5667
-
TF2nél elég volt 5000 aláírás :) -
Rundstedt17 #137 10ezer ember???semmi.például ott volt a Boll elleni petició 350 ezer ember aláírása sem ért semmit... -
TF2-nél is változtattak a nyomás hatására:p -
Szerintem nem. Meg a kapitalizmus idejét éljük. Itt a profit a legfontosabb, és nem az emberi érzelmek. -

-
BAk3R #133 a l4d 2 boycott group tegnap este óta szimplán 1000 fővel nőtt, ez ha így halad tovább nem hiszem h a valve figyelmen kívül hagyhatja..bár ki tudja. azért a lassan 10k ember már tényező sztem. -
Pio #132
-
Nekem nincs bajom ezzel a játékkal, tetszik hogy nappaliak a pályák, a zene is tetszik (ez a hegedüs is tök jó és hangulatos) az a bajom csak vele hogy ezért most fizettetni akarnak... ha 50%al olcsóbban kaphatjuk akkor talán megveszem... -
Rundstedt17 #130 Még jó majd 2ezer ember miatt felfüggesztik?:DD -
Rundstedt17 #129 2120 Total Signatures
ez aztán sok:D.....
a világon 2 ezer ember........:DDDDDD...
nagy nulla. -
vagy a tf2 updatek is fizetősek lesznek ezután :) -
Úgy is kiadják, nem értem a lázongást, max elhónapolják áprilisra, de úgy is jönni fog a l4d 2, sztem -
-
köcsög oroszok d:
-
-
Azért írtam is, hogy másra nem látok esélyt. Mocskos Valve. -
Egy achievement egy 1.5 éves játék frissítésében azért nem egy kategória egy bejelentett több millió dolláros projecttel (karácsonyi előtti tv/utcai reklámok már le vannak foglalva ilyentájt), ezt nem lehet csak úgy lefújni.
Ráadásul konzolon nem tudod megcsinálni a kedvezményt, akkor ők is elkezdenének háborogni, pedig eddig csak a csórópcs arcok sírása hallatszik, ami még elviselhető nekik, már nem innen jön az eladások java. -
TF2-nél már meghátrált a Valve, szerintem itt is létrejöhet egy kompromisszumos megoldás, pl. akinek megvan L4D az 50% kedvezménnyel veheti meg a másodikat. Még így is rablás, de másra nem látok esélyt. -
nah
inkább elteszek rá mostantól minden hónapban 2000ftot, csak csinálják, legyen vmi új :) -
Légyszi mindenki írja alá ezt! -
Igen! :D -
hiper KOCKA #117 Valve válasza:
Dear Louis
I'm Francis. I hate letters. I hate arrogant people. I hate pretentious boyz. I hate you and i hate all of you requests.
Thanks for understanding,
Francis
-
Az New Orleans miatt, jazz, stb -
Ennyire ellene vagytok a második résznek? :D
-
fura zenék vannak a 2-ben...:S mikor megszólal a hegedű..:S -
XDDDD -
ezt gondolom kapásból törölték:D -
Gondoltam küldök egy kis levelet a valvenek 
Feladó: Heffi <*******@citromail.hu>
Címzett: VALVe <[email protected]>
Tárgy: We need more weapons, maps and helpful people to fight the zombie hordes! Please Help!
Fontosság: Sürgős levél
Hi Valve, I'm Louis.
Do you remember me? I'm from the first L4D. Yes? Remember me?
So, i want to say i don't like that you are doing with L4D2!
Please, give us L4D2 for free as a DLC, we don't have any money, coz we are at the bottom of the zombie invasion!!!
I want MY PEEELSS BAACK!!! Please HELP!
Thanks for understanding, Louis.
-
Ejha, nem gondoltam, hogy ennyien leszünk:D -
BAk3R #109 helyes, gyűljünk csak. -
Én is bentvagyok :) -
Csatlakoztam. -
BAk3R #106
a boycott l4d 2 group-nak már több, mint 8000 tagja van.. -
-
az biztos :D -
BAk3R #103 :D -
Serpenyővel agyonverni a tankot, az az igazi expert! -
MrAndree #101 Az lehet. Poénnak tényleg jó lesz, két nappal a megjelenés után tele lesz a youtube olyan videókkal ahol négyen serpenyővel osztják a zombikat. :) De normális játék esetén mindenki maradni fog a fegyvereknél. -
BAk3R #100 az lehet, de war idején, vagy ha experten szeretnéd teljesíteni majd a pályát, biztos nem serpenyővel fogsz menni. -
láncfűrésszel jobb lesz -.-
am zoey helyett tényleg egy rondaság van, pedig jó segge volt az egyben :(