20
Sony Ericsson K910i
-
#20 -
#19 am szerintem meg direkt csinálja:) mind1,én leszarom,legyen boldog! -
#18 hú bazdmeg itt komoly gondok vannak. nekem tetszik az iphone, be is akartam szerezni egyet, de ha ekkora fasztirpák nagyképű barom leszek, inkább nem kell. -
#17 -
#16 elmúlt 10 hozzászólásban nyomorultak véleményét hallhattuk akik appstore nélkül élnek és nem tudják élvezni a mobiltelefon használatában rejlő korlátlan örömüket :(
olyanok vagytok mint az afrikai nem fehér srácok akik egy szál szart nem tudnak megtermeszteni, ez pedig az iphoneosok gazda(g)sága:
-
tom235 #15 Egyáltalán van az iFos-nál szarabb telefon? -
#14 epic fail -
alexander034 #13 Az iPhone körül csak a felhajtás nagy am meg xart nem ér az a telefon vannak az iPhone-nál ezerszer jobb telok
iFos -
#12 fail -
#11 Ennyi:
-
#10 kitalálom: neked is olyan van, és VÉLETLENÜL SEM ANYUCITÓL APUCITÓL kaptad, hanem nagyon keményen megdolgoztál érte, mint minden fillértért...
tapló... -
#9 -
#8 Az iphone egy fos. -
#7 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te meg dugd fel magadnak azt a fos szifont! -
#6 pf. -
#5 felesleges bármilyen telefonnak topicot nyitni mióta az iphone az egyetlen igazi telefon. a többi csak ugyanolyan kis fosi szar átlagfon, akárhány oldalas feature listát is raknak mellé a gyártók. -
#4 még annak sem lehet nevezni őket
ezek sima photoshoppok a deviantartról
...elég gyengék :/ -
#3 Felesleges volt neki topicot nyitni mert ezek conceptek! -
#2 és itt a K900-as is:
-