Mihez vezet a túlzott sms-ezés?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mint láccik megvan a visszaütõje a korlátlanságnak a fiatalok szemszögébõl.

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

ugy hogy amerikában a T-Mobilnál is meg mindenhol vannak korlátlan adatforgalmu és korlátlan sms számú csomagok. Magyarországon ez (hál Isten valamilyen szempontból és a kurva életbe a másikból) sosem volt és sosem lesz... Így lehet h valak egységes dijcsomagárért több ezer sms-t elszór és lehet kevesebbet fizet mint mi itt 50 vagy 100 ért 1 hónapban...

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

Molnibalage
Én 7 év alatt nem küldtem ennyit... Mellesleg honnan va rá $?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

KillerBee
"a tinik napi tizenötször is megkérdezhetik szüleiket, hogy mondjuk a piros vagy a kék cipõt válasszák. Így pedig nem tanulnak meg önálló döntéseket hozni."

Hát igen, a tizenévesekre már csak az jellemzõ, hogy a szüleik elképzelése szerint öltözködnek. Vagy az amerikai tizenévesek ennyire konformisták lennének?

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

Amúgy meg nem értek feltétlenül egyet az eredményeikkel. Ez csak egy kommunikációs eszköz, az már a használójától függ, mire megy vele.

1. Egy beszélgetés során is meglehetõsen sokszor kell reagálni, nem is pár percenként, és elég sokan mégis képesek (viszonylag) világosan válaszolni a partnernek. Ha a fenti alanyok nem, úgy nem az SMS-ben van a hiba.
2. Koncentrációcsökkenésrõl akkor van értelme beszélni, ha mellette csinál is valamit a delikvens: tanul, dolgozik, stb. Akkor meg ne SMS-ezzen 😊
3. Döntésképtelenség sem következményként alakul ki, hanem legfeljebb könnyebben kimutatható így. Majd kinövi.

Persze ettõl még érdemes foglalkozni a dologgal, de a fenti cikknél JÓVAL mélyebben kellene. Az ui. kb. semmi érdekeset nem közöl.
Az üzenetek szerintem kb. ilyenek lehetnek, hogy: "Bocs, késem 10 percet" "Nem igaz, még mindig nincs vége 😮"(óra) vagy "De aranyos cica"(fotó).

De a 75 az borzalmasan soknak tûnik nekem még így is, bár tizenévesekbõl simán ki lehet nézni...
tehát ha valaki naponta 75 sms-t kap, akkor mekkora lehet egy sms információ tartalma? vagy egy az egyben sms-ben küldi el valaki a leckét, vagy kb egy szavas üzenetek röpködnek.

\"The voices are back... Excellent.\"

Dark Angel 666
mostmár legalább tudom hogy az amerikaiak hülyébbek mint ahogy én gondoltam<#shakehead>

Ez egy meglepõen értelmes cikk ebben a témában, sokat tanultam belõle <#eljen>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/