540
-
USAMEN POWER #58 Ez kb. olyan hogy a számítógépet se azért találták fel, hogy egy fórumon esetleg egy témát tárgyaljunk meg, internetezzünk, játszunk, stb... -
USAMEN POWER #57 -
#56 5dik kép olyan mintha valamelyik amerikai nagyvárost mutatná. -
#55 tényleg csúnya, majd ha teljesen befedték üveggel, és befejezik a tetejét is akkor valamivel szebb látvány lesz :p -
USAMEN POWER #54 Azért Hong Kong se maradhat ki a sorból. Hong Kongban mindig is azt csodáltam, hogy kis helyre mennyi mindent betudtak préselni...
-
USAMEN POWER #53 Van benne vmi :D -
#52 Újpalotai lakóház itt van mellettünk, csinálhatok róla 1-2 képet
amúgy +fav, én is akartam régebben egy ilyen topicot nyitni :) -
#51 Ennek csak akkor lenne értelme, ha egy hullámvasutat építenének rá. :D -
karajjj #50 pedig jó, csak be se fejezték... :D -
#49 Ezek csak technikai látványosságok. Bárhol máshol is találhatsz hasonlót és nem ilyen drága helyen... -
#48 Speciel és semmiféle késztetés nem érzek, hogy odautazzak... Inkább Alaszka és egyéb valóban érintetlen területek. -
msstz #47 nekem bejön :P -
#46 Egy felhőkarcoló egy energetikai borzalom, főleg a sivatagban. Üzemletetni is kell őketm, nem csak felépíteni... -
#45 Szerintem az egyik legszebb varos USA-ban. Sokan azt mondjak, hogy sokkal jobb mint New York. En NY-ban nem jartam, igy nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy baromi szep varos. Tele van a 20-as 30-as evekben epult toronyhazakkal, amik nekem nagy kedvenceim. -
vass17 #44 El is fogják érni, amilyen ütemben növekszik. Erdekes megnézni ezt -
#43 persze, hiszen ezzel alapozzák meg a saját jövőjüket. ha elfogy az olaj, megint csak egy egyszerű sivatagi ország lennének, ha most nem tennének meg mindent azért, hogy egy turistaparadicsomot csináljanak. egy kietlen sivatagba ritkán megy az ember nyaralni :) -
#42 És megér ez ennyi pénzt? -
vass17 #41 még egy ok, amiért el kell menni Chicago-ba:D Nagyon eltalált ez a fekete design, hasonlóan a sears towerhez. -
#40 John Hancock Center. Volt szerencsem felmenni a tetejere :)
-
Monoton #39 Megnyílt oldalon jelöld ki a címet és nyomj entert. -
Monoton #38 Az, hogy "Mi is meg tudjuk csinálni!" Illetve turizmus. -
#37 Az Empire State B. az szerintem szép és a malajziai ikertorony is. -
#36 És mégis minek oda? A arabok mániáját sem értem. A felhőkarclókat az hozta létre, hogy egyszerűen kevés volt a hely a nagyvárosokban. Namármost a sivatag kellős közepén mi indokolja ezt? -
#35 Az első kettőre nem jön be semmi. -
Monoton #34 A világ legrondább épülete
Ryugyong Hotel /Észak-Korea/
-
vass17 #33 Ez szánalom, legalább, ha valamelyik jól nézne ki, azt mondanám ok, de ezek....... -
T O M #32 [URL=http://koos.hu/2008/08/01/kis-magyar-felhokarcologia]Kis magyar "felhőkarcológia"[/URL]
Amúgy Budapesten a Csepel szigeten szívesen látnék felhőkarcolókat, de csak ott. Volt is rá valami terv, persze gondolom eltűnt a süllyesztőben, meg inkább szennyvíztisztítót építenek oda -
msstz #31 mindenki ismeri és imádja is ugye.
belül1
belül2
belül3 -
#30 Erről nincs valami nagyobb felbontású és méretű? Eszméletlen. -
#29 jujjj, ne fájdítsátok már a szívemet, hogy mennyi ilyen épületet akarok megnézni még az életben.:-) -
vass17 #28 És ehhez mit szóltok? Ez már nem normális, nem csodálkoznék, ha valami baj érné valamelyik építményüket...
-
#27 A hétszentségit, ez gyönyörű! -
#26 Semmi baja nem lett, de azóta sajnos a turisták nem mehetnek be az előcsarnokbába.
ide:
-
#25 Az első úgy néz ki, mint egy ceruzaelem vagy egy sörösdoboz. :) -
ldavid #24 nálam a Chrysler és a US Bank tower a favorit
na meg ez, bár nem olyan magas:
de ezt sem tudom kihagyni:
-
#23 Egem nem érdekelnek ezek a "hazudós" listák. A rádiótorony nem számít, mert nem része szerkezetileg magának az épületnek. Nekem a legfelső emelet szintje számít. A többi csak parasztvakítás. -
vass17 #22 New york Látom nagyon közel volt az WTC-hez, nem lett semmi baja, amikor összeomlottak? -
msstz #21 new yorki art deco felhőkarcolók ftw. :) -
#20 Mar a Petronas tornyok is iszonyat nagyok es nagyon szepek,de hogy ekkora epulet legyen Dubaiba azert,meg ott is eleg feltuno!!! -
vass17 #19 ITT bele, nem véletlenül építenek akkor "rudakat" a tetőre:)