5667
-
MrAndree #178 A serpenyő arra jó lesz, hogy kb. két nappal a megjelenés után tele lesz a youtube videókkal amiben serpenyővel ölnek tankot vagy azzal viszik végig a kampányt meg ilyenek... -
kurva értelmes/érdekes :/
meg a videóból is látszott h a baltának meg a serpenyőnek kb semmi értelme...szórakozni jó lesz azért -
lehet találni újfajta gyulladós lövedékeket :S -
am a z9ombik miért gyulladnak fel ha kilövöd őket? :| -
ha 50%-os kedvezménnyel adnák, akkor rendben : D No meg nem 20%-os renováció, hanem legalább 80%... -
új ingame-k -
de ez így akkorsem fair
-
talán. -
jó lösz ez..
-
-

-
Left 4 Dead 2 csak PS3-ra!
:D -
MrAndree #166 Hát végülis mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e újra teljes árat fizetni egy kiegészítőért... -
-
van fölösleges idejük :) -
http://www.totall4d.hu/hirek/2009-06-11_interju_a_bojkottalokkal/ -
tyűha -
Én sem létem be, nem is fogok, steamen nem szeretek sok groupokba csatlakozni, még ha hívnak is haverék ezmegamaz klubbokba, nem fogadom el.:) -
mint nap
én kiléptem és megveszem a gamet, mert kell a minőségi szórakoztatás. szopjanak le mind a 20 ezren :D -
És ez nap mint nap, mint nap nőni fog :D -
BAk3R #158 azóta már majdnem 17k tagja van. -
Attól függetlenül én imádom ezt a zenét :) -
Pio #156 Ez a zene mondjuk tényleg egy csöppet agyonhasznált :D -
"Why do people always put the same song on their videos." Ezt én is meg akartam kérdezni:) -
Lies 4 $$$ -
:D:D Bojkott -
BAk3R #152 nem ezen megy a vita, nem a pénzről van szó, hanem arról, hogy mindenki egy következő dlc megjelenését várta, ingyenesen, nem ezt. -
Rundstedt17 #151 Népszerűsége meg van hozzá.Mi kell még? -
Abban ne legyél ilyen biztos :) -
Rundstedt17 #149 Megéli,a pc piac már csak ilyen végtelen szériák sora:D -
Engem ne azonosíts olyannal aki mindent warezol. Van egy csomó eredeti játékom, egyszerűen ennyi pénzt ennyi munkáért nem fogok adni. A felháborodás meg nem alaptalan és nem egy marék ember részéről történik. Én a nyakamat merem rá tenni, hogy a TF2 még akkor is jobban fog fogyni mikor a L4D már a 4. kiadást fogja megélni, ha megéli egyáltalán. El lehet gondolkozni, hogy miért. -
PunkZoli #147 postalt csinálnak a gameből.. ez egy az egyben ugyanaz -
Rundstedt17 #146 "Én meg megyek tört szerverre és megvárom amíg 4ezerért hozzájuthatok és ha addig jönne megint egy újabb rész amit teljes áron akarnak eladni akkor azt is letöltöm és tört szerveren fogom játszani. Ezt játszhatjuk addig amíg a Valve rá nem döbben, hogy saját magát hugyozza szembe az ilyen lépésekkel.Az EA hatalmas veszteséget könyvelhetett el ennek az üzletpolitikájának köszönhetően. Kíváncsi leszek az L4D 2 eladási statisztikáira."
Baromság,egyik cég sem hülye,mind ugyanolyan üzletpolitikával rendelkezik.Ha bővíthető a játék akkor minden egyes bővítést jó pénzért adnak:
EA-sims kiegészítők
Valve-most ez
Blizzard-wow kiegészítők
Igazából kalózduma hogy ilyen meg olyan drága ők amúgysem vennék meg a játékot,aki meg szokott venni pc gamekat ígyis úgyis megveszi.Kalóz meg vergődik és próbálja igazát terjeszteni -
#136 #138 Úgy legyen! -
Senki nem akarja, hogy felfüggesszék. Én legalábbis biztos nem. Itt azon megy a vita, hogy egy teljes árú játékként adják-e ki. 12ezer Ft-ot max az fizet aki kőgazdag vagy nem vette meg az első részt.
Én meg megyek tört szerverre és megvárom amíg 4ezerért hozzájuthatok és ha addig jönne megint egy újabb rész amit teljes áron akarnak eladni akkor azt is letöltöm és tört szerveren fogom játszani. Ezt játszhatjuk addig amíg a Valve rá nem döbben, hogy saját magát hugyozza szembe az ilyen lépésekkel.
Az EA hatalmas veszteséget könyvelhetett el ennek az üzletpolitikájának köszönhetően. Kíváncsi leszek az L4D 2 eladási statisztikáira. -
Na valve visszaküldött egy választ a levelemre:
Feladó: [email protected]
Címzett: Heffi <*******@citromail.hu>
Tárgy: Thanks for contacting Valve ...
Érkezett: 13:46
Thank you for contacting Valve.
Your message has been received, however, due to the sheer volume of email we get on a daily basis we may not be able to personally respond to your inquiry.
If you are looking for information about Valve products, check out our website at http://www.steampowered.com
For support information go to http://support.steampowered.com
-VALVe
Nagyon elfoglaltak, de azért szegény Louisra több figyelmet fordíthatnának :( -
Pio #142 Azt se feledd, hogy a TF2nél teljesen megmaradt az új rendszer is, csak visszahozták a régit is egy könnyített kiadásban. -
Na hát az is igaz :) Bár én nem hiszek benne hogy az aláírások miatt változtatnának az álláspontjukon... TF2-nél is meglepödtem... -
Pio #140 Csakhogy ott egy fillérükbe nem került a változtatás, itt meg buknának vele néhány millió dollárt ;-)
2 és fél millió L4D-t adtak el csak boltban és ki tudja még mennyit steamen. Ehhez érdemes viszonyítani az aláírások számát. -
1. videó.
Riporter = VALVE