Idő előtt kikerült a The Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tanultál a saját hibáidból, majd más is fog.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Azért mégis örülök neki, még ha egy virtuális babaház is a játék, vannak benne klassz dolgok (pl. házépítés).
Lehet más nem akkora netfüggõ, ohgy mindent mindenhol elolvasson. Jelzem, ez a hír amúgy sem életbevágó.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amugy tipikusan ugy van megcsinálva ez h sok kiegészítõt lehessen csinálni ehhez is. Szerintem év vége felé már jöhet is egy újabb lehúzás az ea részérõl. Mellesleg jobban jár vele ha õ adja ki még kevesebb felé megy a pénzük.. hosszútávon több tízmilliót fognak ebbõl is eladni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
most lehet én tudom rosszul, de eleve csak 1 várost terveztek bele, nem ? ha igen, akkor mégis mi is maradt ki ? vagy csak "képben van" a cikkíró ? 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
na ne
Sims? 500 óra és nincs vége... soha nincs vége.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Többit betûd emiatt el sem olvastam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tinman: Van, aki nem rajong a lövöldözõs, belezõs játékokért. Az ne játsszon? Akkor a sport porgrmaok is hülyeségek, hisz menjenek ki focizni élõben. Rossz a logikád, pontosabban önzõ vagy.
Sims-tõl függetlenül vannak olyan emberek, akik életüket a gép elõtt élik, ha õket nem érdekli, szerintem mást se érdekeljen. Az õ élete, úgy rontja el, vagy teszi magát mindenki, ahogy akarja. Az õ döntése.
Amúgy lassan már van egy hónapja is, hogy felkerült a torrentre a játék, legalábbis én már május elején láttam.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Szerintem elég szánalmas hogy egy játék kellet ahoz hogy rágyere milyen elcseszett az élteded. Mindanozáltal semelyik játékról nem mondható el hogy akkor én most a sims be az egyik simsé válok, ha meg mortal kombatot játszok akkor meg a nagy erõs harcos. Szerintem a játékok mind ugyan azért vannak hogy szórakoztassanak, az meg maradjon mindenki egyéni szoc problémája hogy mennyire viszi tulzásba, a sims igenis egy szórakoztató játék, és szeritem a sikeressége is ebben rejlik, és nem abban hogy egy alternatív valóságot kínál. Már eleve ez a felfogás is kockaságot és igen nagy begyepesedést sejtet. <#szomoru1>#szomoru1>
Windows 7
2 héten keresztül, minden áldott nap min 8 órát beletoltam. Majd egyik reggel arra ébredtem, hogy az életem pontosan ilyen. Egy betáblázott, berendszerezett dolog, ami kísértetiesen olyan, mint a Simeké.
Akkor ott azonnal leuninstalláltam a játékot és soha többet nem vettem elõ, de ami a legszebb, hogy drasztikusan változtattam a szokásaimon is. Sokkal váratlanabb, kiszámíthatatlanabb, spontánabb lettem.
Ebbõl neked bizonyára az jön le, hogy ugye, hogy ugye? Micsoda egy fantasztikus játék ez a Sims.
Hogy az-e vagy sem, az már lényegtelen. A lényeg az, hogy ÉLD A SAJÁT életed és ne egy virtuális valakiét! Mert pontosan ez a Sims buktatója! Minél életszerûbb, annál távolabb kell tõle maradni, mert IRL létezel és nem egy VR világba születtél.
https://twitter.com/foodlfg
Akine bejön úgyis meg fogja venni, mondjuk itt hozzátenném, hogy pl a Sims 2 még mindig 7-8000 forint, amit én mondjuk ennyi idõ után egy kicsit kurva nagy pfoátlanságnak tartok.
Egyébként tényleg kint van már jó ideje, május 18-án bukkant fel az elsõ.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(