29
szerintetek melyik a legcsajosabb okostelefon mostanság?
-
Landor #29 webnyeremeny.hu -
wahquarch #28 Ahogy néztem nem csinálja rosszul a munkáját az említett hölgy.
Lehet hogy érdemes lenne egyszer meghallgatni hogy mit tud:) -
riddin #27 Megnéztem, valóban lehet nyerni az oldalon telefont, meg van valami imázstréning is, de azt nem tudom pontosan mi, lusta voltam elolvasni:).
-
madenta #26 Nyerj egyet! Manapság sok oldalon lehet nyerni, valamelyiken biztos sikerül.
Legutóbb azt hiszem a rexona.hu -n láttam, de keress rá gugliban:)
-
#25 -
#24 Legtöbb csajnak nem jön be az iPhone, túl nagy az apró kezüknek :) Legalábbis én ezt szűrtem le az ismerettségi körömben elvégzett felmérés alapján :)
Összesen 1 lányt ismerek aki használ, de neki akkora lapát kezei vannak hogy félek tőle :P -
Landor #23
-
#22 itt nem fért volna el -.- -
F1re #21
-
#20 Én ilyet vettem a volt barátnőmnek még tavaly nyáron... :/
-
#19 természetesen, szívesen segítek bármiben:D -
#18 Ultrazsír. :DDDDD -
#17 avagy:
-
lotifutilany #16 hát azért olyat nem vennék,de ez az ericcson w595 jó lehet.... -
#15 vegyel Paris Hilton fele eldobhato mobilt. (ala SP) -
#14 ő majd elmondja D: -
idamaria #13 béna vagyok, nem tudom, hogyan kell a profilomban galériát csinálni -
#12 telitalálat, pedig én tudom a választ. -
idamaria #11 most akkor tényleg nem segít nekem senki, míg nem küldök képet? :) -
lotifutilany #10 nekem is tetszik ez a sony ericcson w595,ráadásul rázásra számot vált zenehallgatás közben,hallottam hogy lehet nyerni egy ilyen telót is,csak nem tudom hol....... -
kulinka #9 Az iphone az tényleg jó csak ne lenne olyan drága. :S -
mephi666 #8 aki nem ismerős ph-n, annak ajánlom hogy keresgessen ott régi cikkek között hello kitty-s és egyéb ótvar kínai mobilok között... garantáltan sírvaröhögős órákat eredményezhet :)
ízelítő :) ezen meg garantáltan mindenki besír, ha elolvassa... -
#7 -
idamaria #6 a hello kitty-s büntet! igen, az iphone nagyon jó, de nekem nem elég csajos. amit a kulinka említett, arról mi a véleményetek, fiúk? :) -
#5 raksz magadról képet, adunk tanácsot -
kulinka #4 Nekem a Sony Ericsson W595, rózsaszínben tetszik :) -
#3 szép is, okos is, csajos is:
-
mephi666 #2 tessék:
-
idamaria #1 valami csini mobilt keresek, ami nemcsak szép, hanem 'okos' is... van valakinek ötlete?