Feldolgozzák a Kommandót?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Na igen, Steven Seagal is megpróbált hasonlót alkotni (igaz, ott megmerényelték a lányát, és bosszút áll), de nem lett zajos siker, nagyon nem. Pedig Seagal legjobb filmje hosszú évek óta. Nem szerencsés, ha rövid idõn belül több film készül ugyanarra a témára.

akkor az azóta bemutatott 2 lányelrablós film miért nem lett siker? hidd el, nem ilyen egyszerû a közönség.
Zombee
A Fegyverek istenében 307 halott van, 236-ot a John Rambo-ban öltek meg:).

Hát pedig... azt hiszem nem hülyeség ha azt mondom hogy itt is egyszerubb lett volna egy másik kislányt csinálni mint 120 embert megölni:D:D
A Taken - Elrabolva alapsztorija is kísértetiesen hasonlít a Kommandó alapsztorijára, az pedig nagyon sok bevételt hozott. Nyilván a stúdió úgy gondolja, hogy ha elrabolják az ember lányát, az izgalomba hozza ezentúl a közönséget.
ÖÖöö... a Nagy Durranás második részében van egy hulla-számláló, ami hitelesen bebizonyítja, hogy AZ minden idõk legvéresebb filmje!

<#vigyor> <#vigyor> <#vigyor>
Mondok :) John Woo: "A fegyverek istene" Ez a film szállítja a legtöbb hullát 236 embert ölnek meg a filmben, és nem háborús, hanem a legdurvább és a legjobban kivitelezett, megkoreografált akciófilm, ami valaha készült. Kritikák is alátámasztják ezt.
Azokat kéne feldolgozni akik kitalálják hogy remake-et csinálnak valamibõl. Már rohadtul kezdem unni, hogy mindent feldolgoznak. Hiába a mai technika, egyszerûen lehetetlen ugyanazt a színvonalat és hangulatot teremteni, mint ami az eredeti filmben volt. Szégyelje magát Hollywood hogy ennyire ötlettelen, és ostoba.
Mondjatok nekem még 1 filmet ahol másfél óra alatt vmi 120+ embert öl meg 1 ember ÉS a végén szabadon távozik :D:D
Ha a Menekülõ embert a King könyve alapján dolgozzák fel akkor lõttek a kõkemény akciónak, mert abban nem az volt a domináns. Viszont a vége nagyon durva lett, szokásos King féle befejezés. :D A film és a regény között tényleg oltári nagy szakadék van annyi csak a hasonlóság közöttük, hogy a fõszereplõ neve Benjamin Richards. Ezen kívül semmi sem egyezik meg. :D
Solten
"Azt nem fogják fel, hogy a legtöbb Arnold film azért az ami, mert benne van Arnold, õ adja azt a kis pluszt ami miatt pl: A Kommandó kiemelkedik a többi sima agyatlan akciófilm közül"

<#eljen> Lesz egy ujabb elcseszett remake.

Saor Alba

Zombee
Ha szereted a klasszikus akciófilmeket, amiben az egyszem fõhõs egymaga ledarál egy kisebb hadsereget, és közben idéznivaló egysorosakat köpköd jobbra balra, akkor valószínûleg tetszeni fog:). Egyébként 80-90 perc között van a játékideje csak, nem terhel meg nagyon:).
Viszont ez az a film, ami szerintem Schwarzenegger nélkül nem ér tényleg semmit. Najó, a ruszki remake nekem tetszett, de nem hiszem, hogy az amerikai is lenne olyan jó, ritkán csinálnak õk jó remake-et. Bár nem ismerem John Cenát, mindössze két filmet forgatott eddig, egy esélyt azért adhatok neki, a Tengerészgyalogos magyarul is megjelent. Az a baj, hogy manapság a jó dumát is kispórolják a szereplõk szájából, mind a hollywood-i írók, mint a hazai ferdítõk. A Kommandó néhány jelenete is kevésbé jó a tévés szinkronnal.

huh, na ez az a film amit még vagy nem láttam vagy már olyan rég hogy nem is emlékszem rá. biztos megér 2 órát az életbõl.

Zombee
Én sem olvastam, sõt a Dick regényt sem, de tudom, hogy egyik film sem ragaszkodott hûen az alaphoz. Ezért írtam, hogy kérdéses még, hogy az alapul szolgáló irodalmi mûveket, vagy a filmeket fogják inkább feldolgozni. Mert elõbbi esetben ugyebár nem beszélhetünk Arnie remake-rõl, de szerintem könyvadaptáció esetében eleve nincs értelme. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy Rómeó és Júlia remake... Ebben a cikkben sem ártott volna megemlíteni, hogy azok adaptációk, bár valószínûleg a feldolgozásukban az is közrejátszik, hogy Schwarzenegger már sikerre vitte õket. De ez már szánalmas, szinte más filmhírt nem is látok, csak újabb és újabb remake-rõl valamit.

Risu Führer
engem ez a beszólás tompított le pár percre:
-Ereszd ki a gõzt Bennett!
báázeg

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Vicces gyerek vagy Te Sunny ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.<#worship>

Schwarzi egy szakadek folott logatva (egy kezzel) vallat egy csavot a vegen pedig beleejti a szakadekba. Odajon a fekete csajszi:
- mit csinalt vele?
- elengedtem.

http://hu.wikiquote.org/wiki/Kommand%C3%B3_(film)

A Kommando az egymondatos akciofilmek klasszikusa :D
Nem olvastam még, de tudom, hogy a Menekülõ ember esetében oltári nagy eltérés van a regény és a film között.
remélem jól idéztem :-)
Azt nem fogják fel, hogy a legtöbb Arnold film azért az ami, mert benne van Arnold, õ adja azt a kis pluszt ami miatt pl: A Kommandó kiemelkedik a többi sima agyatlan akciófilm közül
-Azt mondtam téged öllek meg utoljára...Hazudtam
Pufff
Smuge
-Pontosan azt fogja csinálni amit én mondok...
-...Lóófaszt

Alapmû!
Ezt a filmet nem lehet feldolgozni mert annyira egyedi és megismételhetetlen , halott ügy már most. Az új forgatókönyv nem minden...

Sanyix
Földön fekvõ embernek:
-Add meg magad!
-NEM ADOM!
-A jó kurva anyád! RATATATATATATA

Ez is benne volt :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Taybore
Hehe, nekem a Kommandó volt annak idején az elsõk közt az akciófilmek között amit láttam. Még jó kis VHS-en alámondással (!) néztem meg vagy 20-szor kiskoromban. (Tudjátok, mikor végig egy színtelen hang mondja monológszerûen az összes szereplõ szövegét. Legyen az férfi vagy nõ, elég volt egy "szinkronszínész" <#taps>) Kíváncsi leszek mit tudnak kihozni egy remake-bõl...

Aranyköpések: http://aranykopesek.com

Zombee
A Kommandónak tavaly készült egy jó kis ruszki remake-je. Egy az egyben, szinte jelenetenként lemásolták az eredeti filmet, átültetve orosz környezetbe. Ami tetszett, hogy volt pár elejtett utalás, kikacsintás az eredeti filmre. Sajnos a drága amerikai remake korántsem lesz ilyen jó, ebben biztos vagyok. Nem kéne hozzányúlni, sem ehhez, sem a többihez.
A menekülõ ember és az Emlékmás esetében a remake szóval nem árt vigyázni, mert azt nem tudjuk, hogy a filmeket fogják újraforgatni, vagy a két regénybõl készül újra film. A Menekülõ ember egy King novella, az Emlékmás pedig Phillip K. Dick regénye.

Ötvös Tibor nem vagy elég tájékozott már készült remake igaz unofficial de van már meg is néztem
Egy link a film egy kis részletéhezés egy kis infó a filmrõl<#vigyor3>

GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04

"Lószart!" - Arnold Schwarzenegger - Kommandó
XD
Ja, amúgy nem kéne hozzányúlni ehhez sem... de most az, hogy itt méltatlankodok rajta, nem számít...

"...egykori pankrátor"? Megnézném az eredeti cikket... "néha" érdekesen fordít pár cikkíró az sg-n...