5661
-
#1052 na csak sikerült végre feltöltenem youtube-ra.
igen, direkt lett összenyomva
-
#1051 de, mert így elvettek az értékéből. mikor a 2. rész miatt csak hozzáadni kellett volna :S
plusz az fps-eket sztem valamennyire különlegessé teszi, ha látszanak a karaktered testrészei, élethűbb. -
#1050 az fps-ek 99%-ban lebegsz, nem nagy érvágás -
#1049 Tegnap este én is csekkoltam, és sokkhatásként ért. Az első részben látszik, szerintem úgy helyes, de most meg olyan, ha lenézel, mintha a levegőben lebegnél. : / Remélem, csak a demoban van így : D -
ZsirosKenyer #1048 Az a görény Multicore rendering miért kapcsolódik minden indításnál magától be?? -
#1047 már előtölthető a demo -
#1046 A legjobb, mikor bemennek a parkba, és Ellis felkiált, hogy: "HORSE!"
:DDD -
#1045 igen ez nekem is feltűnt -
#1044 Pff, miért vették ki?:/ -
#1043 Nem látszik a karakterünk teste belülnézetből :S Az 1.ben ha lenézek, simán látom a lábaim. -
#1042 Ro-nak igazi feka szlengjei vannak: amikor Nickhez szól az a legjobb: yóóóóNick :Dd -
#1041 Hiába -
#1040 Igzektli. -
#1039 Katt a képre, majd F5. -
#1038 A szöveget majd akkor pontozzuk ha kijött a full addig fölösleges. A hangok sztem el vannak találva, föleg a parasztgyerek üt :D -
#1037 Nekem miért nem töltenek be a képek? Kb. egy ekkora rész tölt be az összes általad linkelt képröl
----
----
Semmi más... -
#1036 Édesanyámék jöttek hozzám, aztán gondoltam jobb, ha nem szakadnak darabokra emberforma dolgok a háttérben -
#1035 Jaja, de hova tűntél? A riasztós résznél vettem észre h nem vagy ott:).
És most egy kis bugyis kép:
-
#1034 A szövegükre értettem, söt a hangja max a nagy négernek lett eltalálva :/ -
#1033 Mi a vér a sablonos bennük, úgy mégis ??? A motoros, a veterán, a jócsaj meg a parás nigger talán nem sablonos. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Dehogy.
Itt van egy laza kokszos tag, masszív feka, déli redneck gyerek (talán a legviccesebb), meg depeche mode pólós feka csaj.
Mégis melyik sablonosabb? -
#1032 Ha ezek lettek volna először akkor most rinyálna mindenki hogy miért cserélnék le louis-ékra. Semmivel sem rosszabbak, pont ugyanaz a séma. -
#1031 Én a vidikböl azt vettem észre hogy nagyon sablonosak ezek a karakterek, nekem nem szimpatikusak :S -
#1030 Amúgy milyenek az új karakterek? Van olyan jó dumájuk mint Franciséknek? xD Azért látom az arany gyűrű befigyel az első képen. -
#1029 Kösz az ötletet :) -
BAk3R #1028 a tangás kép hol marad? :) -
#1027 Ottvagyok-e!! :D -
#1026 szerintem ha lenne esze valvenek azoknak kellett volna előbb megkapni a demot akiknek megvan az első rész hogy bebizonyithassák mennyire megérné megvenni a 2. részt is, meg az se lett volna egy veszett ötlet ha az új játékmódot lehetne kipróbálni mert coop volt már 1ben is -
#1025 Vol. 2(többet nem rakok, csak ha vmi "durvát" látok):
egy kis hiba
-
MrAndree #1024 Azért a demo végén nekünk is felvillan az üzenet, hogy vegyük meg a fullt. :) -
Neoncsoves #1023 én látatlanba pengettem nekik pénzt, jóhogy előbb kapok meg valamit, mint az aki még 1Ft-ot se adott ki a 2. részért... -
#1022 Nem hülye megoldás, aki előrendelte az ezt kapja "ajándékba" -
#1021 tudom,de ez hülye megoldás,hogy nem mindenki ugyanakkor kapja meg. -
Neoncsoves #1020 omg... nov 4.én mindenki demozhat -
Pio #1019 Pár nap és mindenki demózhat. -
#1018 mert a valve sajnálja a demot,csak az kap aki előrendelte,hát warezolnak -
Neoncsoves #1017 steam -
tarjani #1016 Srácok és hol lehet leszedni müködő demot? -
Neoncsoves #1015 hát ilyen demot én is lewarezolnék ha nem lenne meg preorderben a játék :P -
#1014 Te valószínűleg a tört verziót akarod működésre bírni. Erre itt szerintem nem kapsz választ. Bár eléggé furán hangzik hogy már demóval is warezolnak. -
tarjani #1013 Sziasztok erre a hiba üzenetre már van valami megoldás?:
Engine error
Steam is not running.You must start Steam in order to play this game.
kösz előre is.