540
  • Molnibalage
    Kb. ez a helyzet. Olyan ikonja volt NY-nek, mint az Eiffel torony Párizsnak. A környező épületek most is ilyen üvegpaloták? Mert akkor illeszkedik a képbe.

Az 1:1 újraépítés meg nem értem, hogy miért lenne érdekes. Egyáltalán nem példa nélküli a történelemben az ilyen..
  • I.C.ram
    WTC se volt egy szepseg. Az utodja sem lesz az :P Igy fair :P

NYban meg mindig a Chrysler Building a legszebb.
  • USAMEN POWER
    Úgy tűnik hogy ilyen téren egy az izlésünk :)
  • vass17
    1 az 1-ben nem építhették volna vissza a 2 tornyot, az elég érdekesen venné ki magát, de ettől függetlenül megmaradhatott volna a régi elrendezés. A formaterv amugy nem rossz, de valahogy jobban bejönne sötét (fekete) üvegekkel:)
  • USAMEN POWER
    Más fórumokon a Freedom Tower tervezőit legszívesebben fölakasztanák, itt idáig elég pozitív a mérce :)
    Én nekem tetszik az új épülő torony is, de a World Trade Center az egy történelmi épület volt, és New York látképének szerves része.
    Szerintem egy New Yorki mindig odaképzeli majd a World Trade Center-t, miközben, a Freedom Tower mellett elsétál.
  • vass17
    Szerintem korrekt a Freedom tower, nem egy feltűnő jelenség, de szerintem a Ny-i látképbe jól illeszkedik, főleg a körülötte épített kisebb épületekkel együtt. Habár az ikertornyok a város szimbólumai voltak, és 1 toronnyal soha nem kapja vissza ezt a jellegzetességét.
  • sz4bolcs
    Szépek. :-)
  • USAMEN POWER
    Visszatérve New Yorkhoz, ez ügyben mi a vileményetek ?

VS

• USAMEN POWER
    Mekkába ilyet építenek :O Érdekes, habár vhogy nem tetszik, ez a torony tömb...
  • USAMEN POWER
    Valamelyik Las Vegasi épülethez hasonlít. Szerintem ha kész lesz jól fog mutatni.
  • Molnibalage
    Nem. Tényleg kurva randa. Viszont elkezdték befedni. Úgy már egész pofás.
  • vass17
    +ebben
  • vass17
    Ez is megéri a pénzét:
    Abraj Al-Bait Towers (595m)

Basszus ebbe minden van Big Ben-től kezdve a velencei Dózse-palotán át:DD
  • vass17
    Szerencsés vagy, én is megnézném szívesen. Kár, hogy manapság felhagytak az ikertornyok építésével, pedig látványos:)
  • Nohab
    Pihenni, fürdeni?
  • USAMEN POWER
    Szép ! Ez építési stílusok szempontjából, valami keverék lehet, de nagyon jól néz ki.
  • sz4bolcs
    Mi értelme egy rohadt nagy welness központba utazni? :D
  • sz4bolcs
    Hubazz, Pécsett nem ilyenek vannak. xD
  • Nohab
    Ide a sznob gazdag emberek mennek, hogy dicsekedjenek a szomszédnak. Mert ezt szokták csinálni, megy ám a felvágás.
  • I.C.ram
    En szeretem ezeket a mutassuk meg a kapitalistaknak, hogy mi is tudunk ilyet jellegu epuleteket :)

Lomonosov Egyetem epulete Moszkvaban is kurvjaol nez ki:

• Gladiator
    Ket sajat kep a Petronasrol

• Gladiator
    Egyik kedvencem Kuala Lumpurban a Petronas tornyok melletti Troika lakohaz. Mikor ott laktam meg csak epitettek, es aszittem hogy mostanra mar befejeztek, de meg mindig csak ilyen vazlat kepet talaltam:

• tom235
    Ja. persze, ha nem Észak Koreában, hanem az USA-ban lenne, akkor már nem lenne csúnya, akkor igenis szép és ötletes lenne.
  • USAMEN POWER
    Ráadásul hatalmat jelképez, és pénzt, mégha nincs is...
  • ForzaInter
    Chicago az egyik kedvenc városom Boston mellet, erre a két helyre szeretnék eljutni amcsiban, bár legtöbb város nekem tetszik ott, a környezet meg az épületek nagyon bejövősek.
  • USAMEN POWER
    Régen, amikor néztem egy-két épület skálát, azthittem hogy a Burj Dubai is egy fantáziamű, és nemsokára mégis kész van. A skála végén lévőt is felépítik nyugi :)
  • USAMEN POWER
    xD
  • USAMEN POWER
    Majd ha az angol tudásom is 100 %-os lesz :)
    Habár infókat adhatsz, vagy linket, azért kíváncsi vagyok rá.
  • vass17
    Adott a lehetőség, ha kell megadom a cég nevét, elég sok diák megy idén (nappali jogviszony követelmény).
  • USAMEN POWER
    Irigyellek :)
  • vass17
    Pedig szerintem az se rossz..
    Ja megyek, de dolgozni elsősorban.. A végén persze utazás is lesz:)
  • USAMEN POWER
    Szerintem ebben az esetben a csepeli szenyvíztisztító jobb ötlet, mint egy felhőkarcoló...
  • USAMEN POWER
    Mész az USA-ba ?
  • USAMEN POWER
    Az első kép bejön, de a második képen az az épület vhogy sose jött be...
  • vass17
    Azt mondják, hogy ha egyet láttál, akkor mindegyiket:D Persze vannak kivételek, de annyira nem hiszem, hogy sok. Nyáron megtudom..
  • vass17
    hát ez nem jött össze:

• vass17
    London se maradjon ki, ugyan nem túl magas egyik épület sem, de azért nem rossz:

• USAMEN POWER
    Nekem spec a legtöbb amcsi város tetszik...
  • zaki
    Elképesztő... :o
  • vass17
    Egyelőre nem tudok egyikről sem véleményt mondani, engem csak 4 város érdekel: NY, Chicago, SFo, Las Vegas. A többi valahogy nem vonz:)