Lost Planet 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A Lost Planet 3-at ugyanis az a Spark Unlimited készíti, amelyiknek a finoman szólva gyengécske Legendary és Turning Point: Fall of Liberty játékokat köszönhetjük.
-------------------------------------
jajjneeeeeeeeeeeeeeeee
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Annyiból jó, hogy jön egy csomó talented meg high master szintû törpe is.
Megépítettem a vízellátó rendszert, a patak medre alatti lyukon kapja a vizet, oda csak nem megy be semmi... 😊
Éhen döglöttek a teheneim valahogy. 😛 Aztán kiadtam néhány törpének az animal caretaker melót, remélem a többi állatom nem jut hasonló sorsra.
Túl vagyok az elsõ strange mood-on is sikerrel, szerencsére volt minden alapanyag.
Ami viszont nagyon zavar, hogy valami ironhand tilesetet használok, és a számok 1-7 ig ki vannak cserélve grafikára, úgyhogy elég nehéz értelmeznem a mennyiséggel kapcsolatos dolgokat... 😛 Azt sem tudom, hány törpém van, olyan 50 körül lehet.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tunngle fenn van, benn vagyunk a lobbiban.
Elindítom a teknogods buziságot, rányomok, hogy automatic(client).
Kipipálja az adapter:ready-t, meg a registry key:set-et, és mondja, hogy indítsam a játékot.
Elindítom.
Kipipálja a gamestartot.
Kipipálja a DLLloadert, harminc másodperc múlva pittyeg.
Campaign, egyikünk crate game, másikunk custom game.
Nyomunk egy F12.
Custom game-nél minden any.
OK, menjen...éééééés....Lófaszt nem csinál, új lobbit kreál. Gondolom mert nem talál semmit.
Nézegetjük a szájbatekert videókat, elvileg mindent jól csinálunk, mégis baszik mûködni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Next PC upgrade: 2022
Lehet akkor már menteni a játékban? Skidrow- verzio van meg. bocs h nem olvastam vissza csak melo:S koszi a segitseget
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
De a HD4850 max dx1.0-et tud.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nekem sem megy directx11-ben? Mi a franc baja lehet?
Az AVP dx11-ben szépen futott ez meg valami errort ír ki. (persze win7 van)
Sapphire hd 4850-em van, vagy már az is baja a genyának hogy nem nvidia?
Az egyjátékos rész a quick match opcióval inditható.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Kaptam is rá egy szép D minõsítést, csak azt nem tudom miért...
Na mindegy...
Legalább végigjátszottam...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A 6-4-es pálya fõszörnyét hogy kell lenyomni?
Egyszerûen nem jövök rá, mi a fenét kell rajta lõni, mert sehogy sem megy le az élete.
Ez egy 4 karú T szörny, mely idõnként tûzgolyókat lõ.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Segítsetek. Episode 1: Return to E.D.N. III - Chapter 1, Mission 3 Part 2.
Ennek a végén egyszerûen nem lép tovább ERROR üzenettel kilép a játékból.Minden feledat teljesítve,megtörtént a visszaszámolás és elkezdenek menekülni,és nem mindíg ugyanott lép ki.Mi lehet az oka?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
meg a chapter 3-hez se kaptam meg a többihez megkaptam...
Egy kis segítség kellene!
FATAL ERROR
erro09: unsupporten function: getDevice()->Reset(&d3dppm)
Ezt a hibaüzenetet kapom!
próbáltam több verziót,és minden Crack-et,de mindig ugyanez!
Help !!!
Teknogodsben f12-öt nyomjatok mielött keresnétek.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
itt vagyunk 4 en egy lanon
szeretnénk lost planet 2vel játszani
mindenki belépett a játékba de hiába creatol valaki szervert csak 1 embert tud csatlakoztatni
hogy lehet 4 en játszani coop-ban?
az ai playert ha levesszül 1-3 között vagy akár 0 ra is akkor is csak 1 ember csatlakozik a többi már nem tud belépni
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
így a belinkelt képen a karakter feje mellett ballra beereszkedsz a jármûvel azt ennyi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valami ajtót nyissak ki de hol hogyan???
<#worship>#worship>
<#falbav>#falbav>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#fejvakaras>#fejvakaras> Köszi!!