10
-
winnie #10 érdekes, én moziban láttam.
"alig akad olyan fiatal , aki ne látta volna"
a-a-azért ne essünk túlzásba:) -
morden #9 A Jay és néma bob visszavág se volt mozikba és szerintem kultuszfilm lett és alig akad olyan fiatal , aki ne látta volna . -
winnie #8 és akkor miért nem építettek? mert nem értenek hozzá? megint hülyeséget írtál.
nem, kevin smith-nek megvan, de a mainstream kevin smith-nek nincs és akárcsak a jersey girl, úgy ez a film sem kevin smith-t állította a marketing középpontjába, az emberek zöme nem is tudta, hogy ő készítette. (amerikában KS filmjei fixen hozzák a 25-30M-t, ami nem sok, de itthon a legutóbbi filmjei eléggé bebuktak. megvan, hogy a shop-stop 2. a sok mozi ellenére mekkora, de mekkora nagy bukás volt? ha valamire építenék a marketing, akkor az biztos, hogy itthon nem kevin smith lenne. főleg, hogy az a korosztály, aki fogékony rá, már jórészt leszedte a filmet netről.) -
pixx #7 Kevin Smith? winnie neki megvan a közönsége, azokra lehet építeni, megint hülyeséget írtál :) -
winnie #6 mert tudják, hogy az ilyen filmeknek esélyük nincs külföldön, csak rétegeket érint, nem véléetlen, hogy sok helyen forgalmazásba sem kerül. tipikusan amerikára gyártották. -
Barakukk #5 "a világ többi országában 9 millió dollár sem" - úgy nehéz, ha nem mutatják be a világ többi országának kevesebb, mint felében, és ott is limitáltan fut, vagy csak bizonyos fesztivál keretei között. Ahogy elnézem, csak kisebb területeken vetítették, Olaszország, Franciaország a fasorban sincs, Spanyolországban, Argentínában és Németországban is csak ezután lesz a premierje, a jelenlegi bevételi adatokban pedig még nincs benne a Portugál és a Török nyitó hétvégéje. Na meg gondolom a marketinget sem állították turbó fokozatra... -
nimfas #4 én is láttam... nekem tetszett... na nem egy "Shop-Stop", de azért nézhető :D -
gojszi #3 Jaj, de jó, nagyon vicces! hihihihihi..... -
kadar1 #2 Láttam , nem rossz film . -
TeDDyRuSh #1 Ebből már megint letöltés lesz:)