33
-
Cat 02 #33 "Hogy az-e vagy sem, az már lényegtelen. A lényeg az, hogy ÉLD A SAJÁT életed és ne egy virtuális valakiét! Mert pontosan ez a Sims buktatója! Minél életszerűbb, annál távolabb kell tőle maradni, mert IRL létezel és nem egy VR világba születtél."
tanultál a saját hibáidból, majd más is fog. -
#32 Ezt azért igy nem lehet mondani. Akkor be se kapcsold a számítógépet. Én játszok simsel (és mással is, Pl WOW) de csak mértékkel. Simán belefér egy élet mellé. Ismerek viszont olyat aki Call of Duty előtt ül minden nap nagyon sok órát, sőt olyat aki játék nélkül kockul egész nap a gép előtt /internet, chat, stb/. Szóval nem hiszem, hogy konkrétan egy játékra kellene ezt fogni. Aki kockul az kockul aki meg nem az meg a sims mellett sem. -
opeca #31 Az lehet, de nincs is igazi cél. -
dartois83 #30 Én is kipróbáltam, azaz letöltöttem az "idő előttit", mivel mind a két korábbi rész kedvencem volt a maga idejében....Nos, lehet hogy tényleg egy korábbi verzió lehet, annyit ugyan nem játszottam, hogy mindent pontosan végigvizslassak, de alig látok szemmel látható különbséget a már fél évtizedes 2. rész után. Ráadásul a karakterek nekem nagyon mangásnak hatnak, kevesebb frizura (gondolom majd ezt is idővel, jó pénzért be lehet szerezni egy kiegészítő megvásárlásával)....
Azért mégis örülök neki, még ha egy virtuális babaház is a játék, vannak benne klassz dolgok (pl. házépítés). -
tomcsa4 #29 Mikor unjátok már meg? Ez nem egy olyan fontos hír, ohgy időhöz legyen kötve. Nagyon unalmas már.
Lehet más nem akkora netfüggő, ohgy mindent mindenhol elolvasson. Jelzem, ez a hír amúgy sem életbevágó. -
#28 Jóreggelt SG, kéthetes hír :) -
polarka #27 Oh, mekkora tragédia! -
carlos05 #26 Hát nálam semmi baja sincs dvd5-nek szép vicces magyar fordítások, nemrossz game.. azért az elgondolkodtató h ezt megveszed eredetibe aztán még vegyél 3 év alatt 6-7 kieg. et. Én megvettem a 2. részt megjelenéskor... ugy gondoltam majd megveszem a többi kieg.-t is ha jön... szerencsére meg is áltam az alapgamenél.
Amugy tipikusan ugy van megcsinálva ez h sok kiegészítőt lehessen csinálni ehhez is. Szerintem év vége felé már jöhet is egy újabb lehúzás az ea részéről. Mellesleg jobban jár vele ha ő adja ki még kevesebb felé megy a pénzük.. hosszútávon több tízmilliót fognak ebből is eladni. -
tomcsa4 #25 Vagy kamuzott az EA. -
#24 "Csak a világ felét tartalmazza és egy város teljesen kimaradt belőle."
most lehet én tudom rosszul, de eleve csak 1 várost terveztek bele, nem ? ha igen, akkor mégis mi is maradt ki ? vagy csak "képben van" a cikkíró ? :) -
Czibu #23 most látom hogy az aláírásom pont ide passzol.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan... -
Czibu #22 nem csak a saját életedet játszhatod a simsben, hanem bárki mást eljátszhatsz és épp ez a poén. lehetsz egy csóró kéregető tolvaj trehány cigány is, de akár milliomos naplopó, vagy tolvaj politikus. bárkit eljátszhatsz anélkül hogy a saját bőrödön kellene tapasztalnod. Azt meg meg kell tanulni hogy egy ilyen játékba nem muszály sok időt belefektetni, akárcsak a Spore-ba, mert úgysem leszel előrébb. Rájösszvalamire ezt is lehet, így is lehet és a végén leesik hogy nem csináltál semmit. kopp -
Fbn Lx #21 KOPP
na ne -
#20 Érdekes felfogás, a legtöbben mindig azért sírnak ha rövid egy játék... -
#19 Lövöldözős játék singleben max 20 óra!
Sims? 500 óra és nincs vége... soha nincs vége. -
#18 Én meg a személyeskedő nagy arcú szindrómásokat unom, de nagyon.
Többit betűd emiatt el sem olvastam. -
tomcsa4 #17 Ha az operációs rendszereknél nem is, de ennél egyet értünk.
Tinman: Van, aki nem rajong a lövöldözős, belezős játékokért. Az ne játsszon? Akkor a sport porgrmaok is hülyeségek, hisz menjenek ki focizni élőben. Rossz a logikád, pontosabban önző vagy. -
pixx #16 Mindig is voltak, és lesznek olyanok (ebben az esetben kockák), akik valamit túlzásba visznek. Tudni kell határ vonalat húzni.
Sims-től függetlenül vannak olyan emberek, akik életüket a gép előtt élik, ha őket nem érdekli, szerintem mást se érdekeljen. Az ő élete, úgy rontja el, vagy teszi magát mindenki, ahogy akarja. Az ő döntése.
Amúgy lassan már van egy hónapja is, hogy felkerült a torrentre a játék, legalábbis én már május elején láttam. -
#15 Na és... ez szép és jó történet, na de unom már ezt a faszagyerek szindrómát, amikor idejössz és megmondod másnak hogy mi a frankó.
Szerintem elég szánalmas hogy egy játék kellet ahoz hogy rágyere milyen elcseszett az élteded. Mindanozáltal semelyik játékról nem mondható el hogy akkor én most a sims be az egyik simsé válok, ha meg mortal kombatot játszok akkor meg a nagy erős harcos. Szerintem a játékok mind ugyan azért vannak hogy szórakoztassanak, az meg maradjon mindenki egyéni szoc problémája hogy mennyire viszi tulzásba, a sims igenis egy szórakoztató játék, és szeritem a sikeressége is ebben rejlik, és nem abban hogy egy alternatív valóságot kínál. Már eleve ez a felfogás is kockaságot és igen nagy begyepesedést sejtet. -
#14 de tájékozott ez az sg -
#13 Nézd... anno a Sims 1.(!!!) amikor kijött, úgy vetődtem rá, mint Bruce Willis a rossz arcú Terror Pistára.
2 héten keresztül, minden áldott nap min 8 órát beletoltam. Majd egyik reggel arra ébredtem, hogy az életem pontosan ilyen. Egy betáblázott, berendszerezett dolog, ami kísértetiesen olyan, mint a Simeké.
Akkor ott azonnal leuninstalláltam a játékot és soha többet nem vettem elő, de ami a legszebb, hogy drasztikusan változtattam a szokásaimon is. Sokkal váratlanabb, kiszámíthatatlanabb, spontánabb lettem.
Ebből neked bizonyára az jön le, hogy ugye, hogy ugye? Micsoda egy fantasztikus játék ez a Sims.
Hogy az-e vagy sem, az már lényegtelen. A lényeg az, hogy ÉLD A SAJÁT életed és ne egy virtuális valakiét! Mert pontosan ez a Sims buktatója! Minél életszerűbb, annál távolabb kell tőle maradni, mert IRL létezel és nem egy VR világba születtél. -
nohea #12 Ja. Mert vki játszik, akár konkrétan ezzel, és mert szereti is esetleg, annak kizárt hogy mellette élete legyen. Narrowminded much? -
#11 Sims2 még mindig tarol az eladási listákon, szal nem okozott ez semmilyen kárt nekik...:) -
#10 Tegyük fel hogy letölteném a Sims 3-at. Viszont a büdös életben nem venném meg, még akkor sem ha nem lehetne letölteni. Akkor kérdem én, ezzel milyen kárt okoztam az EA-nek ha ugysem venném meg? Vagy talán a bizonyítványt akarják előre magyarázni? Ha esetleg nem lesz sikeres, akkor lesz kire fogni a sikertelenséget... Pedig volt tanulmány ami megállapította, hogy nem feltétlenül okoz kárt az illegális letöltés, sőt egyes esetekben még jó hatással is van a bevételekre. -
FoodLFG #9 ez jó hozzászólás volt -
#8 Getöláfj. -
#7 Ha az EA fizetne nekem, hogy töltsem le ezt a vackot, akkor esetleg megfontolnám. -
opeca #6 Nagy kaland.
Akine bejön úgyis meg fogja venni, mondjuk itt hozzátenném, hogy pl a Sims 2 még mindig 7-8000 forint, amit én mondjuk ennyi idő után egy kicsit kurva nagy pfoátlanságnak tartok. -
nohea #5 Ömm, tényleg félkész, de az már tényleg kb május közepe óta kinn van...a retail verzió az, ami vmikor 25ödike környékén bukkant fel - végülis mindegy, a hír frissességét nem befolyásolja, csak még kicsit pontatlan is. =3 Amúgy NAGYON jó, én elő is rendeltem és elvileg holnap megyek is érte (de lehet, hogy már ma). Szal, nemtom, SZEGÉNY EA mit aggódik xD aki meg akarja venni, az úgyis meg fogja. Pláne, hogy ha már egy félkész verzió ekkora ~sikert~ könyvelhet el. -
neoG #4 Csak azt tudnám, hogy megint ki számol ki ilyeneket, hogy X millió dollár kár keletkezett???A büdös rossebeket!Aki meg akarja venni, az megveszi, ha megjelnik.Aki meg le akarja tölteni, az meg akkor tölti le, mikor felkerül a netre! -
#3 Szerintem nem kell félteni őket, igaz ugyan hogy sokan letöltötték a Sims 2-őt vagy az Assassin's Creed-et, de azok taroltak az eladási listákon is.
Egyébként tényleg kint van már jó ideje, május 18-án bukkant fel az első. -
#2 több mint 1 hete kikerült már, szeretem az új és friss híreket -
#1 Ez történik akkor hogyha hónapokat kotlanak egy olyan játékon ami már készen van. Szerintem az EA csak magának köszönheti ami történt.