5661
-
#172 de ez így akkorsem fair -
#171 talán. -
#170 jó lösz ez..
-
#169 -
#168 -
#167 Left 4 Dead 2 csak PS3-ra!
:D -
MrAndree #166 Hát végülis mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e újra teljes árat fizetni egy kiegészítőért... -
#165 -
#164 van fölösleges idejük :) -
#163 http://www.totall4d.hu/hirek/2009-06-11_interju_a_bojkottalokkal/ -
#162 tyűha -
#161 Én sem létem be, nem is fogok, steamen nem szeretek sok groupokba csatlakozni, még ha hívnak is haverék ezmegamaz klubbokba, nem fogadom el.:) -
#160 mint nap
én kiléptem és megveszem a gamet, mert kell a minőségi szórakoztatás. szopjanak le mind a 20 ezren :D -
#159 És ez nap mint nap, mint nap nőni fog :D -
BAk3R #158 azóta már majdnem 17k tagja van. -
#157 Attól függetlenül én imádom ezt a zenét :) -
Pio #156 Ez a zene mondjuk tényleg egy csöppet agyonhasznált :D -
#155 "Why do people always put the same song on their videos." Ezt én is meg akartam kérdezni:) -
#154 Lies 4 $$$ -
#153 :D:D Bojkott -
BAk3R #152 nem ezen megy a vita, nem a pénzről van szó, hanem arról, hogy mindenki egy következő dlc megjelenését várta, ingyenesen, nem ezt. -
Rundstedt17 #151 Népszerűsége meg van hozzá.Mi kell még? -
#150 Abban ne legyél ilyen biztos :) -
Rundstedt17 #149 Megéli,a pc piac már csak ilyen végtelen szériák sora:D -
#148 Engem ne azonosíts olyannal aki mindent warezol. Van egy csomó eredeti játékom, egyszerűen ennyi pénzt ennyi munkáért nem fogok adni. A felháborodás meg nem alaptalan és nem egy marék ember részéről történik. Én a nyakamat merem rá tenni, hogy a TF2 még akkor is jobban fog fogyni mikor a L4D már a 4. kiadást fogja megélni, ha megéli egyáltalán. El lehet gondolkozni, hogy miért. -
PunkZoli #147 postalt csinálnak a gameből.. ez egy az egyben ugyanaz -
Rundstedt17 #146 "Én meg megyek tört szerverre és megvárom amíg 4ezerért hozzájuthatok és ha addig jönne megint egy újabb rész amit teljes áron akarnak eladni akkor azt is letöltöm és tört szerveren fogom játszani. Ezt játszhatjuk addig amíg a Valve rá nem döbben, hogy saját magát hugyozza szembe az ilyen lépésekkel.Az EA hatalmas veszteséget könyvelhetett el ennek az üzletpolitikájának köszönhetően. Kíváncsi leszek az L4D 2 eladási statisztikáira."
Baromság,egyik cég sem hülye,mind ugyanolyan üzletpolitikával rendelkezik.Ha bővíthető a játék akkor minden egyes bővítést jó pénzért adnak:
EA-sims kiegészítők
Valve-most ez
Blizzard-wow kiegészítők
Igazából kalózduma hogy ilyen meg olyan drága ők amúgysem vennék meg a játékot,aki meg szokott venni pc gamekat ígyis úgyis megveszi.Kalóz meg vergődik és próbálja igazát terjeszteni -
#145 #136 #138 Úgy legyen! -
#144 Senki nem akarja, hogy felfüggesszék. Én legalábbis biztos nem. Itt azon megy a vita, hogy egy teljes árú játékként adják-e ki. 12ezer Ft-ot max az fizet aki kőgazdag vagy nem vette meg az első részt.
Én meg megyek tört szerverre és megvárom amíg 4ezerért hozzájuthatok és ha addig jönne megint egy újabb rész amit teljes áron akarnak eladni akkor azt is letöltöm és tört szerveren fogom játszani. Ezt játszhatjuk addig amíg a Valve rá nem döbben, hogy saját magát hugyozza szembe az ilyen lépésekkel.
Az EA hatalmas veszteséget könyvelhetett el ennek az üzletpolitikájának köszönhetően. Kíváncsi leszek az L4D 2 eladási statisztikáira. -
#143 Na valve visszaküldött egy választ a levelemre:
Feladó: [email protected]
Címzett: Heffi <*******@citromail.hu>
Tárgy: Thanks for contacting Valve ...
Érkezett: 13:46
Thank you for contacting Valve.
Your message has been received, however, due to the sheer volume of email we get on a daily basis we may not be able to personally respond to your inquiry.
If you are looking for information about Valve products, check out our website at http://www.steampowered.com
For support information go to http://support.steampowered.com
-VALVe
Nagyon elfoglaltak, de azért szegény Louisra több figyelmet fordíthatnának :( -
Pio #142 Azt se feledd, hogy a TF2nél teljesen megmaradt az új rendszer is, csak visszahozták a régit is egy könnyített kiadásban. -
#141 Na hát az is igaz :) Bár én nem hiszek benne hogy az aláírások miatt változtatnának az álláspontjukon... TF2-nél is meglepödtem... -
Pio #140 Csakhogy ott egy fillérükbe nem került a változtatás, itt meg buknának vele néhány millió dollárt ;-)
2 és fél millió L4D-t adtak el csak boltban és ki tudja még mennyit steamen. Ehhez érdemes viszonyítani az aláírások számát. -
#139 1. videó.
Riporter = VALVE
-
#138 TF2nél elég volt 5000 aláírás :) -
Rundstedt17 #137 10ezer ember???semmi.például ott volt a Boll elleni petició 350 ezer ember aláírása sem ért semmit... -
#136 TF2-nél is változtattak a nyomás hatására:p -
#135 Szerintem nem. Meg a kapitalizmus idejét éljük. Itt a profit a legfontosabb, és nem az emberi érzelmek. -
-
BAk3R #133 a l4d 2 boycott group tegnap este óta szimplán 1000 fővel nőtt, ez ha így halad tovább nem hiszem h a valve figyelmen kívül hagyhatja..bár ki tudja. azért a lassan 10k ember már tényező sztem.