Szekeres Viktor

Nálunk csak DVD-n jön a kényszerpornó

Először nem akarták, majd akarták, majd mégsem, majd mégis, utána kitűzték a dátumot, majd eltolták, s végül megint eltolták. A kíváncsiak pedig most főhetnek a levükben. Nem baj. A házimozi is mozi.

Minden bizonnyal ez utóbbi tételszerű megállapítás vezette a Budapest Film döntéshozóit, amikor is eldöntötték, hogy a Zack és Miri pornót forgat című film (melynek két főszereplője muszájból pornózásra adja a fejét) mégsem érdemli meg a hazai moziforgalmazást.


A döntés sajnálatos, hiszen a kritikák és az előzetesek alapján kifejezetten élvezhető komédiáról van szó, Seth Rogen is megemberelte benne magát, nem csak a rászabott karaktert hozza, no meg a nagy követőtáborral rendelkező Kevin Smith rendezővel is régen esett meg az a csúfság, hogy egy filmje itthon nem kerül be a mozikba.

Egyébként, ha a film bevételeit nézzük, akkor valahol érthető a döntés, hiszen a 31 milliós amerikai kassza mellé a világ többi országában még 9 millió plusz dollár sem gyűlt össze, így várhatóan itthon sem döngetett volna bevételi rekordokat Zack és Miri.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #10
    érdekes, én moziban láttam.

    "alig akad olyan fiatal , aki ne látta volna"

    a-a-azért ne essünk túlzásba:)
  • morden #9
    A Jay és néma bob visszavág se volt mozikba és szerintem kultuszfilm lett és alig akad olyan fiatal , aki ne látta volna .
  • winnie #8
    és akkor miért nem építettek? mert nem értenek hozzá? megint hülyeséget írtál.

    nem, kevin smith-nek megvan, de a mainstream kevin smith-nek nincs és akárcsak a jersey girl, úgy ez a film sem kevin smith-t állította a marketing középpontjába, az emberek zöme nem is tudta, hogy ő készítette. (amerikában KS filmjei fixen hozzák a 25-30M-t, ami nem sok, de itthon a legutóbbi filmjei eléggé bebuktak. megvan, hogy a shop-stop 2. a sok mozi ellenére mekkora, de mekkora nagy bukás volt? ha valamire építenék a marketing, akkor az biztos, hogy itthon nem kevin smith lenne. főleg, hogy az a korosztály, aki fogékony rá, már jórészt leszedte a filmet netről.)
  • pixx #7
    Kevin Smith? winnie neki megvan a közönsége, azokra lehet építeni, megint hülyeséget írtál :)
  • winnie #6
    mert tudják, hogy az ilyen filmeknek esélyük nincs külföldön, csak rétegeket érint, nem véléetlen, hogy sok helyen forgalmazásba sem kerül. tipikusan amerikára gyártották.
  • Barakukk #5
    "a világ többi országában 9 millió dollár sem" - úgy nehéz, ha nem mutatják be a világ többi országának kevesebb, mint felében, és ott is limitáltan fut, vagy csak bizonyos fesztivál keretei között. Ahogy elnézem, csak kisebb területeken vetítették, Olaszország, Franciaország a fasorban sincs, Spanyolországban, Argentínában és Németországban is csak ezután lesz a premierje, a jelenlegi bevételi adatokban pedig még nincs benne a Portugál és a Török nyitó hétvégéje. Na meg gondolom a marketinget sem állították turbó fokozatra...
  • nimfas #4
    én is láttam... nekem tetszett... na nem egy "Shop-Stop", de azért nézhető :D
  • gojszi #3
    Jaj, de jó, nagyon vicces! hihihihihi.....
  • kadar1 #2
    Láttam , nem rossz film .
  • TeDDyRuSh #1
    Ebből már megint letöltés lesz:)