Sony Ericsson K910i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hú bazdmeg itt komoly gondok vannak. nekem tetszik az iphone, be is akartam szerezni egyet, de ha ekkora fasztirpák nagyképû barom leszek, inkább nem kell.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
elmúlt 10 hozzászólásban nyomorultak véleményét hallhattuk akik appstore nélkül élnek és nem tudják élvezni a mobiltelefon használatában rejlõ korlátlan örömüket 😞
olyanok vagytok mint az afrikai nem fehér srácok akik egy szál szart nem tudnak megtermeszteni, ez pedig az iphoneosok gazda(g)sága:

olyanok vagytok mint az afrikai nem fehér srácok akik egy szál szart nem tudnak megtermeszteni, ez pedig az iphoneosok gazda(g)sága:

bloody fucking murder
Egyáltalán van az iFos-nál szarabb telefon?
Az iPhone körül csak a felhajtás nagy am meg xart nem ér az a telefon vannak az iPhone-nál ezerszer jobb telok
iFos
iFos
Ennyi:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kitalálom: neked is olyan van, és VÉLETLENÜL SEM ANYUCITÓL APUCITÓL kaptad, hanem nagyon keményen megdolgoztál érte, mint minden fillértért...
tapló...
tapló...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az iphone egy fos.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
felesleges bármilyen telefonnak topicot nyitni mióta az iphone az egyetlen igazi telefon. a többi csak ugyanolyan kis fosi szar átlagfon, akárhány oldalas feature listát is raknak mellé a gyártók.
bloody fucking murder
még annak sem lehet nevezni õket
ezek sima photoshoppok a deviantartról
...elég gyengék :/
ezek sima photoshoppok a deviantartról
...elég gyengék :/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
és itt a K900-as is:
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)