5661
-
PunkZoli #212 linket, vagy meg sem történt! :D -
#211 Hogy azt a buzi csatornát miért kell erőltetni mindenféle játékban, nem tudom felfogni. Legszarabb. -
#210 xbox live / inside xbox részben kiemelten l4d2 video interjú, mutatják a csatornás pályát is pár pillanatra. -
#209 Nem értem mit hisztiztek tényleg. A legtöbb teljes árú játékban van kb 10 óra gémpléj, meg mondjuk néhány tíz óra multi, ami alatt unalmassá válik. Ez alól kivétel egy két nagysikerű darab. Én mondjuk nem vettem meg a L4D-et, de a megjelenés óta rendszeresen toljuk (kizárólag coopban), és még mindig élvezem, pedig nem kevés óra van benne.. Annak, hogy a következő új rész lesz, meg kifejezetten örülök :) -
#208 Ha kiadnak egy félkész játékot azzal az ígérettel, hogy majd tesznek bele tartalmakat, akkor el is várjuk azokat a tartalmakat.
Szerintem, az egyetlen dolog ami miatt most kezdtek el adni kiadni DLC-ket, mert a Community egy nagyobb része el kezdett háborogni a L4D2-vel és a L4D elhanyagolásával kapcsolatba, ha az ~40,000 ember kussba marad, szerintem még most se kaptunk volna semmit.
Meg is értem őket, hiszen annyi L4D-et adtak el, hogy már hülyeség lenne tovább foglalkozni a játékkal, aki meg akarta venni az már megvette, nem csalogattak volna új játékosokat a DLC-ket, de ez csak az én szerény véleményem. -
#207 én meg egy sárga Ferrarit kérek mert már 200 órát játszottam vele!!4
el lett kényeztetve ez a steames közösség. -
Neoncsoves #206 Nem új epizódban kéne gondolkodni, hanem ingyenes DLC-ben (mint TF2-ben)... -
gabeone #205 A left for dead egy fos. 3 hónap alatt teljesen ki lehet játszani. Nem csoda, hogy nem bővítésben, hanem új epizódban gondolkoznak. A játékban nincs motivációs eszköz, a játékosok túlélőként folyton kilépkednek, tele van buggal, borzasztó egyszerű hibákkal de még sem orvosolják őket. Zombiként új játékélményt tudott nyújtani a játék, ennek ellenére összességében még is csalódás volt. Kár volt megvennem. Az L4D2 esetében nem követem el ezt a hibát. A kiadó eme játék esetében is csak a pénzre utazik. A leírtakat kiegészítem azzal, hogy én idén vettem meg a programot, amikor minden kampány hozzáférhető volt már a játékban. Elképzelhetetlennek tartom, hogy azelőtt 2 versus kampánnyal milyen monoton lehetett a játékélmény.. -
#204 Nem tudom mit vagytok elolvadva a valve-tól. Ez is csak egy cég, semmi más. Másrészt nem voltak még gyanúsal a HL2 EP1 & 2 után? :DD -
#203 Igazad van a Counter Strike szériáról el is feledkeztem. :D
Az ötlet és a játék "alapja" sem az övék és képesek voltak eladni 3 szor. :D
Igen jobb lenne ha 4 év múlva jönne, mert ez így elég elkapkodott dolognak hangzik. Dolgozzanak csak rajta, találjanak ki új ötleteket, finomítsák, stb. És cseréljék már le ezt a Source motort. -
#202 bár ezzel legalább 4 évet vártak
de jobb lenne ha akkor jönne az l4d2? :P -
#201 a valve nem? akkor ez mi? hónapokig még az 1.6os modelleket se cserélték le benne :D -
#200 "adtak már el a L4D-nél szintekkel szarabb játékokat is teljes áron.."
Igen, de nem ugyan azt a játékot és ráadásul nem a Valve.
Eddig nagyon szerettem a Valve-t de most elásták magukat a szememben. Remélem a L4D2 pozitív csalódás lesz és lesz benne annyi újítás, mint amennyiről a fejlesztők beszélnek, amiket sajnos még nem tárhatnak nyílvánosság elé. Szvsz. még azért nem, mert még ki sem találták őket. -
#199 én játszottam a napokban gyulladós lövedékkel, meg nappali Death Toll-on L4D-ben, szal semmi sem megoldhatatlan:) -
#198 Sztem kurva jó. Btw nem tudom mi ez a hiszti, adtak már el a L4D-nél szintekkel szarabb játékokat is teljes áron.. :D Most meg jön a kettő, na bumm. Nyilván jön, mer annyit eladtak az elsőből, hogy rossz volt nézni. Ráadásul bármennyire is fáj, a kettőből is irgalmatlan mennyiséget fognak eladni. :) -
PunkZoli #197 kijön a game és egy héten belül lesz ugyanolyan skinpack az egyhez, és az összes pálya át lesz emelve az elsőbe -
#196 nem tudom, de csak azért a shotgunért meg Coach miatt már megéri majd megvenni az 1. árleszállítás után :D -
#195 új videók
még mindig nem érzem, miért 2. rész :/ -
#194 bocsánat
zOEY -
#193 jaés jólenne ha nagybetűvel írnád a nevét :@
love Zoey -
#192 feltűnt :( azóta pixelhibás a monitorom :( -
#191 Király. Ha nincs négy ember, már a sima finálék is szinte lehetetlenek experten.... -
#190 Az nem baj neki :p -
#189 eurogamer kipróbálta a bemutatott kampány 2. felét:
The finale of The Parish is the first example we've seen of 'gauntlet' gameplay, new to the sequel. Starting at one end of a bridge, your party has to make it to the other end, where - a radio message informs you - a rescue helicopter is waiting. There's no holing up and surviving until help arrives. Your mission is literally, and in the best Arnie voice I can muster: "Get to the chopper!"
What plays out is an astonishingly relentless trek down the bridge, clambering over upturned cars and crashed trucks, while crashing waves of zombies burst towards you in a seething, ceaseless flow. There is no respite. There is nowhere to hide. There is only forwards. And if you die, you die. It's up to the remaining party members to push on regardless.
The pile-up of broken motors littering the roadway means that, while the zombies are all coming at you from a narrow, defined space up ahead, their sheer volume means you're under constant threat from those splitting off from the pack to scurry up and down the bridge structure to flank you or box you in from the rear. The closest things to a corner to cower in are open truck containers, which is where to find ammo pickups and the like. But there's very little point in hiding away here other than seizing an opportunity to heal yourself.
Not everyone was pleased with the addition of daylight missions.
One moment sticks in the mind that sums up the frenzy. My character and another had fallen off edges (there are also great holes ripped through the roadway at various point), and were clinging on for dear life, waiting to be dragged to safety by one of the others. Help duly arrived, and, unable to move, I watched with hilarity as endless swarms of zombies kept aborting any attempts to pull us up, until just enough space was cleared before the next onslaught to haul us both up.
It's bloody hard. I don't know what difficulty it was set to, but I didn't see a single group reach the chopper all afternoon. But what a rush. -
#188 zoey nem valódi ugye tudod? :D -
#187 Zoey dughatóbb -
#186 A feka csajnak az arca qrvajó -
-
#184 :DDDDDDDDDDD -
#183 NE FLÉMELJÉ! +2 büntető pont! xdd -
#182 Jú tudni magyar? -
#181 SZÉPEN MEG LETT ÖLVE L4D L4D2 Topic a L4D2 vel : > -
#180 Én beszélni magyr... -
#179 A tank elég egyszerű lesz legyőzni így, főleg versusban. -
MrAndree #178 A serpenyő arra jó lesz, hogy kb. két nappal a megjelenés után tele lesz a youtube videókkal amiben serpenyővel ölnek tankot vagy azzal viszik végig a kampányt meg ilyenek... -
#177 kurva értelmes/érdekes :/
meg a videóból is látszott h a baltának meg a serpenyőnek kb semmi értelme...szórakozni jó lesz azért -
#176 lehet találni újfajta gyulladós lövedékeket :S -
#175 am a z9ombik miért gyulladnak fel ha kilövöd őket? :| -
#174 ha 50%-os kedvezménnyel adnák, akkor rendben : D No meg nem 20%-os renováció, hanem legalább 80%... -
#173 új ingame-k