Mozgásban az Aliens vs Predator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak még videók!!
Nézzétek meg EZT! <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#gonosz2>#gonosz2><#violent>#violent>
Nézzétek meg EZT! <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#gonosz2>#gonosz2><#violent>#violent>
Öcsééém! Láttátok azokat a filézõket a predatoron?<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Jobbak a ragadozó sisakjába épített vizuális lehetõségek is!
Ami még fasza, hogyha jól látom, lehet benne a fojtogatni a susnya dögök gigáját!<#vigyor>#vigyor>
Jobbak a ragadozó sisakjába épített vizuális lehetõségek is!
Ami még fasza, hogyha jól látom, lehet benne a fojtogatni a susnya dögök gigáját!<#vigyor>#vigyor>
Kicsit olyan így elsõ blikkre, mint a 2 volt, ami annyira nem jött be, mint anno az elsõ rész. De örülök, hogy ugyanazok csinálják, mint az 1-et, kíváncsian várom mi sül ki belõle.
Aranyköpések: http://aranykopesek.com
ÁSZ! KELL!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
élien, élien :)
2010 eleje...:@
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Igen. KIrály lesz! Várom már! Mikor jelenik meg?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Tetszik! Ideje volt a folytatásnak
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Várjuk ki a végét.DD 4-5 év fejlesztés és rengeted elbaszott ötlet testnevelési fõiskolát végzett gyártásvezetõktõl, kreatívoktól megteszi a magáét.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Várjuk. <#nyes>#nyes>
Ezt meg fogom venni.