411
Lost Planet 2
-
#51 tökre mint assassin creed 2-nél. -
#50 Ez nem más mint a DLC támogatottság mellett felszólaló érvek. ennyi az egész.
Így a pofánkba vágnak majd, a már a programozás idején elkészített játék-küldetés tartalmakat, mint dlc.
Azt azzal fgnak villogni, hogy mi támoagatjuk a dlc-ket. cselesek:D -
#49 pc-n is elkapkodják majd sokan éhesek az ien mászkálósra. -
#48 Valamit mondani kellett.Így + eladások lesznek konzolra a kiegek miatt.PC-t nem írom mert oda ugy se jön lószar sem. -
#47 különbenis, nem lehetett volna megoldani több dl-re? ez nem újkeletű dolog most 2010-ben. lol -
#46 kurvajó, de kiváncsi leszek az árából mennyit ollóznak ki a faszkalapok. -
#45 Nem elég a DL DVD a Capcomnak -
#44 3 új videó -
#43 hátha jólenne bannerba...:D
-
#42 igen igaz ezt mondom énis, a szörnyek kibaszott keményen néznek ki... -
mikiking #41 Ha ez tényleg ilyen lesz,akkor ez brutál lesz,a grafika meg valami gyönyörüü -
#40 ez faja lesz...:D -
#39 North America and Europe on May 18, 2010 in Lost Planet 2. Launching on the Xbox 360 and the PS3.
PC-t minek említeni -
#38 Meglepiiii
na ez mega lol
Resi 5 Final Edition módra? -
#37 :D -
#36 Csak szeretsz kötöszködni. Tudom én jól. :D -
#35 jah értettem én mire gondoltál... -
#34 felső = belső -
#33 Nem mondtam, hogy ugyanaz a verzió, nem is lehetne. De mivel maga a motor ugyanaz, a felső fájlszerkezet, típusok azonosak vagy nagyon hasonlóak lesznek. -
#32 ebbe a motorba tuti nem mert ez a 2.0-ás engine...devil 4 és resi 5 asszem a 1.5-öst használja, a lost planet meg még aaz 1.0-őt....a MT Framework-ból.
talán Street Fighter 4 ami még 1.5-ös.
de javítsatok ki ha tévednék...ezért a nem mindennapi látvány...néztem videókat kegyetlenjól fog kinézni, és ien lesz mint itt a képeken. -
#31 Remélem magyarul jön (bár eddig ezt semmi sem erősítette meg), mert egyébként félek rám fog maradni a fordítás. Nincs más olyan idióta, aki bele mer/tud nyúlni ennek a motorjába. (A motor korábbi játékai: Lost Planet, Devil May Cry4, Resident Evil5) -
#30 Jajj jöjjön már a faszomba de várom már!!!!
Túl szép hogy igaz legyen!
-
#29 Lost Planet 2 - Tuti a PC verzió
Az utóbbi hetekben sorra érkeznek a nyálcsorgató Lost Planet 2 infók. Most végre fellélegezhetnek a PC tulajok is.
A Capcom nem hagyja cserben a PC-t. Ahogy azt már megszokhattuk tőlük, szinte minden játékuk érkezik PC-re is, és szerencsére a Lost Planet 2 sem kivtel. Az utóbbi hetek során sok apróság kiderült már, de hivatalos bejelentés nem volt.
A helyzet az, hogy most sem a Capcom jelentette be az Xbox exkluzívnak induló, majd PS3-ra is megjelenő Lost Planet 2 PC-s megjelenését, hanem az ESRB a felelős. Nem először köszönhetünk nekik zaftos infókat, és a Lost Planet 2 esetében sincs ez másképp. A PC verzió sajátosságait taglaló értékelésből - ami T azaz teen lett - kiderül, hogy bár a Lost Planet 2 férfiemberei páncélos kemény legények, a hölgyike karakterek bizony lenge öltözetben indulnak útnak. Testüket csak egy rongycafat takarja el, amely alól nem egyszer elővillan a formás popó. Ezt a ruhát le is cserélhetjük, akár egy bikinire is, amikoron is bekövetkezik a csoda: a lányok kebeli hullámoznak! Főleg ugrálás közben. Az intróban pedig az egyik mocskos szájú pilóta így szól: "Istenem, ennek de sz.r szaga van!" Tessék tehát vigyázni, és számolgatni a napokat, mert április után bármikor érkezhet a kicsike.
info: Gamestar -
#28 CES 2010 videók -
#27 Új képek -
#26 Késnek a Capcom játékai!
A Capcom négy nagy játékát is elcsúsztatta, ami nekünk gamereknek igencsak rossz hír.
A hír a Capcom 2009-es eredményét is nagyban befolyásolja. Eddig úgy tűnt, a kiadó nyereséges lehet, ám a késések miatt sajnos ők is negatívba mennek az idén.
Nekünk gamereknek nem túl jó hír ez, mivel a Capcom 2010-es pénzügyi éve 2010 áprilisben kezdődik. Az érintett játékok pedig a következőek: Lost Planet 2, Dead Rising 2, Super Street Fighter IV, Monster Hunter Tri. A Capom nyilatkozata szerint eme négy játék a 2010-es pénzügyi év négy negyedévében jelennek meg, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy egyikük csak 2011-ben érkezik a boltokba. Hivatalos dátum egyik játék esetében sincs még, de ezek után nyilván a Lost Planet 2 februári megjelenése sem tartható. Sírunk?
#25 6 új kép -
#24 11 új kép -
#23 9 új kép -
#22 Én már inkább játszanék vele. Vagy azt jó lenne tudni, hogy ez is honosítva jön-e. -
#21 Hát valakinek muszáj szolgáltatni az infokat! -
#20 Látom elfoglalod magad. :D -
#19 37 új kép -
#18 6 új kép -
#17 Pár új kép -
#16 10 új kép -
#15 LP 2 demoteszt By Gamekapocs -
#14 Offline co-op támogatást kaphat a Lost Planet 2!
Ma már nem divat az osztott képernyős co-op támogatás, pedig régen szinte minden játékot így játszottunk.
Manapság, amikor már szinte minden lakásban ADLS van, kinek hiányoznak a régi szép idők, amikor hétvégente néhány haver összegyült, egy parázs kis LAN-party okán? Bizonyára sokaknak, mert hát azért az az igazi feeling, amikor egy laza maflással lehet díjazni, ha a szomszéd kölök hatvanadszorra is lelő.
Ezen emlékek felelevenítése a Capcom célja, bár egyelőre nem biztos a siker. A tervek szerint a Lost Planet 2 kap majd osztott képernyős co-op módot, ha a programozók megbírkóznak a technikai akadályokkal. A csodaszép grafika, a fejlett MI, az élethű fizika ugyanis rengeteg erőforrást igényel, és ha osztott képernyőn toljuk, akkor ugyebár mindent kétszer kell megcsinálni. Azért szurkoljunk, hátha összejön.
#13 nagyon jól néz ki, remélem hamar elkészül a PC-s port -
#12 Többek között 2 új LP2 Trailer