5661
-
#1012 ez-e :DD -
#1011 :SD?A_D?_AS:D?AS_D:?_ADS:? -
ZsirosKenyer #1010 :DDD -
Neoncsoves #1009 hát... ez fail -
#1008 Megvan! :D
Bár nem a "real thing", csak egy cfg :/ -
#1007 Gondolom azért nem láthatsz változást, mert minden felbontásra optimalizálták a menüt és a HUD-ot.
Csinálj játék közben screenshotot, majd nézd meg a tulajdonságait.
Ebból le tudod szűrni, hogy abban van-e, amiben akarod.
(Még ide is beszúrhatod, és elmondod, mi a baj vele.) -
#1006 Steam fórumon olvastam valahol (ha tudnám hol, nem kérdeznék), hogy elő lehet csalni a realism módot konzollal, meg egy kis ügyeskedéssel. Tud erről valaki valamit? -
#1005 Hihetetlen milyenek vagytok, valaki nem tud / rosszul tud valamit és egyből neki kell esni, hogy mekkora láma. Az ilyen hozzászólások teljesen feleslegesek.
"Nem lehetsz több 14-nél...."
Rengeteg embert ismerek aki hiába 30 éves, mégis kevesebbet ért a számítógépekhez, mint egy 14 éves. Jó nagy faszok, mi?... -
#1004 Micsoda ték kecik :o -
#1003 a times new romant szereti, ha más van az bug :D -
exoterm #1002 A kép amit linkeltél 1680*1050-es felbontású... ezek után tényleg nem értem mi a bajod. -
#1001 sok :D -
#1000 BTW
A demoban a fegyverek hány %-a van benne? -
#999 Ez ugyan ilyen faszul volt megoldva az egyben is :DD -
ZsirosKenyer #998 teszteltem, kikapcsoltam a 2magos gyorsítást.
Jó nagy csicskaság volt, ugyanis 2magossal csak 1600-as felbontásban fut szépen, most meg 50 FPS minden full + 1920x1080 .....
aki teheti kapcsolja ki!! -
#997 Szerintem ideje megnyugodnod, nincs semmi baj a mostani felbontással se a képek alapján. Végre ideje lenne elkezdened játszani is, vagy ennyire jól érzed magad a menüben? -
#996 apa, kezdődik!44 -
Snipa #995 jah c64 rulez!
javaslatod 1-es, mostmar leulhetsz... meg tanulj 1 kicsit... -
Snipa #994 minek kellett volna eszembe jutnia?
arrol van szo hogy nem tudok valtani felbontast! az hogy betuk olyanok amilyenek az egy dolog! ranyomok, hogy masik felbontas es semmi! capise?
-
#993 Ez ilyen stílus, passzol a játékhoz. -
Dizson #992 Tudom javasolni hogy töröld le a játékot. -
Dizson #991 Szar a géped és nem tudja normálisan megjeleníteni a betűket. -
#990 ne vedd személyeskedésnek, de ha régebb óta van számítógéped, mint amennyi idős ő, akkor pláne eszedbe kellett volna jutnia... -
Snipa #989 lol...
szerintem nalad legalabb 10-el idosebb! ;-)
Azt is el tudom kepzelni, hogy regebb ota van szgepem mint ahany eves Te vagy!
pls irjatok ki, hogy senki ne merjen kerdezni mert mindenki neki esik! eszem megall! -
exoterm #988 Hány éves is vagy? Nem lehetsz több 14-nél.... -
Snipa #987 Hat figy mindenre gondoltam csak arra nem hogy a betuk alapbol ilyenek! :)
-
#986 najo, ez már facepalm és kész. -
#985 fail. -
tarjani #984 Csáá mindenkinek valaki tudna nekem segíteni, ezt irja ki a game amikor inditani szeretném :
Engine error
Steam is not running.You must start Steam in order to play this game. -
csoli31 #983 Nem gondoltál esetleg arra hogy direkt ilyen hiányos a betűk kinézete (ezt úgy mondom hogy én még nem tudtam letesztelni a demót, mivel nem rendeltem elő a játékot)? Amúgy meg ne a betűkhöz viszonyítsd a grafikai részletességet mikor állítgatod, hanem magához a játékhoz mikor már játszol vele (mivel ott tudod igazán észrevenni a különbségeket). -
Snipa #982 koszi..
ezek szerint a betuk minosege nalad is ilyen csapnivalo? -
Snipa #981 Ha nincs hasznalhato otleted akkor inkabb meg se szolalj!
Mint emlitettem barmilyenre allitom felbontast nincs valtozas, ergo nem tudom mihez viszonyitani hogy milyen a minosege! A jelenleginel tobbet vartam! Mivel nem tudom merni a dolgot semmihez igy feltetelezem, hogy nalam van a gond vga driver, op rendszer etc!
Ha kepes vagy felfogni a problemat (amit ketlek az eddigi hozzaszolasaid alapjan), akkor dobhatsz 1-2 otletet mi lehet a gond egyebkent meg nem kellenek a hozzanemerto megjegyzeseid! Azokat megtarthatod magadnak! -
#980 -
#979 És tovább is jutottál 2 nap alatt mint a főmenü? -
#978 képek alapján azt tudom mondani, hogy eltévedtél valahol, ugyanis semmi baj velük. -
Snipa #977 figy egyszeru a dolog valtoztatok 1440x900 -ra es semmi!
ugaynolyan minden akarmire allitgatom nem tortenik valtozas igy nincs mihez viszonyitaom milyen felbontas, jo vagy sem! nekem 1680 hoz kepest nem tunik tul reszletesnek! tobbet vartam/varok tole!
ugy latszik hogy csak engem zavar a betük ratyi kinezete... -
#976 -
#975 mi az, hogy nem érzékelsz változást ?
ott van, 1680*1050 a felbontás az alsó képen.
a betűk meg ilyenek.
miért, milennek kéne lenniük ? -
Snipa #974 ha valtoztatok felbontast nem erzekelek semmifele valtozast!
a betük mindenkinél ilyen fos? lol :-)
-
#973 most neked mi is a bajod ?