386
-
johny85 #386 nem tudja valaki hogy lehet a liftes részt átvinni,mindig lehullok ,nincs semmi?? -
johny85 #385 valaki tudja hol a mentés? -
#384 ja valami ilyesmi... -
#383 Bármikor lehet, viszont visszadob a legutolsó checkpoint-hoz -
#382 Közben is, a fejlesztő menüben ahol eleve megvehető fegyvereket ad, meg cuccokat, fejből nem tudom. :)
de a menüben van, lehet hogy csak chapterenként engedi asszem. -
johny85 #381 aham,de fegyvereket hogy lehet fejleszteni?
meg csak pálya vége után lehet fejleszteni? -
#380 Életcsomagokat vegyél fel, nekem automatán elhasználta ha az életcsik lemegy, nem hazsnáltam még manuálisan.
Fejleszteni érdemes, fegyverek-életerő-Blade mod, stb.
Ruhának lehet nem mindegyiknek lesz hatása, a legtöbb csak skin. -
johny85 #379 elég zuzós játék bár elég nehéz.
nem tudja valaki hogy, hogy lehet életet tölteni,az f-es energián kívül,pl főellenségnél ?
ha ruhát váltok ill veszek az változtat valamin?
mit érdemes fejleszteni?
thx -
janihunk #378 Saját:
-
#377 -
#376 lenne szives valaki feltöltené nekem csak a crack mappát?
véletlen a tüzfalam kiirtotta. :D -
#375 Hát így a játék vége felé be kell valljam ,hogy csalódás az produktum. Az átvezetők jók azzokal nincs gond de maga a játék hamar unalomba fullad, ugyanaz az 5-6 fajta ellen jön, ugyanaz az ismétlődő harc szobáról, szobára, egyedül a Boss harcok nyújtanak némi felüdülést de azok sem sokat. Ha nem lennének a nagyszerű, látványos átvezető videok már biztos, hogy félbehagytam volna. -
#374 Metal Gear Solid 5:Ground Zeroes 2014. március 18-án jelenik meg PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra.
És lesz a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
"Hideo Kojima a Twitteren árulta el, hogy nagyságrendi különbség lesz a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes és a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain méretei között: a március 18-án érkező prológus a The Phantom Pain térképének csak egy kis szegletét mutatja majd be, utóbbi "több százszor nagyobb" játéktérrel várja a rajongókat."
-
#373 Mind2? lemaradtam valamiről? :D
én csak az 5-ről tudok :) -
#372 Kiadják mind2 új MGS-ot xbox-ra.
PC kérdéses.
Csak a 4. volt only ps3. -
#371 Kifogják-e. :D -
#370 MGS sorozat az a playstation-re összpontosít. Rising egy külön álló rész, gondolom azért jött xbox 360-ra és pc-re is. bár most hogy jön a next genes xbox nem tom kiadják-e arra is az 5-öt -
#369 miféle ps game? -
#368 Ne sírjatok, hanem inkább örüljetek hogy megjelent pc-re. Ez egy ps game, és az is marad kb. Azért Gray Fox is jól nyomta az egyben! aki szerette az első részt az tudja miről beszélek :) -
#367 Hihetetlen azért, hogy x perc harc után mindig jön 2x perc rádiózás. Átvezetőkkel nincs gond azok többnyire akciósak, de ez a rádiózás kimerítő. -
#366 Ahogy sejtettem blade mod-ban gáz egérrel hadonászni. Később ebből még sok szopás lesz, mikor pl célozva kell suhintani egy adott szögben a kardunkkal. -
#365 MGS 1 mindent visz szerintem -
mester1987 #364 Köszi, akkor benéztem. -
#363 Hát igen, az elég macerás nekem is.
Beszarás azért ez a játék, Raiden szétkaszabolt egy helikoptert :D -
#362 Az energiatöltő egyébként úgy működik, hogy csak elég ha be van rakva a slot-ba, automatikusan elhasználja, ha lemegy teljesen az energiája, nem kell figyelgetni, hogy na, már csak 1 cm energiám maradt, használjunk egy töltőt
Egyik nagy bajom volt a sub weapon-ök használata a játékban, nagyon frusztráló volt,hogy be kell lépegetni a menübe, holott a d-pad-dal simán shortcut-ra lehetett volna őket rakni, billentyűzetről nem is beszélve. ezért alig alig használtam pl gránátokat,rakétavetőket,mert nem volt kedvem a nagy hajcihőben a menüben kotorászni -
#361 Á megvan, előbb be kell pakolni a slotba majd q. Tiszta Dark Souls, itt sem nagyon kötik az ember orrára a dolgokat, pl. most vettem észre, hogy van millió 1 kombó :) -
#360 Mivel lehet harc közben javítani a cuccokat, mert szedem felfele a javítókat csak hát jó lenne őket használni is. Azért az látszik ,hogy nem a bill+egér kombó a legmegfelelőbb erre a játékra. -
#359 A 3. rész a legjobb ebből a szempontból,mert abban nem sok olyan átvezető van amiben nincs akció vagy valami látványos jelenet. A 2. rész annyira el volt húzva a hülye codec beszélgetésekkel,hogy katasztrófa -
#358 az szerintem a legszarabb, az 1-3 a legjobb, utána 4. és végül a 2. rész.nekem megvan HD kollekció, csak az első rész hiányzik... -
#357 Nekem tetszett.
A végén az a legjobb mikor már legyengül és feldühítik és elkezd aprítani. :D
Meg a helikopterleszállónál a kedvencem a dagadék, az nagyon kemény jelenet. -
#356 Nekem már a MG 2 is bőven sok volt :) -
#355 nekem még megvan az kurva ingyombingyom. :D -
#354 Az a baj, hogy ebben a játékban a sztori egy agyfasz :) -
#353 Szerencséd, hogy nem Metal Gear Solid 4 hosszúságúak :D Pl abban az ending, onnan,hogy utoljára az irányítót meg kellett nyomni, 1 óra átvezető a stáblistáig :D -
#352 Ilyenek a MG-ek, erre számíts a történet lesz a fő dolog, a harc amolyan köztes elem, a végefelé szinte csak bossfight. -
#351 Állat ez a játék csak marhára sok a video, eddig több mozizás volt, mint játék. -
#350 Szerintem jó lett! :D -
#349 Raktam be párat gyors az elejéről! -
#348 Huh az kurvagáz lesz. :D
lekopik majd az egérpadom mire végigviszem. :D -
#347 a játék valós mérete kb 2.5-3gb, a többi film.