540
-
vass17 #500
Itt pedig Tom Cruise:D
Link
-
#499 Én még ernyővel se, nem hogy ernyő nélkül. De akk sok szerencsét hozzá. :D -
vass17 #498 Kicsit elnéztem, szóval még egyszer:
-
vass17 #497 Én is kipróbálnám:)
-
polarka #496 úgy néz ki a gyorsabb utat választotta...
YEEEAAAHH! -
#495 Leugrott a Burdzs Kalifa 147. emeletéről. -
raptorjesus #494 Adja!
Mennyibe kóstál ma felmenni a Sears-re?.....Tegyük fel, hogy már Windyben vagyunk:) -
#493 Nem mai videó, de a célnak megfelel. :)
-
vass17 #492 Úgy legyen:)
Mondjuk a fizika törvényeit és a pénzügyi korlátokat is figyelembe véve szerintem még egy jó pár méterrel alacsonyabb lesz, de ne így legyen! -
#491 öööööööööööööööööööööööööööö
1600 méteres felhőkarcolót építenek Szaúd-Arábiában
ezek nem sz@roznak, meg fogják csinálni :o -
vass17 #490 Ha már itt tartunk, az az épület, amelyik mindkét képen "bevillan":
Beekman Tower a neve és pont idén februárban készült el (76 emeletes):
-
Hogy is szokták mondani ?? Ég a ház ? ((
-
#488 Na már )) -
raptorjesus #487 Full beton, ilyen is van már:9
-
#486 Full üveg...hát igen..van ilyen is ))
-
#485 Arról nem is beszélve, hogy egy nagy kérdőjelet érdemelnek azok a "beton" lapok, amik tartják a háztömbökből alkotott utszákat. Sokkal konkrétabb tartó elemek kellenének, és azok biztos hogy nem így néznének ki. :D -
#484 Érdekes, és ronda elképzelések ezek. A hídasat pl. úgy oldanám meg hogy vastag üveghidak lennének a pillérek között, és mindegyik híd 3 oldala full üveg lenne, és a tetejét pedig napelemek alkotnák. Ezekben a hídakban lennének a lakások. De ennek is csak akkor van értelme, ha infrastruktúra szempontjából elfogadgható, ha ott van a semmi közepén a híd akkor nincs értelme. -
Egy kis fantázia )
-
raptorjesus #482 Off: daru dussssssssssssssss:
-
#481 Összeállítás 2010 -ből.
> #480: Nem minden szintre gondoltam, csak maga az épület vonalaira, és valami megvilágítással. -
raptorjesus #480 Na ez jó kérdés. Ha minden szint egyenként lenne megcsinálva úgy drága lenne.
Egy John Hancocknak én is örülnék:) -
raptorjesus #479
Igen.
Elsőre Oregont akartam írni, a nagy örömömben eltévesztettem:) -
vass17 #478 Oakland-re gondolsz? Orlando Floridában van:) -
#477 Szerintetek milyen árban lehet csináltatni egy olyan kb. méteres nagyságú Sears Tower üvegszobrot ? Szoba egyik sarkában, valami megvilágítással, szerintem qrwa jól nézhet ki. -
raptorjesus #476 Én a kínaiakban bízok.
Orlandoban, S Frisco mellett lesz valami nagy:) -
#475 Az biztos. -
#474 Ezen 1km nél is magasabb tornyok szerintem még a tervezőasztalon is gyerekcipőben járnak. Ha lesz is belőlük valami az 2020-25, de szerintem hamarosan az usa is előáll valami nagyon naggyal. -
raptorjesus #473 Hát több látnivaló van, mint Pesten -
#472 -
#471 Nemsemmi azért hogy viszonylag rövid idő alatt milyen város nőtt ki a földből és egyáltalán nem zsúfolt, jó szellős. Viszont még nagyban hiányoznak a zöld területek, és a fű.
[flash]http://www.youtube.com/v/YlNBDLEgJu0?fs=1&hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YlNBDLEgJu0?fs=1&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>[flash] -
raptorjesus #470 nekem az a spanyol tiszta víz gyár tetszett
De amúgy mostanában a merészebb formák bejönnek.
Ez meg kiverte a biztosítékot:
Balról első: Mile Tower (Szaúd-Arábia) na ez már gigaterra beuházás lenne:
-
#469 Van köztük egy két hülyeség is. :D Ami érdekesnek biztos érdekes lehet, de egyben nagyon ronda is. -
raptorjesus #468 A világ legőrültebb felhőkarcolói -
#467 visszavettek, mert penzugyi problemaik adodtak, de ugyis megoldodik elobb-utobb. -
raptorjesus #466 Azt tudom, hogy a Shanghai World Finance Center 2 évig tervezte egy közel 2000 fős mérnökgárda, úgy, hogy már volt gyakorlatuk.
Magyaroknak ez kb.: 20 évbe telne..
Hiába CAD meg végeselem technológia. Ilyen kaliberű építményekhez tapasztalat kell:
-
raptorjesus #465 Egyből kiszúrtam, hogy Filiben valami nem stimmel:)
A Trump Tower is szépen halad Chicagoban (kedvenc city):
-
vass17 #464 és jól álcázza magát:)
-
vass17 #463 Az nem most épült, legalábbis 2009 nyarán már kész volt az biztos:)
Tény, hogy látványos épület, szinte minden tükröződik benne. -
raptorjesus #462 Comcast Center potom 800 millió $-ból
-
raptorjesus #461 Valami újdonság készül ott úgy látom....