Mini Ninjas

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Most 800ft a game a Nuuvem-en!

Next PC upgrade: 2022

Akkor nem tudom mi a baj, mert regedit-be minden át van állítva és a többi játék meg látja rendesen a gamepadot hogy : XBOX 360 For Windows (Controller)
addig nem.
Ma megint megpróbáltam gamepadal játszani, de nem mûküdik. Speedlink 360 style gamepad-om van, átállítottam mindent a regedit-be, és jól, mert az összes többi játéknál úgy ismeri fel a gamepadot, hogy XBOX 360 For Windows (Controller) de amikor bemegyed a minininja-nal a control-ba, a use controller szöveg szürke nálam, rá se tudok menni, hogy átálljtsam, csak az mouse sensitivity-re tudok rá menni meg a nézetekre.
Nektek amíg nem volt átírva a regedit rátudtatok egyáltalán menni a use controllerre?
ma vettem egy chill-t, és nem tudtam miért nem müxik.
köszönöm a megoldást, életet mentettél!
PErsze, hogy úgy indítom. Átállítottam mindent a redbe, de nem tudom átállítani a controller-re a játékot. XBOX 360 syle gamepadom van, és alapból SL-6555-nek állítja be gép.
Broafka
hali!

Nekem az lenne a gondom, hogy a játék videóinál a hang így elmegy, beakad, akadozik.
Ez miért van? Tudtok segíteni?
köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shiwo
érdemes összegyûjtögetni a szobrocskákat ? (úgymint ad valami extrát érte a végén ? mert megint 1 hiányzik, és elég idegesítõ keresgélni -.-)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

JackSparrow88
O.K., már sikerült, végigvittem, jó kis game volt xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Heló, az uccsó fõboss-t hogyan kell kinyírni? Mert biztos akkor kell sebezni amikor kilõ ilyen gömböt azt visszalököm és olyankor megbénul egy kis idõre de mégis milyen varázslattal? Mer már próbáltam egy párral de smi, nos?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Morphin
úgy indítod a játékot,hogy már be van dugva a controller?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Köszi, minden így van beállítva nálam is, de akkor sem tudom át állítani controller-re a játékot, csak billentyûzettel engedi.
Mikiller
Így nézzen ki, mind a 3 helyen

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

A regeditbe átnevezésre kell menni vagy módosításra??

Nekem 360 style gamepad-om van de nem megy, a beállításnál nem tudom átállítani gamepad-ra.

Mikiller
Na, meg van a megoldás a gamepad gondokra.Akinek nem ismeri fel a játék az menjen a Vezérlõpult-Játékvezérlõk menübe és ami nevet kapott a gamepadja, keresse meg a regeditben, majd ott a talált nevet írja át erre: XBOX 360 For Windows (Controller)
így zárójelestül, mert ez az xbox gamepad eredeti neve.
Nálam a Chillstream neve XUSB Gamepad (Controller) ezt írtam át és müxik.
Elsõ találat átírása után keress tovább, és 3x kell az átírást megismételni.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Kongy
omfg... ez mekkora idiótaság xD gecc

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kicsikiraly
nem ellene fordítod, hanem hagyod hogy közel érjem hozzád, elkezdesz futni felé, amikor a közelébe érsz jobklikk, átcsúszik a lába alatt és akkor a fingja eltalálja õt. onnantól már látni fogod miket kell nyomogatni

DFTBA ಠ_ಠ

Kongy
oh, kösz. most meg ezt a fingadozós gecit nemtom kinyírni.. Tudom, van hint, de nem tom mivel fordíthatom ellene a fingását.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Morphin
Ott megtanulod gyorsan azt a képességet amivel ilyen napsugarat tudsz "varázsolni",na azzal kell megölni õket.Keresd a kis kutat ahol tanulni lehet,meg ugye a virág is kell hozzá. (Anemone vagy mi a neve a fehér virágnak)

Kongy
A temetõben a szellemeket hogy kell kinyírni?

gfreak
reméltem hogy nem azért nem megy mert nem x360-as a kontrollerem...remélem a controlleremu megoldja a problémát...

Racism is a weapon of mass destruction!

Morphin
xbox360 kontrollerrel szépen megy pc-n...felismeri magától.

gfreak
srácok, nektek megy controllerrel?

van egy Logitech DA2-m, viszont nem akar sehogy sem mûködni vele...

Racism is a weapon of mass destruction!

5,5 óra alatt gondolom csak végigfutottál a pályákon 😊 próbáld megtalálni az összes kis szobrot, növényt ill pénzt a pályákon: garantálom h még vagy 2* ennyi idõt el leszel vele 😄
Nah 5 és fél óra alatt sikerült a végére érnem!
NAgyon aranyos kis játék volt, arra az idõre kikapcsoltam és élveztem a játékot!

részemrõl 8/10
oké megpróbálom,köszönöm!
Menj be egy sarokba. Várd meg míg a boss vág a karddal. Beletrafál majd az elõted lévõ fa oszlopba. Így lesz idõd (tudom könnyû elvéteni, de nem nehéz) ráugrani a kardjára és utána már csak a megfelelõ gombokat kell nyomni ami a képernyõn megjelenik. Van amit gyorsan.
az azt írja hogy másszak fel a kardra,onnét meg gondolom az ellenségre,de nem tudok ráugrani. 😞
balee4
H gomb a help ablak😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

H-gombal tudom semlegesíteni?😊 Mit fog csinálni a kis ninja?😊
Hegi90
nyomd meg a H gombot.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok!
Elakadtam,amikor egy szobában vagyok egy nagy boss-al,akinek a kezében egy nagy kard van és nem tudom kinyírni.Mit kell csinálni?Tudnátok segíteni?
Hegi90
szellemeket hogy lehet kinyírni? 😄
van ott egy ancient shrine nem messze a temetõtõl, de a virágot nem találom hozzá :/

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

balee4
Egyébként a gyûjtögetéshez érdemes állat alakba "váltani", így kék füsttel jelzi a felszedhetõ cuccokat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

[Rush]
mára ennyi lehet mazsolázni....😉
V3

hTTp://ror.hu/

Nekem olyan kérdésem lenne hogy amikor kinyirtam a 4ik BOSS-t is akkor csuszok le a hegyen a lavina elõl!
Kérdés hogy ott meddig kell menni mert akármikor meghalok visszadob majdnem a legelejére... :S
Ezen a részen genyozok a legtobbet!
Amugy aranyos kis játék lett. 😊
ez aranyosabb😊
[Rush]
sajnos a lába aljára irva van:S

de van 1 másik próbálkozás is....

BANNER V2

Evin
Csak mondjuk ne lógjon ki a lába.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

nagyon jó kis fun game 😛

Sickness
jó csak ne tékelj

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

[Rush]
jó lesz 1 ilyen 1xû banner?

balee4
Nemrég kezdtem el, marha fun game. 😄

Morphin
A madárnak a tesóját megkeresed,beszélsz vele...visszamész, ad egy nagyobb horgászbotot,ezután a nagy Koi ponty elég odadobod,az meg majd húz mint állat, egy idõ után bevisz a kapun,elenged és ennyi, mehetsz tovább.

Ott mit kell csinálni mikor elárasztott egy pár házat a viz és egy kapubol jöna sodrás? riszfüldeken vagyok assszem ! p ls help!
Az extrákat néztétek? Baszott jó :-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bon
Majd idõvel nõvekedni fog. Elég hamar ellehet érni a maximumot életerõ és stamina téren. Amúgy jó kis játék volt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Játék közben tapasztaltam ilyet,mikor kiléptem fõmenübe és visszatöltöttem a legelsõ pályát,hogy gyûjtögessek..na ott kétszer,de arrébb mentem kicsit,ahol már dramaturgiailag zene és sensei kussolt és jó lett😊
Solid Snake
Mondjuk nekem ebben a játékban nincs hang gondom, de talán segíthet: próbáld meg levenni a hardveres gyorsítást <#integet2>
zsakosfrodo2
Hello all!

Király a játék, de sajna a videók alatt a hang beakad, majd egy kicsit jól hallatszódik, majd újra beakad... Ha vkinek volt ilyen problémája, hogy sikerült megoldania?

Oldal 1 / 3Következő →