5661
  • terribad
    lesz olyan pályarész ahol mindent riasztós autók meg hasonlók vesznek körül és muszáj lesz használni őket, ha nem tartod alapból szórakoztatónak :P
  • MrAndree
    Azért ezekből a videókból is kiderült, hogy a közelharci fegyverek bevezetése nagyon értelmetlen ötlet volt.
  • BAk3R
    itt is fojtatódik az videóözön
  • terribad
    http://www.gametrailers.com/game/left-4-dead-2/11391
    4 új video, végre nem konzolos szerencsétlenkedés
  • Rage47
    ha vki nem vágja az angolt
    link
  • MrAndree
    Interjú
    Azért ezt érdemes elolvasni.
  • Rage47
    én megláttam képeken és előrendeltem anno:D
  • böröczk
    cam footage

elég ratyi a minőség, de a lényeg megvan
  • MrAndree
    A Doom 3 óta nem aprítottam láncfűrésszel zombikat. :)
  • böröczk
    láncfűrészt szerintem előszeretettel fogják alkalmazni, nekem tetszenek a nappali pályák, végre : D
  • jackcsabi
    Ez nem így megy, hogy megszokja az ember. Egyböl bejött tf2 mikor elkezdtem játszani vele :) Persze nem mindenki szeretheti ugyan azt.
  • Prince23
    Én máshogy vélem:) Lehet te azért vagy így vele, mert biztos áll mögötted vagy 25 óra játékidő, és megszoktad.
  • jackcsabi
    Nekem személy szerint tf2 sokkal jobban bejön, amúgy meg nem hasonlítható össze a két játék.
  • Prince23
    Persze, én a stílusra értettem mindent... jóhogy szebb lesz l4d 2, mint a tf2.
  • tototto
    igen mivel ugyanazt tartalmazza mint az első rész, mégjó hogy azt várom hogy adják olcsóbban ha nem is ingyen, vagy minimum egy 50%os kedvezmény annak akinek megvan az első rész (ez nem több mint egy GOTY verzió, vagy egy TF2 update ami ugye ingyenes)
    ezt egy mod formájában megtudná oldani egy kezdő modder csapat tökingyen, de szerintem megis fogják, valve meg bekaphatja
  • jackcsabi
    Akkor ne hasonlítsd a 2 grafját, mert nagy a különbség :)
  • Prince23
    Nem nagyon :D max 2 órát toltam tf2-őt, amikor steamen ingyen volt pár napja. de nem jött be...
  • jackcsabi
    Ezt komolyan gondolod?:) Játszottál te tf2vel egyáltalán?:)
  • Prince23
    Kissé nagyon TF 2-ős a külleme a grafnak... túl rajzos
  • Bence94
    inkább az episode 3-mal foglalkoznának! nagy képpel mondták azért csak episode-ok vannak mert így hamarabb kitudjuk adni! half lifeot ennyire félbe hagyni...
  • Fenrir
    Ez tényleg inkább max. egy dlc és nem egy folytatás a gameplay videók alapján. Szinte semmi új dolog nincs benne.
  • Blacksheep333
    Azért remélem, hogy a HL3 már egy újabb motorral fog kijönni, szebb grafikával.
  • Prince23
    Grafikai modnak, DLC-nek fogható fel eza rész... ilyenkor azt tudom mondani, hogy bánom, hogy megvettem az első részt. 1 év után már kijöjjön? ez pofátlanság. Most gondolj bele, azokra, akik májusban vették mega játékot, mekkorát szívnal most... alig félév nekiek és jöna folytatás. ráért volna ez 2010 nyarán is... bízom benne hogy bejelentik, a valvésok: "Fiúk, lányok késni fog a l4d 2 a half life 3 fejlesztése miatt!" :)

ettől még egy modder is 2 hét alatt csinál neked 10 fasza kampányt...
  • BAk3R
    l4d 2 gameplay

nappali környezet elég furcsa..plusz alig van ujdonság, ennek simán dlc-nek kellene lennie...
    meg serpenyőt meg ilyen buziságokat ki fog használni ha van végetelen pisztoly?
  • terribad
    mire számítottál? adják olcsóbban mint az elsőt amikor több tartalom lesz benne (ráfordított időtől függetlenül)?
  • Narxxis
    Haha, tényleg, az árat nem is néztem... asszem ezt se veszem meg, de legalábbis várok vele.
  • Prince23
    Nem semmi ár, pofátlan valve!
  • jackcsabi
    Ezt pont fordítva akartam :d Na az a lényeg hogy ez szánalmas...
  • jackcsabi
  • Narxxis
    EA???
  • tototto
    hát VICC
  • Rip
    Azért a kínosabb kérdéseket nem merte feltenni. Meg egyébként is elég fura volt ez a riporter srác :)
  • terribad
    http://www.shackvideo.com/?id=14517
  • Blacksheep333
    remélem L4D2 -őt se... Dolgozzanak még rajta!
  • Narxxis
    Nem bizony.
  • MrAndree
    Akkor idén már nem látunk episode 3at...
  • gregtom6
    Na a l4d2-es interjúnak vége van...De van más helyette. HLról nem sok szó esett, csak annyi, h az évfordulójára jön a l4d2...
  • gregtom6
    Az E3-ról Los A.-ból egyenesen:)
    Doug Lombardi beszél...
  • gregtom6
    Üdv.
    http://e3.gamespot.com/live.html?tag=live-schedule
    élő lözvetítés a l4d2-ről.
  • Prince23
    Vándorló boszorkány LOL