5661
-
#52 A régi Zoey kéne, sztem csak új kinézettel. Tök Rambós nem? :DD
-
hiper KOCKA #51 Sztem egy bottal sokkal nehezebb, én is próbáltam legnehezebben velük. Kb. az volt h megálltak lövöldözni, körülvették őket a zombik és leálpolták őket 10 mp alatt. Utána mehetsz egyedül míg fel nem élednek. Ezen kívül nem dobálnak molotovot meg gránátot sem és semmi mást nem használnak csak lőnek.
Max normálon v legfeljebb adv.-en érdemes tolni velük. -
#50 Szerintem is. De nekem Zoey is bejött :) -
#49 Szerintem aranyos. -
#48 Úristen, hogy néz ki a csaj a plakáton. Ezt nem tehetik meg, hogy lecserélik a gyönyörű Zoey-t, egy ilyen csúfságra. -
#47 egyébként sztem nem szükséges a topik, simán írhatna mindenki az 1. topikjába, úgyis a 2-n lesz a hangsúly, az 1. már felejtős a Valve részéről
új borító:
:D -
Neoncsoves #46 god modedal én is ^^ -
#45 Ja, csak a botok úgy lőttek, mint Ed Harris Sztálingrádban :D
(Ellenség a kapuknál, ha valaki nem érti) -
#44 Jó van -
#43 Aha, köszönjük, te tényleg nagyon jó vagy. :-) -
#42 Remélem a dobozkép új lesz, mert ez ugyanaz szinte. -
#41 plz tolj már egy gameplayt ahol botokkal 0damage-el kitolod éppen az egyik pályát, kíváncsi lennék rá köszi -
#40 láncfűrész? látszik h ezek sem olvasták Max Brooks féle Zombie Survival Guide-ot... láncfűrésszel nem hadonászunk, odacsalja a hangja a város összes zombiját! -
MrAndree #39 Nyilván, de aki experten indít és úgy kezd, hogy agyatlan hent az meg is hal igen hamar... -
Rundstedt17 #38 Tudod a gamer piac már csak ilyen lesz még ebből 3 is:D..minden szarból széria lesz már divat:D -
#37 A csajszi ari :D -
#36 :D tényleg -
#35 Nem egy pályát kivittem 0 damage-el experten botok társaságában... ha hiszed ha nem. Aki 15 mp után holtan hever a sarokban az kib* debil nemhogy l4d-hez hanem úgy ált. az fps-ekhez is. -
karmacoma #34 Mikor hallottam, hogy lesz kettő, akkor röhögtem haverral, hogy ebből preorder lesz. De most láttam a videókat és nagyon gáz. TF2 support után annyit vártam, hogy kb ennyi kerül még be 1-2 év alatt, mint ami ebben futtában összehányt izében szerepel majd. Úgy lenne korrekt, ha csinálnák az új motort a HL-hez, azt megkapná egy L4D 2, és pár éven belül megjelenne. Nagyon sok olyan dolgot el tudok képzelni még a koncepción belül(Járműves részek, komolyabb csapatmunkát kívánó, összetett feladatok, stb...) ami nem fér bele egy kiegészítésbe, de a jelek szerint semmi igazi változás nem lesz. Kár érte. Eddig egy Valve játékért megérte fizetni... -
MrAndree #33 Ugyan menj már egy kört experten és majd meglátod mennyire "agyatlan hent" amikor 15 másodperc után holtan heversz az egyik sarokban.
Amit a HL-ről mondtál azzal viszont nagyon egyetértek, engem is rohadtul bosszant, hogy már öt éve kijött a HL2, de lassan az episode 2 is két éve és azóta képtelenek összehozni egy nyamvadt 5-6 /vagy inkább 3-4/ órás epizódot amikor elméletileg az egész epizodikus szarságnak az lett volna a célja, hogy így majd gyorsan lehet kiadogatni őket és nem kell éveket várni. Ennyi idő alatt már a HL 3 kész lehetne rég... -
#32 nem játszottál vele.. nem agyatlan hent -
gregtom6 #31 Hát akkor ez pech, mert én 10k-t tuti nem fizetek érte... -
#30 A hl világát egyszerűen nem tudták az orange boxxal se elfogadtatni a konzolosokkal, mindenki codra, gearsre meg halora folyatja a nyálát, csak pc-n meg nem lehet megélni 2009-ben -> maradt az l4d. -
gregtom6 #29 Hidd el, ha rajtuk múlik, elhúzzák még pár évig a hl-t, mert:
-ez a jövedelmezőbb, és egyszerűbb megcsinálni
-pénz beszél, pedig van nekik elég...
Amúgy meg anno még mondták is, h most a l4d-re van állítva majdnem mindenki, és emiatt húzták el hl-t, és mondták, h szilveszter előtt lesz több infó hl-ről. És tessék, június, és semmi új hír nincs, meg azt is mondták régebben, h már le akarják zárni a hl-t. Ennyi, az a széria meg fog halni, ha náluk marad...Majd készül az is több tíz évig, mint a Duke... -
#28 attól, hogy neked nem jön be, még rengetegen szerethetik a Left 4 Dead-et... és igen, ez egy agyatlan hent, kattintgatás. Ami mégis kib*szottul élvezetes Ez van :D
Biztos vagyok benne, hogy a HL-al is tökölnek... nem hinném, hogy az egész valve pont ezen dolgozik. Hiszen egy ilyen cuccot egyszerűbb legyártani, mint egy történetorientált fps-t -
gregtom6 #27 Ja és még annyit, hogy kedvenc cégem volt régebben a Valve, de kezdem megutálni...
Most nem azért, de kinek jó, ha adnak egy közönségnek szánt agyatlan hent fps-t, amibe se mesterséges intelligencia nem kell, csak kattingatás? A Valve már megszedte magát, de adja ki ez is az only multi játékokat, nulla történettel(na jó, ovodás egyszerűségű sztorival)
HL-al tökölni kellene, ehhez meg csak összedobnak 5 új pályát, meg 4 szereplőt lemodelleznek....szánalmas... -
#26 -
BAk3R #25 újabb infók:
# A lőfegyverek mellett olyan extrákkal is öldökölhetünk, mint a fejlesze, a serpenyő, a baseball ütő, vagy épp a láncfűrész.
# Az elődben már megismert auto-rendező továbbfejlődik, képes lesz az időjárást, az effekteket, az élőholtak helyzetet és támadási stratégiáját, de még egy picit a helyszínt is megváltoztatni.
# Új helyszínek, boss zombik, tárgyak és fegyverek.
# Új pályák mind a kampány, mind a Versus, mind a túlélő módhoz.
ezt az újabbozást nyilván az első részhez értik, hát még szép, hogy nem az első kampányaival dobják piacra..de azért ez így akkor is karcsú 2. résznek. -
#24 jólesz jólesz -
gregtom6 #23 Na ez az a szar, ami miatt nem készítik a Half Life 2 Episode Three-t. A kukába vele, meg az előző résszel is.
Hát ennek a játéknak semmi értelme, h 2. része is legyen. Melyik hülye képzelte ez ezt így????? -
#22 A 4. arc egy Scout! -
#21 Tuti nem fogok még egyszer kiadni 12 ezer forintot egy ilyenért... Az első még mindig nincs kész, de már jön a 2. része. Se SDK (csak beta), se Source TV, a Lobby system még mindig szar és bugok is vannak még bőven. Ráadásul az ember valami TF2 szintű updateket várt, erre volt egy DLC, de az se hozott nagy felüdülést.
BTW: Már a megjelenés óta játszom.
Jó, oké, hogy vannak benne újítások, de ez még kevés egy új játékhoz. Adják ki inkább egy kiegészítőként 5 ezer forintért azoknak, akiknek meg van az alap. Vagy ha mindenképp ki akarják teljesbe, akkor még egy évet várjanak már, nehogy megint 4 Campain legyen össz-vissz.
Mellesleg nem csodálkozom, hogy jön a folytatás, mert a L4D igencsak ott volt az eladási toplistán CSAK a dobozos verzióval! És a Steamen eladott példányok számáról fogalmunk sincs.
Szerintem meg fogom venni, de csak akkor ha adnak ki rá valami jó kis szaftos akciót Steamen, addig meg el leszek a többi ősszel kijövő játékkal. Pl a Modern Warfare 2 -
#20 és Eminem xd -
#19 Tony Montana, Whoopie Goldberg, Rick Ross, és ... "random redneck" ?
wut -
#18 ooo big fat modafaka lesz az én emberem :D -
-
#16 Alapvetően nekem tetszett a demo alapján, és meg is vettem volna ha lemegy az ára jobban, de most már tuti nem veszem meg. Egyébként a Valve-tól legalább pár új pályát vártak volna az 1-el játszók, legalábbis ezzel sírják a tele a fórumokat.. furcsa, hogy ezt a DLC-t(másnak nem nevezném) pénzért, új játékként akarja kiadni. Ha ez is 12k lesz vagy 10 akkor tuti nem veszem meg és várni fogok, hogy menjen le az ára. De addigra meg lehet jön a 3. :D -
#15 Na ez meg a másik, akárkit kérdeztem, mindenki ezt mondta. Persze olyanokat kérdeztem akik megvették.. :p -
#14 Legelőször nekem se tetszett, de miután elkezdtünk haverokkal együtt játszani, onnantól már nem csak egy esztelen lövöldözős játék volt.
Olyan játék ami elsőre nem biztos hogy bejön, de minél többet játszol vele, annál jobban meg fog tetszeni. (bár ez lehet csak nálam van így :-) ) -
#13 A videó alapján tetszik, de nem fogok fizetni érte az már biztos :) Az 1el se nagyon játszok... kicsit uncsi :)