540
-
#98 Kb. ez a helyzet. Olyan ikonja volt NY-nek, mint az Eiffel torony Párizsnak. A környező épületek most is ilyen üvegpaloták? Mert akkor illeszkedik a képbe.
Az 1:1 újraépítés meg nem értem, hogy miért lenne érdekes. Egyáltalán nem példa nélküli a történelemben az ilyen.. -
#97 WTC se volt egy szepseg. Az utodja sem lesz az :P Igy fair :P
NYban meg mindig a Chrysler Building a legszebb. -
USAMEN POWER #96 Úgy tűnik hogy ilyen téren egy az izlésünk :) -
vass17 #95 1 az 1-ben nem építhették volna vissza a 2 tornyot, az elég érdekesen venné ki magát, de ettől függetlenül megmaradhatott volna a régi elrendezés. A formaterv amugy nem rossz, de valahogy jobban bejönne sötét (fekete) üvegekkel:) -
USAMEN POWER #94 Más fórumokon a Freedom Tower tervezőit legszívesebben fölakasztanák, itt idáig elég pozitív a mérce :)
Én nekem tetszik az új épülő torony is, de a World Trade Center az egy történelmi épület volt, és New York látképének szerves része.
Szerintem egy New Yorki mindig odaképzeli majd a World Trade Center-t, miközben, a Freedom Tower mellett elsétál. -
vass17 #93 Szerintem korrekt a Freedom tower, nem egy feltűnő jelenség, de szerintem a Ny-i látképbe jól illeszkedik, főleg a körülötte épített kisebb épületekkel együtt. Habár az ikertornyok a város szimbólumai voltak, és 1 toronnyal soha nem kapja vissza ezt a jellegzetességét.
-
#92 Szépek. :-) -
USAMEN POWER #91 Visszatérve New Yorkhoz, ez ügyben mi a vileményetek ?
VS
-
USAMEN POWER #90 Mekkába ilyet építenek :O Érdekes, habár vhogy nem tetszik, ez a torony tömb... -
USAMEN POWER #89 Valamelyik Las Vegasi épülethez hasonlít. Szerintem ha kész lesz jól fog mutatni. -
#88 Nem. Tényleg kurva randa. Viszont elkezdték befedni. Úgy már egész pofás. -
vass17 #87 +ebben -
vass17 #86 Ez is megéri a pénzét:
Abraj Al-Bait Towers (595m)
Basszus ebbe minden van Big Ben-től kezdve a velencei Dózse-palotán át:DD -
vass17 #85 Szerencsés vagy, én is megnézném szívesen. Kár, hogy manapság felhagytak az ikertornyok építésével, pedig látványos:) -
#84 Pihenni, fürdeni? -
USAMEN POWER #83 Szép ! Ez építési stílusok szempontjából, valami keverék lehet, de nagyon jól néz ki. -
#82 Mi értelme egy rohadt nagy welness központba utazni? :D -
#81 Hubazz, Pécsett nem ilyenek vannak. xD -
#80 Ide a sznob gazdag emberek mennek, hogy dicsekedjenek a szomszédnak. Mert ezt szokták csinálni, megy ám a felvágás. -
#79 En szeretem ezeket a mutassuk meg a kapitalistaknak, hogy mi is tudunk ilyet jellegu epuleteket :)
Lomonosov Egyetem epulete Moszkvaban is kurvjaol nez ki:
-
#78 Ket sajat kep a Petronasrol
-
#77 Egyik kedvencem Kuala Lumpurban a Petronas tornyok melletti Troika lakohaz. Mikor ott laktam meg csak epitettek, es aszittem hogy mostanra mar befejeztek, de meg mindig csak ilyen vazlat kepet talaltam:
-
tom235 #76 Ja. persze, ha nem Észak Koreában, hanem az USA-ban lenne, akkor már nem lenne csúnya, akkor igenis szép és ötletes lenne. -
USAMEN POWER #75 Ráadásul hatalmat jelképez, és pénzt, mégha nincs is... -
#74 Chicago az egyik kedvenc városom Boston mellet, erre a két helyre szeretnék eljutni amcsiban, bár legtöbb város nekem tetszik ott, a környezet meg az épületek nagyon bejövősek. -
USAMEN POWER #73 Régen, amikor néztem egy-két épület skálát, azthittem hogy a Burj Dubai is egy fantáziamű, és nemsokára mégis kész van. A skála végén lévőt is felépítik nyugi :) -
USAMEN POWER #72 xD -
USAMEN POWER #71 Majd ha az angol tudásom is 100 %-os lesz :)
Habár infókat adhatsz, vagy linket, azért kíváncsi vagyok rá. -
vass17 #70 Adott a lehetőség, ha kell megadom a cég nevét, elég sok diák megy idén (nappali jogviszony követelmény). -
USAMEN POWER #69 Irigyellek :) -
vass17 #68 Pedig szerintem az se rossz..
Ja megyek, de dolgozni elsősorban.. A végén persze utazás is lesz:) -
USAMEN POWER #67 Szerintem ebben az esetben a csepeli szenyvíztisztító jobb ötlet, mint egy felhőkarcoló... -
USAMEN POWER #66 Mész az USA-ba ? -
USAMEN POWER #65 Az első kép bejön, de a második képen az az épület vhogy sose jött be... -
vass17 #64 Azt mondják, hogy ha egyet láttál, akkor mindegyiket:D Persze vannak kivételek, de annyira nem hiszem, hogy sok. Nyáron megtudom.. -
vass17 #63 hát ez nem jött össze:
-
vass17 #62 London se maradjon ki, ugyan nem túl magas egyik épület sem, de azért nem rossz:
-
USAMEN POWER #61 Nekem spec a legtöbb amcsi város tetszik... -
#60 Elképesztő... :o -
vass17 #59 Egyelőre nem tudok egyikről sem véleményt mondani, engem csak 4 város érdekel: NY, Chicago, SFo, Las Vegas. A többi valahogy nem vonz:)