24
  • makemebad09250
    #24
    most nézem milyen furcsán tudok ragozni néha :D
  • makemebad09250
    #23
    te normális vagy ember?? "valami incifinci újoncocskák, akik így szeretnének egy kis ingyenreklámot maguknak, hogy befurakodnak 2 nagy név közé" nem nagyon szeretem a pop zenét de van köztük elég igényes zene is és szinte mindegyiknek több 10milliós rajongótábora szóval az ilyenek szavakkal azért óvatosan bánnék.

    az más ha már esetleg öreg vagy és nem tudsz lépést tartani a mai zenékkel én megértem de tényleg

    mellesleg ezt a nem elérhető az én országomból dolgot én se értem a youtube-nál, én miért nem nézhetem meg azt a klippet amit mondjuk két országgal arrébb már meg lehet
  • B0nFire
    #22
    "Az, hogy nem hallottál többségükről pedig csak téged minősít. Nem mondom, hogy mind húdenagyzenészek..." - Te mondtad, nem én! Akkor meg miért kéne ismernem őket? Te is elismered, hogy noname senkiháziak. Az pedig, hogy valaminek az ismerete/nem ismerete bárkit is minősítene, az bullshit. Le merném fogadni (de úgyis letagadnád), hogy kapásból én is fel tudok sorolni legalább egy tucat igazi zenészt, akik nem a Loopology-ból FLStudioval összetákolt szarokra vernyákolnak, mint a bagzó macskák, amiből aztán Melodyne, Cakewalk Sonar meg Roland VVocal plug-in segítségével gyártanak viszonylag emészthető vackokat, és lefogadnám, hogy egyet sem ismernél közülük, már csak azért sem, mert rétegzenéről van szó.

    Úgyhogy ha lehet, mellőzzük egymás minősítését.
  • B0nFire
    #21
    Wazz! Ha jól értem, azt kifogásolják, hogy az említett tévésorozat ominózus jelenetében egy Rod Stewart szám megy a háttérben! Talán meg kéne kérdezni Horváth Ádámot, hogy neki volt-e engedélye Rod Stewarttól (biztos volt, de ha nem, Rod Stewart akkor is leszarja a Szomszédokat), nem pedig ismét a végfelhasználót szívatni orrba-szájba.
  • B0nFire
    #20
    Én meg azonnal megújítanám az IP-t, oszt beregelnék újra a helyedben!
  • FoodLFG
    #19
    Óriási. Keményen nyomják a srácok a jutubnál.

    Múltkor linkeltem egy firefly openinget egy fórumra, amit két nap múlva letöröltek. Az persze senkit sem zavart, hogy már vagy egy éve fent van egy másik verzió, ráadásul még jobb minőségben is. :DD
    http://www.youtube.com/watch?v=LrAS20mNZUE

    Arról is lehetne mesélni, hogy a felhasználók milyen trükkös módszerekkel próbálják elkerülni a videójuk letörlését. Bár vannak akik izomból oldják meg: ha letörlik a profiljukat, akkor 3-szor annyit töltenek vissza. x)
    Persze ez olyan videóknál nem működik, amit a jutub automatikusan kiszűr.
  • kukacS3K
    #18
    This video is not available in your country.
    de azért az amerikaiak szerint itt a rasszizmus magyarországon
  • vajo
    #17
    jeeeeee....Sony Forever!!!
  • zbory
    #16
    Nem hiszem, hogy a zenészek döntenék el, hogy felkerüljenek-e az oldalra, vagy sem. Ezt a kiadó dönti el. Már csak ezért sem áll meg amit írsz.

    Az, hogy nem hallottál többségükről pedig csak téged minősít. Nem mondom, hogy mind húdenagyzenészek, de ha valaki kicsit tájékozott a zenei világban és mondjuk nem egy barlangban él sokat ismer közülük.
  • Ferrer
    #15
    Nekem ez a kedvencem:

    "A copyright owner has claimed it owns some or all of the audio content in your video Szomszédok 213. - Takácsék vitorláznak Ötvös Csöpivel. The audio content identified in your video is Sailing by Rod Stewart. We regret to inform you that your video has been blocked from playback due to a music rights issue."

    Ez már vicc! :D
  • EXPENDABLE
    #14
    Ugyan ez volt a helyzet a Terminator 4 trailerrel is. Fent volt vagy 20 példányban. Erre a haverom megkérdezi,hogy akkor miért töltöttem fel én is. Mondom mert ki akartam próbálni,hogy nagyobb méretű videókat is fel tudok-e rakni. Arra sem hagytak időt,hogy letöröljem. Jött az email,hogy töröltük a profilod. Erre küldtem egy választ,hogy "fuck off youtube!" de nem jött válasz...
    Szóval ezt én sem értem,hogy másnak fent lehet neked nem.

    Ui: Azzal meg szerintem nem sokra megyünk,hogy a youtube-nak jó a képminősége ha lassan már az is copyright ahogy a kutyám játszik a labdájával.
  • B0nFire
    #13
    Én egy filmből kivágott dalt (filmrészletet) töltöttem fel. Engem nem banoltak, csak éppen közölték, hogy ez márpedig a 20thFox tulajdona, és nem lett volna szabad feltöltenem. Ja, és nem lehetett lejátszani sem, úgyhogy egyből töröltem is.

    Ebben csak azt nem értem, hogy az automatikájuk (gondolom a kulcsszavakra vadászik) honnan tudja, hogy nem rendelkezem a Fox engedélyével??? Letiltották abban a pillában, hogy felment.

    Ezután rákerestem a YouTube-on ugyanarra a dalra, és legalább 30 találat volt. Többek között abból a filmből is, amiből én is kivágtam. (csak én ráírtam a dalszöveget is.) Namármost kérdem én: Másoknak miért lehet, nekem miért nem? Nem kérdezik meg, hogy van-e engedélyem...
  • B0nFire
    #12
    Ezek közül a U2-ról már hallottam, az ACDC-t pedig ismerem. A többi kutyaütőről fingom sincs, hogy kik lehetnek. Biztos valami incifinci újoncocskák, akik így szeretnének egy kis ingyenreklámot maguknak, hogy befurakodnak 2 nagy név közé.

    Gyönyörű egy üzletpolitika. És még elvárnák, hogy ismeretlen szarokért fizessenek az emberek, nem is keveset.
  • Azorut
    #11
    Pedig azt hittem, trailert fel szabad tölteni.
  • FoodLFG
    #10
    Én is szinte csak az illegálisan feltöltött cuccok miatt látogatok a jutubra.
    Kár, hogy egyre gyakrabban törölgetnek.. Nem mintha más videómegosztókon nem lennének elérhetőek azok a videók, de a jutubnak most elég jó a minősége a többihez képest.
  • Tetsuo
    #9
    fck your mother!
  • EXPENDABLE
    #8
    Törölték az előző profilom mert felraktam egy Terminator 4 trailert....
    Copyright.... anyátok!
  • Szemjuel
    #7
    kérdés: nálunk a kiadó, aki pénzeli a lemezek kiadását, artisjus matricás cd-ket vesz, vagy csupaszokat, hogy lehessen rá borítót nyomtatni? ;) :D
  • Hegi90
    #6
    egyetértek az előttem szólóval.
  • balage187
    #5
    Általában nem szoktam rövid, egymondatos kommenteket írni, de most csak ennyi a véleményem: húzzanak már végre a kiadók a ****-ba.
  • herbalyz17
    #4
    http://www.Marie-gets-Deflowered.com/?id=4e5cf66e
  • Penge4
    #3
    És ez nekünk miért jó? This video is not available in your country.
  • TBTPumpa
    #2
    hát igen, sajnos ez így van...
  • EXPENDABLE
    #1
    A youtube mára sajnos egy nagy kalap sz.r lett! Ha így folytatják tovább lassan kivehetik a videófeltöltő opciót az egészből!