42
Entente az első vh csatái
  • Rundstedt17
    nem csoda kb az egész világon nagyon kevés van és nagyrészük bukás(kritika annyira lehúzta őket mint az ententét,valljuk be tényleg nem vmi játékképes témák)
    3 körökre osztott első világháborús játék készült 1996-2011ig számítva.
    De a gáztámadás mindben benne van,megtehetik mert nem ismertek eléggé plussz a második világháborús téma amivel vigyázni kell....
  • Axon
    Bevallom, azokat nem ismerem.
  • Rundstedt17
    "és egyedüliként van benne gáztámadás is"

szokott lenni az 1 világháborús körökre osztottakban is
  • Axon
    Elírtam. Természetesen geforce 5000-es kártyát akartam írni.
  • Axon
    Az eredeti játék megjelent nálunk is magyar felirattal és magyar szinkronnal.
    Jellegzetessége, hogy a mai gépeken nem fut!!!
    Hiába teszitek fel az utolsó, 1.3-as patch-et, akkor sem fog jól működni. 1-2 percig megy, majd kidob a desktopra, vagy pedig már a legelején elmosódik a képernyő. A hiba a grafikus kártya driverekben van. A játék csak a geforce 500-es és az ATI 9000-es kártyáival működik, amelyekhez persze a nagyon régi drivereket kell feltenni.
    Viszont van megoldás EZ!

Időközben megjelent a The Entente GOLD verziója. Sikerült lehúznom. Ez már 2.0-ás verziószámot viseli és tökéletesen működik a mai gépeken is, szóval ezt szerezzétek be.

A játék egyébként szinte egyedüli az I. vh-s RTS-ek sorában, pontosabban én csupán 2 db I. vh-s rts-ről tudok. Nem a grafikát kell nézni, hanem a hangulatot. A játékban több ezer egységet mozgathattok, óriási mészárlás van benne folyamatosan (pont mint a valóságban), és egyedüliként van benne gáztámadás is. Szerintem nagyon jól lehet vele érzékelni az I. vh hatalmas öldöklő (értelmetlen) csatáit.
  • Rundstedt17
    Mégsem....
    # GameSpot Score 4.8 poor
  • Rundstedt17
    nah akkor erre kiváncsi vok:D
  • Rundstedt17
    nana más korszak:D
  • Gebasz94
    Most olvastam le a képről nagyitva az adatokat és valami windows tüzfall-ról ír.
  • Gebasz94
    Ja,azt nem tudom.
  • KAMIONOS KOGYO
    IGEN!
    De miért írja ki,hogy hozzáférés megtagadva?
  • Gebasz94
    A seeds a feltöltő nem?
  • KAMIONOS KOGYO
    Nekem ezt kiírja,de miért nem tudom!!:
  • KAMIONOS KOGYO
    Seeds 0(0)
    Peers 5(17)
  • Gebasz94
    Szerintem nincsenek feltöltők.
  • Csirke4
    WWII Online. :D
  • KAMIONOS KOGYO
    De miért áll meg???
    Nem mozdul egy 0.1 kb se :(
  • Gebasz94
    Pörög* akart lenni.
  • Gebasz94
    Mien képet meg infot.Bocs hogy nem értem csak még álmos vagyok,és még alapjáraton se porog az agyam.
  • Gebasz94
    És amugy engem nem érdekel a krafikája.Szerintem a stratégiai játékoknál sokkal tobbet ér a játékélmény mint a grafika.
  • Gebasz94
    Én most töltöm de havernál is megált 78,5%-nál.És meik patch jó hozzá amivel nem baszakodna a gépemen.Nvidia vk-ám van.
  • pyrohun #21
    Aki ismeri a nőket, írjon ide. Volna egy kérdésem. Eredeti dumával megszólítottam egy csajt. Lefektettem, majd játszadoztam vele 5 napot. Ezután kidobott. Mitől volt ez?
  • Hegi90
    Europa Universalis 3
  • Hixer
    többi játék se semmi, Aggression c. újabb keletű mesterművük szerintem Civilization 4 más szöveggel...
    Screenshot

bocs az offért
  • KAMIONOS KOGYO
    Torrent,csak most 78,5 %-nál megállt :S
  • geo91
    torrent? ha igen, elküldöd privátban? én sehol sem találtam...
  • KAMIONOS KOGYO
    Most töltöm lefele! :)
  • TheRock18
    ugyan OFF
    de csinálhatnának háborús játékot,amiben a németekkel vagyunk és végig tolhatnánk a német csatákat,amikben lenyomták a sok országot
    tök zsír lenne elfoglalni játékban fél európát :)
  • Kicsikiraly
    miért vár el mindenki csillivilli grafot? nekem az ilyen bőven elég. Kinézetre eléggé caesar 3-nak tűnik 1. vh-ban, játékmenete hasonlít?
  • TheRock18
    de! :)
  • tigeroo
    Entente Cordiale :)
  • KAMIONOS KOGYO
    MAGYAR NEVE: Nem Antant??
  • TheRock18
    vazze...engem érdekelne is a dolog,ha nem ilyen ratyi lenne a grafika :S
    bár a call of duty foglalkozhatna kicsit az I.vh-val is..bár szar lenne a győztesekkel magunkat nyírni:S
  • Timbo
    ennél nagyobb cossacks koppincsot még nem láttam :D
  • Csirke4
    Így néz ki a játék. Igencsak ronda. :D

• Csirke4
    Első világháborús RTS, ultraszar grafikával de szerintem az egyik legreálisabb amivel játszogattam mert pl nem igazán van HP, ha eltalálták az emberkét akkor nem kell még 20-at belelőni hanem szépen megdöglik, és amikor nagy tömegben jönnek az emberkék és közéjük lősz ágyúval akkor meg 30 döglik meg egyszerre. Pl rühellem a codename panzersben azt hogy kimegyek és főzök 1 teát amíg a tigristankot szétlövik.
  • MR ME
    ez miez?
  • Csirke4
    Ez jójáték nagyon ám, nekem Geforce 8800GTS-en bugos a kép. :S
    Az a nagy baja hogy hihetetlenül szarul van optimalizálva majdnem minden gépemen probléma volt vele eddig. :'(
    Úgyhogy rakjál pecseket rá föl!
  • milk4
    KÉPET,INFÓT
  • n3whous3
    Szerinted ennyiből meg tudják mondani? OMG

Képet meg infót is rakhattál volna, mert ez így semmi.