14
  • Reg5
    #14
    Inkább az AXN sci-fit tennék bele mindeütt a kábeles csomagba :S Legalább lenne értelme bekapcsolni a tv-t a híradókon kívül.
  • torcipepe
    #13
    azt sem ártana eldönteni hogy ez most sportcsatorna vagy focicsatorna lesz.
  • sricsi91
    #12
    De jó h én nem nézek tv-t... de amm. tényleg fölösleges ennyi sport csatorna? Kit érdekel??
  • winnie
    #11
    naja, meg ugye a sport 1-2 ad elég sok magyar vonatkozású sportesemény, most a női kosár EB-t, kézilandát, hokit, rögbit, pókert, mindenféle küzdősportot, s ami a legpozitívabb, magazinműsorokat, amikkel végképp szűk rétegekhez tudnak szólni, ld. horgász magazin, sakkműsort, stb.

    ha valamelyik adó műsora sokrétű, akkor az a sport 1-2. oké, hétvége leginkább a focié, naná, hiszen a tömegeket az érdekli.
  • winnie
    #10
    "Bőven elég a Sport1, Sport2, Eurosport, Eurosport2."

    miért lenne bőven elég? ha több van, attól még neked ezek ugyanúgy megmaradnak, ellenben, nagyobb lesz a választási lehetősége a nézőnek.

    megcsömörleni senki nem fog a focitól, mert nyilván az ismétléseket az nézi, aki nem látta az első adást. (a sportklubon egyébként bőven nem csak foci van: ma is ott az indy, a röplabda, a TWS, a boksz)

    a digi csatornája BL-lel és bundesligával fog jönni. minden sportcsatornának a fő "látványosságai" jelentek a nézőcsalogatást, a többi a helykitöltés mindössze, de ott is találhat az egyes néző érdekességeket.

    szóval nyugodtan jöjjenek a sportcsatornák, az itthon ismeretlenebb sportok. akit nem érdekel, az úgysem nézi, de a "dögöljön meg a szomszéd tehene" hozzáállás (nem) kicsit kicsinyes.
  • Lalee1
    #9
    Azért Sport 1,2 adja az NHL, NBA, NFL meccseket is, én például ezt tartom legnagyobb erényének.
  • torcipepe
    #8
    utálom a digi-t. kis felhősödés és máris nincs kép. a másik, hogy román. a román műsorstruktúra szerint adják a műsorokat, ami általában véletlenül sem az, amit itthon a tv-újságban látsz. még szerencse hogy otthon a kábeltv upc alapú.

    a sport1,2 az nézhetetlen, akárhányszor odakapcsolok vagy foci vagy foci összefoglaló megy. az eurosport1,2 is sok focit ad, de hétvégén legalább autósport megy rajta, aztán ott a snooker és persze a saját gyártású műsorok mint a watts vagy a factory.
  • xNoodlex
    #7
    Az Eurosporton kizárólag foci megy? Ezt honnan vetted?
  • Vanek úr
    #6
    Bár a személyeskedése tényleg nem nyerő dolog; de attól még igaza van. Bőven elég a Sport1, Sport2, Eurosport, Eurosport2. A Sportklub+-on csak és kizárólag foci megy, a Sportklub-on meg 'csak' 90%-ban fociznak (egy átlagos jóérzésű ember már régesrég megcsömörlött ennyi mennyiségű, és ennyi ismétléses focitól). Nem tudom, a Digi sportcsatornája mivel tudna még előrukkolni pluszban, de én nem látok lehetőséget benne (hacsak úgy nem, hogy szépen lassan tényleg le fogják váltatni vele a többi csoportcsatornát, mert azokért horror árakat kérnek majd el, míg a sajátot berakják egy családi csomagba)...
  • Carloska
    #5
    mert nyomorék vesztes hadjátok rá!
  • DjDano
    #4
    Te csak személyeskedni tudsz? Velem is ugyan ezt művelted, ami világosan mutatja az intelligenciaszinted!
  • Narxxis
    #3
    Nem, nem jobb. Sport 1, 2, eurosport, sportklub, sportklub 2. Csak a Sport 1-2-nél közvetítetek minnden sportot, foci, amerikai foci, póker, bowling, darts, motorcross, eurosporton tenisz, rally, bicigli, úszás. Bőwen elég, ne okoskodj már. Visszamennyél a sorozatjunkie-ra. Minek jöttél ide? Szerencsétlen.
  • winnie
    #2
    minél több csatorna, annál jobb - a lényeg, hogy több a sport. legalább nem csak unalmas foci van, hanem más is.
  • InterFoxSOFT
    #1
    Ez kell nekünk, még egy sport csatorna, várom az első Afrikaiugróegér bajnokságot!:)