5661
  • bertino
    na csak sikerült végre feltöltenem youtube-ra.
    igen, direkt lett összenyomva

• Rage47
    de, mert így elvettek az értékéből. mikor a 2. rész miatt csak hozzáadni kellett volna :S
    plusz az fps-eket sztem valamennyire különlegessé teszi, ha látszanak a karaktered testrészei, élethűbb.
  • Krinyo
    az fps-ek 99%-ban lebegsz, nem nagy érvágás
  • böröczk
    Tegnap este én is csekkoltam, és sokkhatásként ért. Az első részben látszik, szerintem úgy helyes, de most meg olyan, ha lenézel, mintha a levegőben lebegnél. : / Remélem, csak a demoban van így : D
  • ZsirosKenyer
    Az a görény Multicore rendering miért kapcsolódik minden indításnál magától be??
  • woy
    már előtölthető a demo
  • SötétBarom
    A legjobb, mikor bemennek a parkba, és Ellis felkiált, hogy: "HORSE!"

:DDD
  • Krinyo
    igen ez nekem is feltűnt
  • angelslie
    Pff, miért vették ki?:/
  • Rage47
    Nem látszik a karakterünk teste belülnézetből :S Az 1.ben ha lenézek, simán látom a lábaim.
  • LasCar16
    Ro-nak igazi feka szlengjei vannak: amikor Nickhez szól az a legjobb: yóóóóNick :Dd
  • angelslie
    Hiába
  • SötétBarom
    Igzektli.
  • Nohab
    Katt a képre, majd F5.
  • Krinyo
    A szöveget majd akkor pontozzuk ha kijött a full addig fölösleges. A hangok sztem el vannak találva, föleg a parasztgyerek üt :D
  • angelslie
    Nekem miért nem töltenek be a képek? Kb. egy ekkora rész tölt be az összes általad linkelt képröl
    ----

----

Semmi más...
  • SötétBarom
    Édesanyámék jöttek hozzám, aztán gondoltam jobb, ha nem szakadnak darabokra emberforma dolgok a háttérben
  • zzeN
    Jaja, de hova tűntél? A riasztós résznél vettem észre h nem vagy ott:).

És most egy kis bugyis kép:

• angelslie
    A szövegükre értettem, söt a hangja max a nagy négernek lett eltalálva :/
  • SötétBarom
    Mi a vér a sablonos bennük, úgy mégis ??? A motoros, a veterán, a jócsaj meg a parás nigger talán nem sablonos. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Dehogy.

Itt van egy laza kokszos tag, masszív feka, déli redneck gyerek (talán a legviccesebb), meg depeche mode pólós feka csaj.

Mégis melyik sablonosabb?
  • Krinyo
    Ha ezek lettek volna először akkor most rinyálna mindenki hogy miért cserélnék le louis-ékra. Semmivel sem rosszabbak, pont ugyanaz a séma.
  • angelslie
    Én a vidikböl azt vettem észre hogy nagyon sablonosak ezek a karakterek, nekem nem szimpatikusak :S
  • Lunki88
    Amúgy milyenek az új karakterek? Van olyan jó dumájuk mint Franciséknek? xD Azért látom az arany gyűrű befigyel az első képen.
  • angelslie
    Kösz az ötletet :)
  • BAk3R
    a tangás kép hol marad? :)
  • SötétBarom
    Ottvagyok-e!! :D
  • tototto
    szerintem ha lenne esze valvenek azoknak kellett volna előbb megkapni a demot akiknek megvan az első rész hogy bebizonyithassák mennyire megérné megvenni a 2. részt is, meg az se lett volna egy veszett ötlet ha az új játékmódot lehetne kipróbálni mert coop volt már 1ben is
  • zzeN
    Vol. 2(többet nem rakok, csak ha vmi "durvát" látok):

egy kis hiba

• MrAndree
    Azért a demo végén nekünk is felvillan az üzenet, hogy vegyük meg a fullt. :)
  • Neoncsoves
    én látatlanba pengettem nekik pénzt, jóhogy előbb kapok meg valamit, mint az aki még 1Ft-ot se adott ki a 2. részért...
  • Krinyo
    Nem hülye megoldás, aki előrendelte az ezt kapja "ajándékba"
  • woy
    tudom,de ez hülye megoldás,hogy nem mindenki ugyanakkor kapja meg.
  • Neoncsoves
    omg... nov 4.én mindenki demozhat
  • Pio
    Pár nap és mindenki demózhat.
  • woy
    mert a valve sajnálja a demot,csak az kap aki előrendelte,hát warezolnak
  • Neoncsoves
    steam
  • tarjani
    Srácok és hol lehet leszedni müködő demot?
  • Neoncsoves
    hát ilyen demot én is lewarezolnék ha nem lenne meg preorderben a játék :P
  • Lunki88
    Te valószínűleg a tört verziót akarod működésre bírni. Erre itt szerintem nem kapsz választ. Bár eléggé furán hangzik hogy már demóval is warezolnak.
  • tarjani
    Sziasztok erre a hiba üzenetre már van valami megoldás?:
    Engine error
    Steam is not running.You must start Steam in order to play this game.
    kösz előre is.