Felhő-operációs rendszer készül netbookokra

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothmog
Várjcsak, most az alap ubunturól, vagy a Netbook Remixrõl beszélünk? Mert nem mindegy.

Mindezt ingyen és bérmentve, és nem kell a trojanoktól meg a vírusoktól se daráznom, mert egyszerûen visszamásolom a VirtualBox egyetlen komplett Windows-t tartalmazó még nem vírusos fájl-ját és csókolom.

MINDENZT 20 GIGA SSD-n, AMIRE A SZAROS WINDOWS7 MÉG ÉPPEN HOGY RÁ SE FÉRNE , NEMHOGY AZ ITT FELSOROLT DOLGOK !!!

Ezek után mondjatok már nekem akár csak egyetlen észérvet is a Windows mellett !!!!!!!

Fényévekkel , de minimum nagyságrendekkel maga mögé utasítja az Ubuntu a Winfost MINDEN téren !!!!

ASUS EEE 900 / Intel Celeron-M 900 Mhz / 1 GB RAM / 4+16 GB SSD / Intel GMA 64 MB / Ubuntu Netbook Remix

😄 Próbálj ki egy MacBookot... Kategóriájában mindenféle win notebooknál jóval többet képes üzemelni ugyanakkora akksiról...
http://anandtech.com/mac/showdoc.aspx?i=3435&p=13
passatgt
vagy inkább a GIMP-pel szerkesztek fotót, ami sztem a fotosoppnak is keményen odab@sz... legalább úgy, mint az OpenOffice a Microfos Ofisznak

Gimp jobb mint a photoshop? Egy puritán openoffice jobb mint a rendes office? Na ne nevettess...

Mellesleg alregért nem jár ban?:/

pfff , ennél nagyobb hülyeséget már rég nem hallottam... mi köze van egyáltalán az OS-nek az aksihoz???? <#csodalk><#guluszem1><#conf> az energiagazdálkodást a BIOS és pl. az Intel Speedstep kezeli .. a cikkben említett Ubuntu Netbook Remix pedig messze a legjobb OS és nemcsak a netbookokon, kiváltképp, hogy 110%-os , teljesértékû Windowst , akár Windows7-et is lehet rá-telepíteni, úgy, hogy egy ablakban fut. Nekem az ablakban (VirtualBoxban) futó Windows XP gyorsabb és megbízhatóbb, mintha natívban futna a gépen ráadásul úgy hogy hibernálnom se kell , mert a VirtualBox-szal lehet snapshotozni. Ezek után miért telepítenék natív OSnek bármilyen Winfost is, mikor ablakban játszhatok a legújabb DirectX-es játékokkal ( http://www.ubuntumagazine.net/?p=1668&cpage=1 ) miközben a host OS-sel felül csak azt nem csinálok meg, amit NEM akarok??? <#taps>
Böngészek Firefox, Operával, Openoffice-szal rábuzulok az irodai gyökérségekre vagy éppen flashezek, vagy Wine-nal indítok fotosoppot, hogy ne kelljen még a trutyi Guest OS-t se elindítanom kb. 3 másodperc alatt, vagy Skype-ozok, vagy MSN-ezek Pidginnel, vagy Blenderelek valami 3d-s b@szást, vagy játszok valami rendes linuxos FPS-sel
http://www.cubeengine.com/cube.php4
http://www.sauerbraten.org

vagy inkább a GIMP-pel szerkesztek fotót, ami sztem a fotosoppnak is keményen odab@sz... legalább úgy, mint az OpenOffice a Microfos Ofisznak, vagy a Pidgin a Masszandzsernek...
Vagy egyszerûen csak gyönyörködöm a Compizes felületében, mint egy-két perverz Aero bu*i..

ASUS EEE 900 / Intel Celeron-M 900 Mhz / 1 GB RAM / 4+16 GB SSD / Intel GMA 64 MB / Ubuntu Netbook Remix

de XP-re lehet telepíteni programot, az meg amit gyárilag tesznek linuxot az aoa150-re, abból még azt az ötletes kis csomagkezelõ modult is kiírtották, ami a frissítéseket is végzi. másképp telepíteni meg nagy szopás.

azt nem állítottam, hogy szentírás, de újonnan telepített és frissített ubuntuval merevlemezrõl mp3-at hallgatva az alap zenelejátszóval és fülhallgatóval, kikapcsolt wifivel és monitorral én ezt tapasztaltam. csodálkoznék ha ugyanezt megismételve mást kapnék.

Buta ? Ezt h érted ? Gyári XP-n sincs semmi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxxis
Aha és akkor az már szentírás és mindenki másnál is úgy van. Menj már a ****ba.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

én a mininotikra értettem, saját tapasztalatra hivatkozva.

igazad van, a linux az szar. Semmi jövõje sincs, pláne azután, hogy egyre több pénzt öl bele az IBM, a Novell, az Intel és Google is.

Valószínû fizetõs lesz... Ami ennél érdekesebb számomra, az a sávszélességigény... Mit nevezünk számításigényes feladatnak? Game, audio, video szerkesztés??? Mert ahoz a jelenlegihez képest durva (feltöltési) sebesség, meg tárhely is kellene... Komolyan érdekel mik azok a feladatok, amiket átlag user netbookon erõforráshiány miatt nem tud elvégezni, és a jelenlegi sávszélességek mellett megérné cloud szolgáltatást igénybe venni... Még netbookon is hamarabb konvertál, szerkeszt meg az ember egy filmet (mondjuk dvd méretût), mintha azt fel és le is kellene tölteni... Ezzel az ember jelenleg bekapcsolt gép nélkül is online lehet, illetve van egy "másolat" a rendszerérõl... Nagyon nem nevezném "tehermentesítõ" szolgáltatásnak ezt az egészet. 5-10 év múlva bizonyára "elképzelhetetlen" lesz az élet nélküle, de jelenleg...
hát nem is értem, miért nem használnak linuxot. talán mert a gyári linux annyira buta, hogy használhatatlan?? vagy mert az ubuntu 2* gyorsabban eszi az aksit, mint az xp?? felfoghatatlan.

Ha szerver-kliens cucc lesz, akkor biztosan fizetõs is... vagy max a cloud szolgáltalás lesz lóvés.
← ElőzőOldal 3 / 3