cunika!!!!"
  • Dean Winchester
    hát ezaz :D minek trailert nézni? tudjuk hogy azokban sokszor elég spoileres dolgok vannak .nem nézek tarilert és kapok egy jó filmet!
    nekem tetszett
    7/10
    a végén meg szerintem azért adományozta a pénzt oda és nem vette meg mert azon volt a hangsúly,hogy visszaakar térni abba az állásba amit annak idején elkezdett!
    Ha megveszi akkor ő lett volna a fő guru és nem bíztonsági őr...
    de ja végülis megvehette volna és saját magát alkalmazta volna és kész xd
    de hát azért az első variáns lépett életbe mert kellett a végére a múzeumigazgató személyével egy jelenet meg egy szöveg " a legjobb bíztonsági őr" mit mondott ? :D
  • szlovákiai hun
    Szerintem is nem nagy dobásra sikeredett, nekem is olyan érzés volt, hogy minden erőltetett volt benne, pedig az 1-es igazán jó volt.
  • Kemény Husi
    És tényleg ott van a magyar teaser posztereken az erdeti nyelvű tagline vagy ez csak a spéci SG verzió sajátossága?
  • winnie
    én dőltem a röhögéstől - újabb előnye annak, hogy jó annak, aki nem néz előzetest:)
  • Szemjuel
    amit persze már a trailerben lelőttek, szóval nem volt poénos sokadszorra látni... gyengus lett ez a film!
    és a végét se értettem... miért nem vette meg a múzeumot, miért adományt adott a cége eladása után? szóval hülye befejezést is sikerült összehozniuk...
  • lordzoltanus
    Nos ritkán szólok hozzá de ehhez muszály.
    Bele is kezdenék. "ősprofi filmkészítés esete forog fenn" cimszó alatt

1. "kreatív gárda": Az első rész újszerüsége adta meg a filmnek azt a meghittséget ami lekötötte a nézőt. A második rész inkább fogjuk meg az első részt és dobjunk bele még ezt azt verzió inkább, de sehogysem kreatív...
    2. Gyerekműfaj: igaz teljes mértékben. A kis lurkók igaz jókat fognak derülni a kicsit elcsépelt poénokon de hogy a szülöknek semmi maradandót nem fog okozni a film az is biztos.
    3. "sikerhez pedig nem kellett egyáltalán penge filmet készíteni" Hát igen általában ezaz olyan filmekre igaz amit elég egyszer megnézniés tuti többet már nem fogjuk:D
    4. "kiszámítható sztoriban végre egy kreatív csavar jön elő" Most lehet nemnagyon figyeltem oda a filmre de valahogy én nem éreztem benne csavart csak monotonítást
    5. "kapunk új fő rosszfiút" Hát igen lássuk csak. Rettegett iván nem is gonosz inkább aranyos, napoleon idióta karakter lett, a fáraóról nem is szólnék inkább tanuljon meg beszélni mert valahogy főgonosz szereplő karakter hiteltelené válik. Ál Kápone meg nem hiába ál...
    Végül: Inkább ne legyen harmadik rész azzal a koncepcióval hogy huh megelevenedő múzeum mert ez már sajnos az első részben el lőték és ugyanezzel az ötletel nem édemes még egy kis pénzt kipréselni ...

• winnie
    "Még csak nem is fojtogat az erővel senkit. "

már hogyne fojtogatna. szegény próbálkozik, de nem megy neki. talán az egyetlen jó poén a filmben:)
  • Vardar
    Már nem azért, de nekem az 1 nagyon bejött, de a 2... Három igen nagy hibát találtam, amit most meg is osztanék veletek, lehet vitázni:D
    1: Hát öö, történet. Izé, mentsük meg a világot. Nem elcsépelt? De ez nem lenne baj, rengeteg jó világmegmentős film van. Na de a szerelmi szál??? Az engem kiborított. Minek?? A főhős csakis egy nő segítségével tud győzni, aki ha már ott van lesmárolja?? Meg ahogy ezt pumpálták így belénk... Napólen, az amorettók... Mikor már Lincoln is mondja, hogy szép pár vagytok kezdtem kiakadni.
    2: Hát öö, poénok. Amikor megláttam a trailerben Darth Vadert, nálam már plusz ponttal nyitott a film. Erre mit kapok?? Meg se szólal. Még csak nem is fojtogat az erővel senkit. Mi van? Ennyi?? Rengeteg lapos poén volt és rengeteg dolog amit nem domborítottak ki eléggé. Pl amikor Jedediaht kiszabadítják kiszabadítja Octavianus. "Élsz, és élni is fogsz!" és betöri a sisakjával homokóra üvegét. Rögtön ezután 300 paródia. ÖÖ. Csak nekem hiányzott egy This is Spartaaa!!! féle jelenet? Meg amikor elkezdődik ez a 300 paródiás jelenet, mutathattak volna egy sor cowboyt, egy sor rómait, a 2 hős elöl, és neki esnek a cipőknek. Erre mit kapunk? Valaki a semmiből bedob egy kardot Octavianusnak. Remek. ÉS amikor a fáraót küldik át a másvilágra? Persze, kellett egy főhős vs. főgonosz kardozós jelenet amikor mindenki tátott szájjal figyel. Jól van, nem is ez itt a főgond. Na de utána. Egyszerűen csak belökik. Én már vártam, hogy bejön Vader, valami ilyesmi szöveggel: "Nem voltam jó neked, most húzzá haza"(jó, gyenge poén, negyed 12 van:D) és belerúgja. Megint egy This is Spartaaa! jelenet maradt ki.
    3: Hát öö, hangulat. Az első résznek volt valami jó kis hangulata. Van ez a kis titkos világ, senki se ismeri, de milyen ügyes ez a Larry, megoldja a gondokat. A külvilág SEMMIT nem tudott arról, hogy itt gubanc van. Itt meg? Wright fivérek gépe, betört üveg ablak, összehordott kincsek, perzse szőnyeg, eltűnt fáraó figura + általános káosz. Mi van?? És, hogy mitől gonosz a gonosz? Mert pösze! Mert van gépfegyvere!(amit persze nem használ, sőt még Napóleon gárdistái se a maguk puskáit) Mert hülyék és egymásnak esnek! Nekem ők inkább tűntek szánalmasnak, mint gonosznak, nevetségesnek.
    Összefoglalva, nekem nagy csalódás volt a film 5-6/10. Nem több. Lehet, hogy most belegázoltam rengeteg ember lelkivilágába, de ez kikívánkozott belőlem. Ezek a dolgok, már az elejétől fogva kiszúrták a szemem. És ezek a kis idegesítő "bakik" elrontották nekem a mozizás élményét.