17
Mechwarrior TPS a Square Enix-től
-
#17 Nem tudom miért vártok minden játéktól világrengető újításokat. Nekem tetszett, egyszer pont jó volt végigjátszani. Teljes áron én se venném meg, de később lehet beszerzem majd. -
#16 Kipróbáltam és tényleg, gagyiság a köbön. Grafika annyira azért nem szar, de a többi minden. :D -
#15 Kevés játék van amit nem töltök le de ez az a kategória :D -
n003 #14 háát kb 5eurós szintű játék :( rettenetes grafika ötlettelen játékmenet 6,3gb fölösleg :(( -
#13 Kipróbáltam. A IV.ACT 2.fejezeténél járok. Hát az év játéka biztos nem lesz, de annyira nem rossz, hogy ilyen kihalt legyen a fórum. Akinek bejött az utolsó transformers annak ez is tetszeni fog. -
#12 Front.Mission.Evolved-SKIDROW
Kipróbálta már vki? -
#11 17 új kép -
#10 55 új kép -
#9 E3 Trailerek -
#8 "A Front Mission Evolved szeptember 17-re csúszott." -
#7 Infok Trailerrrel -
#6 Új trailer -
#5 Nehogymá ez TPS lesz. A Front Mission-ök (1 snes-es gun hazard epizódtól eltekintve) mind stratégiai játékok voltak a jobbik fajtából. Remélem ez is az lesz, de ahogy látom a double helix keze lesz a dologban, úgyhogy már temethetem is azt a régi játékmenetet. Mi a francot csinál a Square, sorra cseszi el az összes sorozatát ? -
Egy pillanatig gondolkoztam hol láttam ilyen lábakat -
Thanatos #3 ami mondjuk nem is meglepő tekintve hogy nem náluk vannak a jogok tudtommal :) -
Thanatos #2 hát így első shotok alapján ez mechwarriortol kb mint Makó Jeruzsálemtől... :/ -
#1 infók és képek
Első videó
Akár még jó is lehet.